• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze k Mistrovství ČR/SR 2015

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Na příště:
Bylo by super kdyby na turnaji bylo více aktivních hráčů.
Nezáleží jak hrají "každý není mistr"
Ale hlavně aby chtěli hrát a snažili se až do posledního dechu.

Vyřazení hráči si to zaslouží.Měli hrát podle přesně daných pravidel.Možná ,že by se našel i lepší trest
než vyřazení herních účtů
:D

Doufám ,že se tyto turnaje objeví alespoň jednou do roka.

Jelikož se jednalo o první Mistrovství takové velikosti, určitě jsme v něm našli příležitosti ke zlepšení, které si určitě společně v rámci týmu vyhodnotíme a pokud se rozhodneme mistrovstí pořádat i příští rok, vezmeme si z toho ponaučení.

Global Ban, za to že jsem neměl čas hrát finále tak jsem to dal kamarádovi, aby hrál místo mě abych nepřišel o premka, když sem se už dostal do toho finále. Ted jsem kvůli jednomu speedu přišel o svět 40, kde mám náskok 150.000 bodů na první příčce a jsem vůdce kmene který vede taky o x milionů? To si děláš srandu Kozmi. Přeháníš to. Diskvalifikace z mistrovství chápu, ale toto jsi přehnal. Končím s kmenama a ty mužeš za to ty, díky :)

A to je přesně ono - pokusil ses ovlivnit finálový zápas, předal jsi heslo jinému hráči. Copak by to bylo fér, kdybys turnaj vyhrál, ale finále bys osobně ani nehrál? To snad ani nemůžeš myslet vážně, že?

Za předání hesla byla už odjakživa trvalá blokace účtu. Nemůžeš se ničemu divit. Pokusil ses podvést ostatní, obrátilo se to proti tobě! Bylo by fajn, když by sis z toho vzal ponaučení pro příště a to myslím nejen ve hře, ale třeba se ti to bude hodit i do života.

Proč jste vše neprověřovali běhom kol ?
A nechali to dojít až do finále ?
:(

Přísné potrestání ale správné.
I ,když jsem nerad ,že ban dostali i lidi které jsem znal.
:cry

Prověřovali, ale zkrátka na všechno není možné přijít hned. V základních kolech nebylo až tolik o co hrát, postoupit do finále tak nebylo nic těžkého. Nejdůležitější zápas jsme si ale ohlídali, to je podle nás nejdůležitější!

Kozmi tak toto jsi opravdu přehnal hráč který se nemůže dostavit na finále a tak předá heslo kamarádovi aby za něho zahrál dostane Global tak to už je i na mě moc myslel jsem že jsi člověk který má své meze hráč který reprezentoval česko mistrovství světa jeden z hlavních tahounů na MS a dostane global za skvělý turnaj o 1000 Pb nezlob se na mě ale tohle není normální ... Moc hezké chování již semnou na MS ani žádné zápasy nepočítejte s pozdravem Chris

Cením si toho, že někteří hráči opravdu hrdě reprezentovali Česko na MS, však také za to byli odměněni. To, že hráli MS z nich však nedělá bohy, kteří nemusí dodržovat pravidla. Všichni hráči měli stejné podmínky a trvalou blokaci by dostal každý, kdo by stejným způsobem pravidla porušil.

Mě opravdu fascinuje, jak se tady někteří z vás vzájemně brání, ale když probíhalo mistrovství, tak mi spoustu z vás dokonce psalo a bonzovali na toho druhého, že nehraje na svém účtu. Budu samozřejmě taktní a nebudu jmenovat kdo koho nahlašoval, ale přijde mi to opravdu úsměvné, že se tu teď vzájemně bráníte :)

Pěkně se ta repre rozpadá, přesně jak jsem ti včera psal kozmi, tohle prostě bylo moc. :)

Ano, taky si myslím, že jste to tentokrát přehnali [:)], ale doufám, že se poučíte. To je také jediným důvodem, proč jsme neústupní a neplánujeme blokace rušit. Třeba se dočkáme, že příští ročník mistrovstí si to mezi sebou rozdají opravdu jen poctiví hráči, co budou chtít vyhrát fér!
 

DeletedUser41592

Guest
[SPOIL]
DK Tým má KOULE!!!

Tak teď musím DK Tým pochválit, jasná přímá volba a jsem rád, že ukázali jak to myslí, oproti jiným jazykovým mutacím, kde na nad tím přivírají oči. Tak teď je to snad poprvé, kdy jsem rád na český DK Tým a možná jeden malý malinkatý malilinkatý malilinkačitý důvod proč být rádi, že žijeme v ČR!

