• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Osobnosť sveta 10.

DeletedUser

Guest
Tak to potom jo :) :) S tímhle běžte do politiky a sem si jistej že uspějete...a možná bych vás i volil :)
 

DeletedUser

Guest
to. Liandry

to. Liandry: odpověděla jsem ti - na pokecu - S 10 ;) , Sibylka
 

DeletedUser

Guest
Vážení spoluhráči, prosím o radu. Jak mám najít na tomto foru to, čeho se týká nadpis tématu, když postupně procházím všechna témata fora světa 10 a nejpozději na druhé stránce každého začne vzájemné napadání, shazování, vyhrožování, případně bulení a osočování. Navrhuji následující - vytvořit speciální téma na tyto hovadiny a pokud se objeví v jiném šuplíku, dát 5tidenní BAN, neb jinak se nedozvím nic o mapách, oblíbených či neoblíbených kmenech a podobných záležitostech. Též herní fígle v tom slumu zcela mizí. A navíc - pokud bych se všemi těmi zvratky měl pročíst svědomitě, abych něco neprošvih, tak by mně na hru nezbyl čas. Jak krásné by bylo si otevřít dvě tři záložky se zajímavými tématy a nenajít tam výše uvedené. To support : nedalo by se s tím něco dělat? Protože kdyby to nikdo nečetl, tak to nikdo nebude psát a forum bude svěží a voňavé a nebude páchnout po zkažených vejcích ( bůhvíčích). Děkuji za odpověď a prozatím se s tímto forem loučím. Dorazím za měsíc a pokud se nic nezmění, mizím opět. Leč mám dojem, že forum je určeno zcela jinému účelu a o to by měli pečovat administrátoři.
 

DeletedUser30264

Guest
re

V tomto vláknu se nic jiného nedozvíš, navíc je zřejmé, že na urážky se musí odpovídat.:hi
 

DeletedUser4904

Guest
V tomto vláknu se nic jiného nedozvíš, navíc je zřejmé, že na urážky se musí odpovídat.:hi
To by mě zajímalo, co je samozřejmé na tom, že se na urážky musí odpovídat. Ba naopak, rozumný člověk "pouhé" urážky nechá běžet ... copak to stojí za to rozpoutávat další a další?
 

DeletedUser30264

Guest
re

Rozumný člověk potřebuje argumenty, proto reagujeme na pomluvy.
 

DeletedUser4904

Guest
No jak myslíš, já nemám zapotřebí vyvolávat hádky a to i za předpokladu, že vše budu mít podloženo argumenty. Ale každý se na to asi dívá trochu jinak, mně se třeba taky nelíbí některé "vaše argumenty" (nemyslím tím přímo tebe), to však hned neznamená, že se je budu snažit vyvrátit a dokázat svoji pravdu ať to stojí co to stojí. Hold si myslím, že je lepší někdy mlčet.
 

DeletedUser30264

Guest
re

a já si zase myslím, že by se věci měly uvést na pravou míru, aby nedošlo k pochybnostem, že snad hrajeme nečistou hru.
 
Nahoru