• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze k soutěži Kosmasova kronika divoká

DeletedUser

Guest
Zajímavé je, že u těch prvních kol tu sedět mohli...:pardon
Ať jsou klidně i jinde, ale já se bavim s tebou a vím, že určitě nejseš sám, kdo by se zúčastnil kdyby měl s kým soupeřit, tak proč jim tu možnost nedat. ;)
Pokud vím, tak po prvních 6 kolech jsi 3. a vzhledem k "aktivitě" ostatních máš na body stále dobrou šanci, protože se neberou jen za první 2 místa.
 

DeletedUser34582

Guest
:D Neriešim. .... a body sú pre mna nepodstatné...táto hra ma prestáva baviť....jediný dôvod je, že si uvedomujem, žeby som nemal sedieť pri PC a nezmyselne klikať ale radšej behať niekde von...aj keď teraz nemôžem ale potom..ďalšia vec je, že proti tým čo si mesačne kúpia 2000 PB nemám šancu, keďže nehodlám dávať peniaze do hry v ktorej nemám šancu :)
 

DeletedUser

Guest
body sú pre mna nepodstatné

ďalšia vec je, že proti tým čo si mesačne kúpia 2000 PB nemám šancu, keďže nehodlám dávať peniaze do hry v ktorej nemám šancu :)

Měl by jsis to trochu srovnat, tady zrovna máš šanci ty body získat i bez toho, aby si musel do hry investovat. Také se mi nelíbí vysoké nároky na PB, ale česká verze DK bohužel musí držet krok s tím, jak hru řídí INNO.

Venku se dá určitě také velmi dobře zabavit, nakonec jde jenom o tebe jak se svým časem naložíš, osobně můžu doporučit nějaký vyvážený režim. ;)
 

DeletedUser34582

Guest
Neviem, ako pozeráš, zle predsa len tých 200 PB a 2000 je rozdiel :D a neries to viac ;)
 

DeletedUser

Guest
Koukám, že již je tu konec. Velmi dobře jsem si početl pěkné příběhy z mnoha žánrů. Děkuji za to zúčastněným (i těm, co nebyli klasifikování) :hi

No, nezbývá než pogratulovat vítězům :yes
 

DeletedUser

Guest
Škoda jenom, že soutěž průběžně ztrácela uživatele, někteří tak měli cestu k bodům velmi snadnou... :pardon
 

DeletedUser

Guest
Ono dlouhodobé soutěže mívají ten problém, že zájem a účast postupně klesá, na tom aby tomu tak příště nebylo je třeba pracovat. :yes
 

DeletedUser34582

Guest
:D Toto ma dostalo :D Tak Díky a gratulujem víťazom :D priznám sa, že som neprečítal všetky príbehy keďže následne už nato nebol čas ale pokým bol preštudoval som všetky :) a fakt boli pekné :)

PS: Nitramo máš skvelého avatara :D
 
Nahoru