Hej, fakt to není sen.:dance

Za předávání hesla jsou blokace, trest, který je aplikován léta a naráz je to moc tvrdý trest? Všichni jste věděli co za to hrozí, jenže jste přesně podle toho přísloví, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne.


Vidíš, chtěl jsi prémium a nemáš účet, kdo chce moc, nemá nic. A svět 40? To jsi to dlouho rozehrané neměl a stejně nedělej, že bys to dohrál. To už bych se musel začít smát.:mocking


DK Tým z toho nic nerýžuje, těm i stránka peněz může být ukradená.
A přišli jsme o elitu české komunity, už objednávám faráře na funus... jděte tam kam slunce nesvítí... pořád dokola, tak se poplácejte, jak jste ti největší borci a jak odchází mistři celého vesmíru... buď tu stejně zůstanete a jen další plácání do větru... nebo odejdete... myslíš, že zbytek bude litovat a vzpomínat? Ne, nebude.

Líbí se mi argumentace, že PB stojí peníze. Jaké peníze? Já si do kelu myslel, že speedaři přece do hry nedali ani korunu, že všechny PB vyhráli na speedech.


Tak si přečti VOP, případně napiš e-mail do Německa.:pardon


Tady není žádný pracovní vztah zaměstnavatel - zaměstnanec, to co píšeš nemá ani abstraktní souvislost s tímto, raději tu ze sebe nedělej internetového právníka.:n_o


Jak může soukromá společnost znárodňovat?:rofl Ty musíš mít IQ tak 180 minimálně. Ehm? Nebo ta jednička je tam navíc a minimálně je opačně maximálně.:pardon


Šachlíku, ještě třetí, čtvrtý, pátý... ntý účet si tu založ, ano.;)
[/SPOIL]

1) vztah je zde jednoduchý, poskytovatel/uživatel služeb, je zde smluvní vztah, skříňka v práci byl adekvátní příměr.
2) Firma se může obohatit, stejně jako stát, on dneska už i ten stát je firma draku, postup obohacení ze strany státu - znárodnění - ikdyž chápu, že věcná argumentace je složitá, jednodušší je dělat ze sebe online "hrdinu" točením se na slovosledu.
3) Tvá reakce na odraz PB/peníze, hráč byl zablokován pro všechny světy, ne jen pro speed, na účtě měl jistě PB plynoucí i z jiných než herních zdrojů (myšleno prodej surovin, vlastní nákup).
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser39925

Guest
No tak bohužel problém 99% všech adminů na našich DK je ten, že skutečnou hru neviděli ani z rychlíku, proto to co píšeš (Negrinka) tedy, aby se na to podívali očima hráčů nejde.. Prostě opět musíme mít v česku něco extra a výběr adminů se neřídí tak jako na ostatních jazykových verzích a tak jak by to bylo normální tím kdo je dobrý hráč a kdo něco v dk dokázal, ale výběrové řízení do DK teamu asi probíhá nějak podobně jako výběrové řízení na poštu... Pokud nevíte jak probíhá výběrové řízení na poštu, tak si to vyhledejte, kdybych to tu popsal, tak mě asi zase nějaký dobrák zabanuje :D Můžu říct, že jsem rád, že jsem se na to MS vykašlal dopředu :D :D Aspoň mi to teď může být ukradený.. Štve mě spíš celkový přístup DK teamu ke všem problémům co se tu řeší... Už jen ten Kozmiho přístup jako tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu bla bla bla... Co si to vůbec dovoluješ? Myslíš si, že toto je správný přístup ke klientovi? Jako fakt nepřestávám žasnout.... Nejhorší je, že s ním nejde dělat fakt ale vůbec nic...

Jo a Kozmi, když už jsi takový bůh a teď jsi teda potřel všechen zločin světa tím svým zablokováním pár hráčů.. Tak co to, že na každém kole několik hráčů spolupracovalo a výsledky většiny čtvrtfinále/semifinále byli domluvené dopředu.. to už ti nevadí? Dobří hráči si šly prostě na ruku.. vždyť postupových míst bylo dost, tak co by jsme se trápili.. jestli bude někdo první nebo pátý to už je stejně jedno.. rozdáme si to až ve finále.. A to je podle mě stokrát horší, než že někdo hraje za někoho jiného... Tak hlavně se tam poplácejte v support teamu po ramenou jací jste všichni borci a zase jste to vyřešili tím nejlepším způsobem :) Takže ano ohlídali jste fakt to nejdůležitější :D BINGO :D

PS: jestli mi někdo ten příspěvek smaže, tak udělám ale takové tóčo, že to se ještě budete divit. Nic vulgárního tam není a kritizovat můžu co uznám za vhodné. Dokud je svoboda slova a žiju ve svobodné zemi tak určitě...
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Ještě dodám - prémiové body hráči, který dostal trvalou blokaci rozhodně nejsme povinni vracet a ani tak nečiníme - o tom mne již informovalo samotné InnoGames. V tomto případě tak nemá cenu ani otevírat nějaké diskuze.
 

