• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna světa 16

DeletedUser27494

Guest
Není k čemu gratulovat oni už vyhrali před více než rokem a půl jakmile se trhli od MoW a navíc první vítězové jsou na sv.16 a vždycky budou NSA s Ik-Borisem. není jejich vinou ,že jim jejich vítězství nebylo přiznáno!
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Pleteš se, to vítězství, na které hráli, nebylo na tom světě nikdy tak nastaveno. Šlo o chybu v popisu ve wiki. Ale kdo se podíval na oficiální nastavení světa, věděl, že ta podmínka tak neplatí. Ostatně, sám jsem na to Edaie upozorňoval, když mi v té době napsal, že svět 16 bude během pár týdnů dohrán. A nedívej se na to, jaký mám nyní titul u herního nicku. Tenkrát jsem byl obyčejný pěšák.

Ale vedení obou kmenů, které se pro vítězství spojily, dostalo bohužel odpověď na vítězství právě podle wiki, i DK tým jsou jen omylní lidé. Jako satisfakce byl proto Borisův kmen zapsán do síně slávy - http://forum.divokekmeny.cz/showthread.php?12227-Síň-slávy-Svět-16.
 

DeletedUser27494

Guest
Máš pravdu - UZNÁVÁM'

Pleteš se, to vítězství, na které hráli, nebylo na tom světě nikdy tak nastaveno. Šlo o chybu v popisu ve wiki. Ale kdo se podíval na oficiální nastavení světa, věděl, že ta podmínka tak neplatí....dostalo bohužel odpověď na vítězství právě podle wiki, i DK tým jsou jen omylní lidé. Jako satisfakce byl proto Borisův kmen zapsán do síně slávy

Jo ja to vím že to tak bylo máš pravdu , oficiálně podle pravidel nezvítězili a nemohli zvítězit,
TO MÁŠ PRAVDU Jen jak píšeš,Wiki ho (Ik-Borise) mylně informovalo, ano chyba wiki a uznávám chyba Ik-Borise že se spokojil s jednou odpovědí a neověřil si informaci z jiného zdroje. takže ano je to tak jak píšeš. ale právě pro tu mylnou informaci, Ik-Boris vstupoval do hry na sv.16. kdyby měl dopředu ověřeno, že tomu tak není (uznám , i on u dělal v tom chybu, NIKDY BY SE NESNAŽIL DOSÁHNOUT , TOHO O ČEMŽ BYL PŘESVĚDČEN, ŽE POVEDE K VÍTĚZSTVÍ.
Není to chyba jen wiki ale i Borisova, PŘESTO MORÁLNĚ jsou vítězové oni,
kdyby od začátku měl spravné informace a přesto by do hry na sv16 šel.
věřím tomu ,že kdyb pak nevznikla ta aféra , i tak by svůj kmen dotáhl k vítězství, jen by to trvalo déle.

Uznej ty sám:
Znáš hodně hráčů co jdou do hry s jasnou strategií, s jasným cílem, co nejdříve efektivně ukončit svět,
a neuhnout ze svého cíle až do konce?
Na sv 16 se mu to teda nepovedlo, ale nebudu psát nic nového, že IK-Boris dokázal ,
že svět se dá za určitých okolností po roce dohrát, (podle toho jak je nastaven)
Dokázal to na jiných světech (ať už ten s tajemstvím(nepamatuji si číslo) nebo jinej)
ANO HODNĚ HRÁČŮ HO KRITIZUJIÉ že jde za vítěstvím "přes mrtvoly" = neporuší třeba pravidla ha ale přitom dokáže hodně hráčů morálně naštvat.
ALE KDYŽ IK-Boris šel do hry s jasným cílem , drží se ho a krom světa 16 se mu to většinou povedlo.

Nejsem obdivovatelem Ik-Borise neznám ho osobně a nejsme jeho kamarád
(bohužel=mohl bych se od něj jistě pár dobrých věcí naučit,nemám jen ty špatné) .
Ale respektuji ho stejně jako jiné dobré=hráče
I TY CO BYLI NA STRANĚ PROTI MNE (to snad jistě někteří potvrdí)

Není umění klikat na hře 5,6,7 lete jako já nebo třeba deset.
ALE KOLIK JE HRÁČŮ CO Z NULY DOKÁZALO VYHRÁT SVĚT PO ROCE MAX DO DVOU LET?
Netvrdím že Boris je jediný, ALE JÁ JICH ZAS TOLIK NEZNÁM, a KAŽDÉHO respektuji ,
a uznávám jeho kvality, Mé schopnosti jsou oproti všem takovým lepším hrácům daleko pod jejich úrověň!
 

DeletedUser34317

Guest
Oni jsou morálně vítězi? Ale podle čí morálky? Ne každý má na to stejný názor, ale neznamená to, že mají automaticky špatnou morálku :D

Je to už hodně dlouho, ale pokud mě pamět neklame, i ty jsi bojoval proti vítězství NSA a Tsunami, nebral jsi to jako fér výhru. Teď jsi nějak změnil strany.
 

DeletedUser27494

Guest
OK máš jiný názor neberu ti ho , neber mi tne můj, nezměnil sem strany bojoval sem proti NSA ale přesto respektuji jejich kmen jako morlaní vítěze , respektuji soupeře, nejsem na jejich straně, bojoval sem i proti vám )NZ) a respektuji vaše oficiální vítězství, neznamená to že jsem na vaši straně , byl jsem váš soupeř ale respektuji vás, ostatně více než polovina členů NZ ani v době kdy NSA dosahli 30 mega bodů nic o svět 16 nevědělo, = nebyli tam, je jen málo původních majitelů svých účtů, pro příklad MoWáků - jediný kdo začinal (byť asi ne úplně od prvního dne) jako MoWák a hru dohrává jako "pravý" Mowák je Charly, kolik z vás z NZ může napsat že tam bylo od začátku hry?

....

Je to už hodně dlouho, ale pokud mě pamět neklame, i ty jsi bojoval proti vítězství NSA a Tsunami, nebral jsi to jako fér výhru. ....

Já nikde jsme nikdy nepsal že to byla nefér výhra. boris splnil jednu z podmínek co mu wiki napsalo že je podmínka k vítězství, Jak sem psal výše, chyba na straně wiki, že mu dalo mylnou informaci, chyba na straně Borise že si to neověřil jinde.
Ale jejich směr k vítězství bylo férové jednaní, druhá otázka že to byl omyl v intepretaci pravidel, ale to už dnes nikdo zpět nevrátí stalo se tak to uzavřem.

.:NZ:. vyhráli svět podle spřesněných pravídel tak ať si to užíjí!
Chleba levnější nebude, jen se zapíší do síně slávy, přeju jim to, já tam jsem také, a život jde dál,
vždyť je to jen hra nic víc!
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Nahoru