• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nové verze hry - Diskuze

DeletedUser17640

Guest
Včera bylo pozdě..

Vážně delegujte naši nespokojenost firmě.Minimálně ta mapa vadí opravdu všem "hráčům".To je naprostá zhovadilost.Nazvala bych to přímo chybou ve hře..
Díky za snahu.
 

DeletedUser36491

Guest
Antoaneta: Ano, kontaktuji Hlavního administrátora a požádám ho o to.
Willi: O tom vím, ale nevím o tom, že jsme něco slibovali, každopádně nahlašovali jsme to.
 

DeletedUser25426

Guest
Support team přislíbil min. grafický balíček 6.5, mám písemně od supportu, že po zprovoznění to bude oznámeno hráčům a také na foru...
[SPOIL]...jakmile to "doladíme", bude info na DK fóru, případně oznámení i ve hře...[/SPOIL]
O nevzhlednosti nový grafiky se tu popsaly celý stránky - jako reakce od INNO bylo zmenšení tlačítek...
 

DeletedUser36491

Guest
Zjistím, jak to vypadá. u administrátora a ozvu se, zároveň požádám administrátora, aby se na Vaše připomínky podíval a napsal firmě InnoGames.

Z vaších příspěvku je nyní moc dobře poznat, co se vám nelíbí.
 

Drolda

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
Já osobně bych se spokojil s možností, že by si každý hráč nastavil svůj (vyhovující) update
(třeba že v nastavení by byla možnost aktualizace, a tam vypsané - kliknout, uložit a byla by tamta), myslím si ale, že by se většina lidí navrátila ke starší grafice
 

joss

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
40
Moc dobře si pamatuji, že když jsem začal kdysi hrát, neměl jsem problém nalézt tlačítko mapa. Prakticky to byla první věc na kterou jsem kliknul, a to ještě nebyl takový propracovaný průvodce pro začínající hráče. Nyní, když hráč na světě začíná, doprovází ho průvodce a odměnami ho nutí aby ze začátku hry postupoval tak jak má. Průvodce ho vede - šipkami naznačuje kde kliknout, a samozřejmě i jak otevřít mapu a poslat jednotky rabovat na sousední vesnice. Takže důvod - zjednodušení pro nové hráče je nesmysl. Na začátku ho průvodce naučí kam má kliknout, to nebyl důvod pro přeházení tlačítek.

Ale, teď si zahraji na úplně nového hráče a popíšu čemu nerozumím. Stačí otevřít položku "Nastavení", prostě marast

šířka okna, rychlý náhled, šipka pro změnu vesnice - docela logické, nebo se to dá hned odzkoušet a vím co to udělá.

Nad čím začnu přemýšlet je - Poznámky vesnice: Zobrazit poznámky vesnice, Velikost mapy: Minimapa:. Proč jsou tyto položky v nastavení, když tytéž položky jsou (logicky) u mapy???

Jo, a pro hráče, kterým se nelíbí nynější mapa - zkuste zatrhnout položku "Klasická vesnice a grafika krajiny na mapě."

Ovšem co je položka Hlavní menu: "Viditelné hlavní menu", to jsem nezjistil.

Co znamená URL ke složce hráče:, kmene: či vesnice: to vůbec nechápu. Tak se schválně nechám vést a kliknu na "Návod k vytvoření složky najdeš zde: » Wiki". Po kliknutí na odkaz, se mi otevře stránka Wiki, kde se dozvím "Vážení uživatelé a hráči. Z důvodů bezpečnosti není registrace na wiki přístupná všem uživatelům." Ale nikde není nic napsáno o složce hráče. Dám tedy do vyhledávání v levém panelu výraz "Složka hráče". A vypadne z toho spousta nesmyslů, ale nic o složce hráče. Až po dlouhém, opravdu dlouhém hledání v nepřehledném Wiki narazím na větu: "Složka hráče (Vnější strana) - To je odkaz na tzv. TW stats, kde můžete zjistit různé věci o bodech hráče, kdy obsadil poslední vesnici apod." Tak když už je složka hráče vytvořená na twstats,, potom nerozumím tomu, proč je v nastavení napsáno "Návod k vytvoření složky" Ona se dá vytvořit ještě nějaká složka? A to se ptám teď i za hráče co už nějaký rok hraje a který mi jako úplnému nováčkovi nebyl schopný poradit.

Tak, pokračuji. Na twstats jsem si našel svoji složku a odkaz jsem nakopíroval do okna "URL ke složce hráče" v očekávání co se mi kde objeví. No a objevil se červený nápis: "URL musí obsahovat {player_id}". Bohužel ani na Wiki jsem nenašel návod, jakou formou zadat do okna "URL ke složce hráče" odkaz.
Jako nový hráč se ptám: K čemu je tam tedy to okno?

No,, v okamžiku kdy jsem se dostal o kousek níž bylo mi to jasné. Grafický balíček. A opět odkaz na Wiki. Shodou okolností na stejnou stránku jako v případě URL ke složce hráče. Ale tentokrát jsem na Wiki našel Grafické balíčky... Jenže k čemu mi to je, když grafické balíčky už od předposlední verze nefungují.? Takže další 2 okna k předchozím 3, které jsou v záložce "Nastavení", jsou k ničemu.

Tak a může mi teď support odpovědět, proč bylo pro nové hráče přesunuto tlačítko mapa (se kterým nikdo nikdy problém neměl) na jiné místo, jestliže v položce nastavení je naprostý borďas a nikdo s tím nic neudělal?
 

DeletedUser36491

Guest
Já ti odpovím..

Tyto změny provedla firma InnoGames, my do tvorby hry nijak nezasahujeme (můžeme jen posílat firmě InnoGames Vaše připomínky a tam se rozhodnou, co s tím).
Proč InnoGames přesunulo mapu? Pokud vím, je to napsané v oznameních, je to kvůli nováčkům, aby měli lepší orientaci.
 

joss

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
40
Takže Izmaeli,ještě jednou:
Moc dobře si pamatuji, že když jsem začal kdysi hrát, neměl jsem problém nalézt tlačítko mapa. Prakticky to byla první věc na kterou jsem kliknul, a to ještě nebyl takový propracovaný průvodce pro začínající hráče. Nyní, když hráč na světě začíná, doprovází ho průvodce a odměnami ho nutí aby ze začátku hry postupoval tak jak má. Průvodce ho vede - šipkami naznačuje kde kliknout, a samozřejmě i jak otevřít mapu a poslat jednotky rabovat na sousední vesnice. Takže důvod - zjednodušení pro nové hráče je nesmysl. Na začátku ho průvodce naučí kam má kliknout.... :)
 

DeletedUser25426

Guest
Krom toho je totální krávovina přizpůsobovat hru nováčkům -ti se učí hrát a měli by si osvojit ovládání tak jak je - ne že se několika začátečníkům bude přizpůsobovat celá herní komunita... Jde o princip...
[SPOIL]To Joss:
Chtěl jsem Ti dát za předchozí příspěvek reputaci, ale systém mě nepustil - takže Ti uděluju veřejnou pochvalu ;)[/SPOIL]
 
Nahoru