DeletedUser41592

Guest
10.8 V případě řádné výpovědi z tvé strany, nebo tebou či námi podané výpovědi ze závažného důvod, nemůžeš po nabytí platnosti výpovědi požadovat vrácení zaplacených částek. Jakožto uživatel máš možnost až do nabytí platnosti výpovědi používat a spotřebovávat prémiové body i zakoupené položky. Později už vůči nám nemáš žádný nárok na vrácení peněz, zejména pak za nevyužité prémiové služby. Poté už také neexistuje žádný nárok na poskytování prémiových služeb. Kromě toho jsme oprávněni od tebe požadovat součet všech částek (obzvláště za již objednané prémiové služby), které jsi ještě měl(a) zaplatit. Tvé právo doložit, že vznikla podstatně menší nebo dokonce žádná škoda, zůstává nedotčeno.

S odkazem na bod 10.3 kde je stanovena výpovědní lhůta 3 měsíce, jinak řečeno, pokud zablokovaný hráč písemně do 3 měsíců od zablokování požádá o vyrovnání zaplacených částek (PB) které nebyli využity, má právo na vrácení hodnoty. Právo na vrácení je také stanovené zákonem o virtuálním měnách a virtuálním členství.

Toto je pouze můj výklad VOP, za který nenesu žádnou odpovědnost, a nelze ho ani vykládat jako kritizování, případně znevažoví supportu či člena DK teamu.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser33829

Guest
1) vztah je zde jednoduchý, poskytovatel/uživatel služeb, je zde smluvní vztah, skříňka v práci byl adekvátní příměr.
2) Firma se může obohatit, stejně jako stát, on dneska už i ten stát je firma draku, postup obohacení ze strany státu - znárodnění - ikdyž chápu, že věcná argumentace je složitá, jednodušší je dělat ze sebe online "hrdinu" točením se na slovosledu.
3) Tvá reakce na odraz PB/peníze, hráč byl zablokován pro všechny světy, ne jen pro speed, na účtě měl jistě PB plynoucí i z jiných než herních zdrojů (myšleno prodej surovin, vlastní nákup).

1) Tady jsi na základě licenčního ujednání, v práci na základě zaměstnanecké smlouvy. Jsou to dvě naprosto odlišné věci a řídí se jinými zákony i zákoníky. Není to opravdu adekvátní příměr už jenom z toho nejpodstatnějšího hlediska a to je kdo komu dává peníze.;) A mimochodem pokud máš v práci cokoli pronajaté za účelem výkonu práce, tak ze zákona ani zaměstnavatel nesmí si za to účtovat jakoukoli sumu, tady přesně opačně, pokud chceš určité služby, tak si je musíš zaplatit.
2) Já se točím na slovosledu, dle Tebe, ale věcnou argumentaci tu žádnou sám nepředvádíš. Víš aspoň jaký je rozdíl mezi znárodněním a vyvlastněním? V tom je rozdíl jako mezi Prahou a Brnem, ale že Tobě to bylo zatajeno, za to nemůžu. A třeba co je to krádež? Všichni se můžou obohatit, otázkou zda-li legálně či nelegálně a zda-li i legální způsob je morální či ne, (když někdo koupí od babičky pozemek, protože má info, že tam má vést dálnice). Když se vrátím ještě k tomu co jsi psal v příspěvku předtím, že znárodňovali nacisti a komunisti, tak naposledy co jsem zaregistroval, že vláda vyhrožuje vyvlastněním byla ta z ODS a třeba ve středověku všechny pozemky patřily panovníkovi, taky existovalo právo odúmrti až do Vladislava II. Jagellonského.
Jelikož já přiznávám, že nejsem žádný právník, to by bylo to poslední, abych se dozvěděl, že tu dělám právníka, tak jak se řídí firma? Jak se řídí stát? Jak se řídí domácnost? Jak se řídí spolek? Abych se v tom orientoval, už v tom mám hokej a nejlépe jaká firma, ta co zkrachuje, nebo ta co přesídlí? Stát se obohacuje jen na znárodnění? A víš jak proběhla provtní akumulace kapitálu v Anglii, když vznikl kapitalismus?
Nejsem online hrdina, za to Ty tu píšeš jak kdybys byl na víkendovém ideologickém školení ODS nebo Hnutí ANO a krmil nás tu triviálními otupělými ideologickými frázemi, které Ti vtloukli do hlavy bez racionálního myšlení a do toho nám tu vymýšlel přirovnání, kde hrušky považuješ za jablka (taky si neodpustím přirovnání).
3) Jestli Ti vznikla škoda, tak jak už jsem napsal, napiš e-mail do Německa, nebo podej žalobu k soudu a uvidíš jestli máš právo skutečně na své straně, pak nám tu můžeš o tom poreferovat.:hi
 

