• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Protest: Neaktivní lučištníci

  • Zakladatel vlákna DeletedUser23226
  • Vytvořeno

DeletedUser23226

Guest
Zdravím všechny čtenáře,
ačkoliv jsem si vědom, že má slova jsou téměř zbytečná, tak považuji za svou hráčskou povinnost vyjádřit nechuť k nastavení světa 29, který má opět jedinou závažnou chybu, neboť tam chybí důležitá jednotka - lučištníci. Posledním světem, kdy byli lučištníci aktivní je s27, který se spustil v červenci 2012 a lidé si tam teď už nezahrají!
Opravdu to tak bude? Jednotka, která je dle mého součástí základních prvků divokých kmenů chybí čím dál na více světech. Nevím, proč tomu tak je. Nikde jsem neslyšel, že by někomu lučištníci vadili a podle mne je to ta nejlepší jednotka, a přestože jsem hráčem ofenzivním, zamiloval jsem si ji!

Žádám všechny, kdo to cítí stejně, aby zde vyjádřili svou nespokojenost nad tímto směšným nastavením, a také všechny, kdo mají pravomoc to změnit, aby s tím něco dělali!

Jménem všech hráčů DK, kteří mají lučištníky rádi, děkuji těm, kdo to dočetli až do konce.
Pluhtík
 

DeletedUser16561

Guest
Každý svet má svoje špecifiká. Nechceme snáď všetky svety na "chlp" rovnaké.
 

DeletedUser30368

Guest
Na svět 27 se dá pořád registrovat a dobrý hráč se ještě prosadí. Já osobně rád luky nemám. Nemusíš ten svět hrát, když Ti tam chybí luky. Budou možná na příštím.
 

DeletedUser23226

Guest
Ovšem, dobrý hráč se prosadí. Ale kmen, kde půjde třeba 20 hráčů domluvou už ne! Ať je sebelepší, hráči ze středu mapy je brzy vymažou.

A na s28 lučištníci nejsou, tak na s29 by zase být mohli. Tady jde o to, že beztak nebudou ani na dalším světě, protože jsou čím dál méně. A zelí, já narozdíl od tebe nemám tolik času, teď vím, že budu mít ve škole pár měsíců flákačku, tak jdu na DK, ale kdybych čekal 3 měsíce (možná i více) na spuštění nového světa, tak už to bude na nic...
 

DeletedUser30368

Guest
Pokud nebudeš mít za tři měsíce tolik času na hru k čemu Ti to bude teď? Luky jsou na 14 ze současných 21 svět§, co jsou aktivní + Casualu. INNO chce i nějaké světy, kde luky nejsou. Věřím, že svět 30 bude s luky.
 

DeletedUser34582

Guest
Hrať nebudem, ale som za svet bez lukov :) nemám luky rád...ako skôr off tip hráča :D aj keď Tí čo ich stavajú su prevažne o dosť pozadu :D
 

DeletedUser23226

Guest
Zelí. Čas mám asi 5 měsíců. Když začnu teď, tak si trošku ještě zahraji ;) A upřímně, nezajímá mě, jestli si myslíš, co na S30 bude nebo nebude..
 

DeletedUser30368

Guest
Napiš si protest do Německa. (Chceš adresu? )

Většina hráčů luky nemá rádo. Je více světů s luky, tak nevím, co po nás chceš :)
 

DeletedUser

Guest
Napiš si protest do Německa. (Chceš adresu? )

Většina hráčů luky nemá rádo. Je více světů s luky, tak nevím, co po nás chceš :)

Pluhtik myslim stači napisať,že nemaš žiadne dosah a možnost k tomu,aby si zmenil nastavenia sveta,ktore je dane z Nemecka,zbytočne sa tu rozpisuje a škodi si zdravie :D.
Moderator ma na starosti vonkajšie forum,nemože priamo zasahovať do hry,žiadnym sposobom.
 
Nahoru