• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 33

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Time end určitě zkracovat nebudeme. Neříkejte hop, dokud nepřeskočíte, už se to na pár světech vymstilo. :cool
 

DeletedUser32004

Guest
Já to ani nemyslela na náš svět :) - jen jako návrh k zamyšlení na další světy. I kdyby se tím někdo začal vážně zabývat, určitě by se to nevztahovalo na světy, kde už je nastavení dané, ne ? :)

No a jasně, stát se může cokoliv a kdykoliv :)
 

DeletedUser32004

Guest
Soupeři byli výborní. Ale když jim namydlil schody jejich vlastní spojenec v rozhodující fázi hry, tak si ti nejlepší spočítali, že jejich šance na výhru hodně vychladly a vzdali to. Do té doby nám ale dávali pěkně zabrat a rozhodně si nezaslouží nějaké posměšky. Až proti nim budeš někde hrát, uvidíš sám. Tahle výhra rozhodně nebude ta nejsnazší.
 

DeletedUser41783

Guest
Určitě nikoho nezesměšnuju. Ale otázka je kdo toho jejich spojence pobídl aby namydlil ty schody :) Já o praktikách UWH slyšel už mnohé od mnoha hráčů a některé zažil i na našem světe. Hrajujá by mohla vyprávět jak se mydlí schody :)
 

DeletedUser

Guest
Bratrský kmen nebyl nikým pobízen - prostě si ve špatnou chvíli začal vyřizovat spory, k nám přešli hráči pod palbou, a zázemí se začlo prát mezi sebou.. Tj. přišli jsme o podpory pro hraniční hráče, a možnost zástupu pro ně se rapidně snížila.. Zvrat se nedal předpokládat a tlak na pár statečných byl takový, že jiné východisko než ukončení jsme neviděli.

Aliance -UWH-, B@SS, ~VS~ odvedla skvělou práci a vítěztví jim po právu náleží - srdečně jim gratuluji:).

Antiopa
 

DeletedUser41783

Guest
No jestli dostala Bleskosvodka po čuni, tak to je vše v pořádku. Osobně doufám že tě ješte na nějakém světě potkám.
 

DeletedUser

Guest
- tušila jsem, že tě to potěší.. Spojenectví s vámi bylo jedinný, který jsem za ta léta svýho působení zrušila.. Za dlouhých zimních večerů můžeš přemýšlet proč.
 

DeletedUser41783

Guest
Ted jsi dostala to co sama rozdávala. Ale nebudem to řešit tady, ja S33 nehraju a nebudu tu spamovat. Ale veřím že se ještě potkáme. Měj se jak chceš do té doby, pak to bude jen horší :)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser32004

Guest
Už tomu rozumím tyrane :D Ty ses přišel na toto forum poptat jen proto, abys tady vyvolal nějaký ten rozruch :D
Já myslím, že ale není třeba abys zvedal zase svůj kilt nad hlavu. Už jsi to udělal na s23 a nic moc úžasného pod ním nebylo, co si tak vzpomínám :D Kdybych si měla někdy vybrat mezi tebou a bleskosvodkou, kterou znám jen jako protivníka, tak vždycky budu stát za ní. Tím spíš, když jde o mou dlouholetou spoluhráčku hrajuja. Čechrej si klidně peří na s29, tady s tím moc neuspěješ. A jen tak na okraj - hrajuja je momentálně v Time End ve vítězných kmenech na dvou světech. Je pravděpodobné, že kdyby se byla věnovala jen s29, dávno by skončil a ty bys tam dopadnul tak jak na s23 ;)


Pro nezasvěcené :) Nejjednodušší pro nás byla výhra na s23 - to proto, že se asi tak po půl roce hry utrhlo pár hráčů od nás i od našeho soupeře a založili si vlastní kmen, protože se jim nechtělo posílat podpory napadeným atp. (tyran římský byl mezi nima)
Válčili jsme tehdy proti kmenům SP. A z jejich strany přišel rozumný návrh na uzavření don na 1 měsíc, než zlikvidujeme společně tyto odpadlíky z obou kmenů. Každý z kmenů se vypořádával hlavně se svýma, ale než ten měsíc uplynul, zjistili jsme, že nám to společně velice dobře klape a z donu vzniklo spojenectví, které nám pak vydrželo až do konce světa.
 
Nahoru