pavouk123

Zkušený uživatel
VIP
Počet poděkování
75
Toto je v pravidlech:
§12) Support/cheathunters


7) Pokud hráč závažným způsobem poruší pravidla a trestem je odebrání účtu, není support oprávněn vracet případné finanční prostředky za zakoupení premiových bodů.


A toto ve VOP
§ 5 Účty



  1. 5.4 Jakožto uživatel můžeš mít na každém herním světě (dílčí oblast hry) pouze jeden účet. Ke svému účtu se můžeš přihlásit prostřednictvím stažené aplikace nebo příslušné webové stránky. Mít větší počet účtů (dále jen „vícenásobné účty“) v rámci jednoho herního světa (ať už prostřednictvím stažené mobilní aplikace nebo herního webu) je zakázáno a může být potrestáno jejich okamžitým zablokováním či mimořádným vypovězením licenčního ujednání. Jakékoli nároky z tvé strany jsou v tomto případě vyloučené.
  2. 5.5 Jakožto uživatel se zavazuješ udržovat přihlašovací údaje, hesla a přístupové údaje (dále hromadně jen „přístupové údaje“) v tajnosti a neprodleně nás informovat, pokud se dozvíš nebo se jen domníváš, že jsou známy nepovolaným třetím osobám. V takovém případě si své údaje změníš, nebo je necháš změnit nás. Vedle toho máme v takové situaci právo tvůj přístup dočasně zablokovat. Jakožto uživatel budeš moci účet znovu používat, jakmile se dle našeho posouzení vyřeší podezření ze zneužití přístupových údajů tebou nebo třetí osobou.
  3. 5.6. Pokud třetí osoba použije tvůj účet, protože se ke tvým přístupovým údajům dostala kvůli tvému pochybení, bude s tebou nakládáno, jako kdybys tak jednal(a) vědomě.
  4. 5.7 Je zakázáno používat účet jiného uživatele, pokud to pravidla hry výslovně neumožňují (např. „zastoupení během dovolené“).
  5. 5.8 Máme-li podezření, že se přístupové údaje dostaly do rukou třetí osobě, můžeme, ale nemusíme přístupové údaje bez předchozího oznámení změnit nebo účet zablokovat. O takovém jednání tě budeme neprodleně informovat a na tvou žádost ti v přiměřené době pošleme nové přístupové údaje. Tvé další nároky v důsledku přechodného zablokování účtu nebo změny přístupových údajů jsou vyloučeny .

§ 10 Doba platnosti smlouvy a vypovězení smlouvy

10.5 Máme právo na vypovězení licenčního ujednání či licenčního ujednání k prémiovým službám ze závažného důvodu obzvláště, nikoli však výlučně v případě, že

se i přes upomínku porušíš pravidla hry, zákony nebo tyto VOP

§ 12 Tvé povinnosti

12.2 Zavazuješ se řídit ustanoveními těchto VOP, respektovat návody k jednotlivých hrám a jednat dle našich pokynů a pokynů našich spolupracovníků i pomocníků. To zahrnuje pokyny administrátorů a moderátorů (Community Manager, Supporter) v herních diskuzních fórech.

Stačí si přečíst pravidla a VOP tam je vše dost jasně dané.
 
Naposledy upraveno:

DeletedUser41592

Guest
[SPOIL]
1) Tady jsi na základě licenčního ujednání, v práci na základě zaměstnanecké smlouvy. Jsou to dvě naprosto odlišné věci a řídí se jinými zákony i zákoníky. Není to opravdu adekvátní příměr už jenom z toho nejpodstatnějšího hlediska a to je kdo komu dává peníze.;) A mimochodem pokud máš v práci cokoli pronajaté za účelem výkonu práce, tak ze zákona ani zaměstnavatel nesmí si za to účtovat jakoukoli sumu, tady přesně opačně, pokud chceš určité služby, tak si je musíš zaplatit.
2) Já se točím na slovosledu, dle Tebe, ale věcnou argumentaci tu žádnou sám nepředvádíš. Víš aspoň jaký je rozdíl mezi znárodněním a vyvlastněním? V tom je rozdíl jako mezi Prahou a Brnem, ale že Tobě to bylo zatajeno, za to nemůžu. A třeba co je to krádež? Všichni se můžou obohatit, otázkou zda-li legálně či nelegálně a zda-li i legální způsob je morální či ne, (když někdo koupí od babičky pozemek, protože má info, že tam má vést dálnice). Když se vrátím ještě k tomu co jsi psal v příspěvku předtím, že znárodňovali nacisti a komunisti, tak naposledy co jsem zaregistroval, že vláda vyhrožuje vyvlastněním byla ta z ODS a třeba ve středověku všechny pozemky patřily panovníkovi, taky existovalo právo odúmrti až do Vladislava II. Jagellonského.
Jelikož já přiznávám, že nejsem žádný právník, to by bylo to poslední, abych se dozvěděl, že tu dělám právníka, tak jak se řídí firma? Jak se řídí stát? Jak se řídí domácnost? Jak se řídí spolek? Abych se v tom orientoval, už v tom mám hokej a nejlépe jaká firma, ta co zkrachuje, nebo ta co přesídlí? Stát se obohacuje jen na znárodnění? A víš jak proběhla provtní akumulace kapitálu v Anglii, když vznikl kapitalismus?
Nejsem online hrdina, za to Ty tu píšeš jak kdybys byl na víkendovém ideologickém školení ODS nebo Hnutí ANO a krmil nás tu triviálními otupělými ideologickými frázemi, které Ti vtloukli do hlavy bez racionálního myšlení a do toho nám tu vymýšlel přirovnání, kde hrušky považuješ za jablka (taky si neodpustím přirovnání).
3) Jestli Ti vznikla škoda, tak jak už jsem napsal, napiš e-mail do Německa, nebo podej žalobu k soudu a uvidíš jestli máš právo skutečně na své straně, pak nám tu můžeš o tom poreferovat.:hi
[/SPOIL]

Je velkou ztrátou času s tebou diskutovat, reagoval jsi na mé předchozí příspěvky, možná si je ještě jednou pročti, na začátku bylo zmíněné neoprávněné obohacení. Nebudu reagovat na každý tvůj nesmysl(názor) z tvého článku, pokud ti příměr nevyhovuje, dejme tedy jiný: jdeš do bazénu, uložíš do skříňky os. věci (majetek), v prostoru bazénu porušíš podmínky užívání, plavčík tě vykáže z areálu, provozovatel je povinnen ti navráti uložený majetek(PB), nikoliv vstupné(předplacené nevyužité funkce - třeba PÚ). Narážky na ODS a podobné cancy, se mě netýkají proto na ně nemám potřebu reagovat.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
Na slovosledu se točí více lidí ale zase na to je třeba reagovat, srovnávat ODS nebo ANO to je taky dost šílené.
Fajn Shedd má zase další místo kam může psát, nechápu co tak šíleného je na tom že by to vyhrál ten nebo ten, pořád je to hráč na daném účtu, klidně bych mohl dát účet sestře nebo bráchovi, vyšlo by to na stejno a nikdo by to nepoznal, nechápu co tím Adams mohl tak šíleně ovlivnit... :scratch
 

DeletedUser41543

Guest
Konečně někdo kdo chápe co se tu řeší...
Taky by mě zajímalo jak přijdete nato že na účtu hraje jiný hráč ? podle IP adresy? ale notáááák to přece nic nedokazuje, když se přestěhuju neznamená to že sem účet dal někomu jinýmu... A ano možná je to nepravděpodobné ale když přijedu ke kamarádovi a odehraju si tam kmeny dostanu ban zato že sem to odehrál z jeho ip když bude mít účet na tom stejném světě a nedojde k interakci mezi účty? Proč bych zato měl dostat ban? A opakuju eště jednou ty vaše pravidla si můžete pověsit na hřebík, sou špatně napsaná píšu to už asi po desáté, sou tam nesrovnalosti, jsou nejednoznačné a zastaralé... V dnešní době se prostě nemůžete řídit ipčkem...
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru