• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Paladinovy předměty

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser22316

Guest
Ajajajajajajajajajajajajajajaj

Paladin dostane předmět:včelí žihadlo. Paladin bude s tímto předmětem mít schopnost přesouvat se mezi jednotlivými útoky (obranou) za 1minutu. Tam kde bude bude síla všech jednotek 10x vyšší.
 

DeletedUser27494

Guest
Nepotrebuji predmety!

Ja na vsete 16 hraju tri roky pred nedavnem kdyz mi jeden lama slozil v jedne vesnici sochu (asi podle nej dulezita budova na svete bez predmetů!) jsem zjistil ze ani nemam paladina jmenovaneho nevim jak dlouho!nekde mne ho slozili a ja si toho ani nevsiml, a vubec mi tam nechybi!
No pri 750 vesnicich je paladin bez predmetů ale i s nima k nicemu!
Proto nemusi byt premety a i toho paladina nepotrebuji na nic!
 

DeletedUser6185

Guest
paladina v prvom rade treba od zakladov prepracovat, v inych hrach je paladin spraveny dobre, zaujimavo. da sa na burzach obchodovat s predmetmy pre hera, paladin tam ma rozne vlastnosti, schopnosti atd...

nechcem, aby sme sa opicili po inych hrach, ale aby si tvorcovia vzali z toho to dolezite, ze je tam este dost velka diera, co sa tam zlepsovat a vymysliet da...
 

DeletedUser

Guest
natřít na zeleno a každý by měl svého vlastního zelenýho mužíka :D
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru