• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 68

Woo Woo

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
145
Ty už nevíš jak z toho ven, když mažeš svoje původní příspěvky. Moc dobře jsi to tedy nevymyslel.

"no, chtěl jsem OH zradit, ale pak jsem zjistil, že jsou fajn, tak jsem zradil KVT" Dávej pozor, co píšeš, aby tě to nestálo vítězný kmen. Víš, že krom bodů jsi tady toho moc nepředvedl.

Jak moc hrají férově nám ukázala antiika.
 

SovičkaZLesíčka

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
9
Ano Duxi, uhodil si hřebíček na hlavičku. :)

Ahoj Biblos, defacto se tady přikláníš k tomu že se Vás snažíme podvést, nebo to alespoň naznačuješ.

Jak tedy máme dokázat opak že se o podvod nejedná a že jde opravdu pouze o nedorozumění?

Naše kroky byly že jsme napsali ticket na support a odpověď byla zkopírovaný paragraf pravidel... souhlasíme udělali jsme chybu,,, nicméně ihned (ještě ten večer) napsal hráč který byl v zástupu (zastupovaný účet, což si můžete podle IP ověřit že jde opravdu o něj) s vysvětlením a tomu bylo opět jen přeposláno paragraf pravidel jako odpověď.

vše jde ověřit když se na to někdo kompetentní podívá...jen musí chtít.

zároveň můj feedback platí co jsem psal na předchozí stránce než se to tady zaspamovalo osobními spory.

Co žádáme je snad jednoduché a to aby se prověřilo
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Zákaz vynášet cokoli z ticketů platí pro nás stejně jako pro Vás. Navíc, my smíme jednat jen s hráčem, kterého se trest týká. V první odpovědi hráči je naší povinností ocitovat mu pravidla hry, aby jednoznačně věděl, co porušil. Chápu, že se hráčům "otloukání" pravidel a VOP o hlavu nelíbí, ale co jiného nám zbývá, když se stále najde dost hráčů, co se je snaží obcházet a vykládat po svém.

Nevím, zda se na tom, co se stalo, podílelo i vedení kmenu, nebo jen ti dva hráči, ale prostě Tvoje informace podávané zde nejsou zcela pravdivé.

"vše jde ověřit když se na to někdo kompetentní podívá...jen musí chtít."

Představ si, že vše je ověřeno předtím, než je trest uložen, a to velmi důkladně, ze všech nám dostupných údajů..
 

Antiika

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
8
Dobře tedy....tak mám tedy poslední otázku...k čemu slouží "protest"

Napsala jsem velmi slušně... Požádala jsem o mírnější trest.
Vzhledem k-tomu, že jsem se nikdy ničím jiným neprovinila a vždy jsem dodržovala pravidla hry. Nikdy jsem nikoho neurazila, neponížila fair play hra...jaké jiné okolností a důvody bych měla uvést, aby byl trest mírnější...je skoro konec světa a tohle co jste udělali je hloupé...
Říkat že tvrdím nepravdy....tedy lžu....je naprosto zcestné....
Nikdy jsem netvrdila nic co není pravda.... Vaše rozhodnutí je jen výsledek toho, že jsem neustala v protestu a zveřejnila vše na fóru....
Dětinsky si Vy stojíte za nesprávným rozhodnutím...co k-tomu dodat....že Biblos...:)
Kdyby tu byl MilanaliM, řekl by Vám bla bla bla bla bla.....a tak to je...:)

Víte co je na tom nejsmutnější, že nejeden z Vás udělal to samé co já...:) A stejně tak jak já jen v dobrém úmyslu...nikoliv důvodu poškození kmene... účtu.... prostě čehokoliv co by zasahovalo do hry...:)

Ano nepochybně mám dostat trest...ale pořád si stojím za tím, že perma je naprosto mimo mísu u hráče, který má čistý štít...

Takže...vždy píši s pozdravem a úctou A.

Ale Vám jen....
NO RESPEKT Support
 

DragonLady

Pokročilý uživatel
Správce Wiki
Počet poděkování
308
zapomenout ? nebo nedat do sdílení..? a nevšimnout si když vyskakuje hláška při každém úkonu (že hráč provedl stejnou akci)? hrát mulťák - na 2 účtech (a dokonce druhý cizí = zneužití hesla).. a tvrdit že to není porušení pravidel? minimálně 3 hrubé porušení fér hry..

a jak psal dux, nejde to srovnávat s tím co naopak hru neovlivní vůbec - napsat někomu ve zprávě oslovení samec či samice od tura domácího, .. takové žalování je dětinské.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Dobře tedy....tak mám tedy poslední otázku...k čemu slouží "protest"

Každý hráč má právo protestovat proti své blokaci, neboť může objasnit některé věci či přidat nějaké další důkazy (např. zprávy apod.), díky kterým se můžeme rozhodnout trest snížit nebo uplně zrušit. Každopádně platí to, co napsal Biblos. Než se člen supportu rozhodne udělit blokaci, je vše nejprve důkladně prověřeno a blokace je až poslední krok, kdy si je supportér jistý, že došlo k porušení pravidel hry.
 

IamShaman

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
65
Zákaz vynášet cokoli z ticketů platí pro nás stejně jako pro Vás. Navíc, my smíme jednat jen s hráčem, kterého se trest týká.
Myslím, že DK tým by k těmto situacím měl přihlížet jinak a taktéž je řešit individuálně, ne lidi škatulkovat. Jinak souhlasím s tím, že support často jako argumentaci volí pouze paragrafy a ctrl+c/ctrl+v z pravidel. Navíc pokud se Vám následně ozval pravý majitel účtu a chtěl to s Vámi řešit, tak by mělo být umožněno se k věci vyjádřit, přeci jen se jednalo o jeho účet.

Toť můj skromný názor.

Pamatuji casual 4, kde jsme vyhodili člena kmene, u kterého měl zástup (3 týdny) jiný člen našeho kmene. Hráč, kterého jsme vyhodili zástup zneužil - opustil kmen, přešel s ním k nepříteli a tím jej nechal rozebrat. Chtěl jsem to s Vámi tehdy řešit, požádal sem Vás o přehození zástupu na mě a žádal trest pro zneužití zástupu. Bylo mi řečeno, že se musí ozvat majitel účtu (ten se na to po 3 týdnech vykašlal, protože by mu to stejně vesnice nevrátilo a s DK skončil). O účet a aktivního hráče jsme tímto náš kmen přišly. Řekněme že chyba byla v důvěře v jednoho člena a částečně v neochotě(???) support týmu. Škoda.

#PERMAforULTRAFAX
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Budu se opakovat - zájmy kmenu nejsou nadřazeny pravidlům hry a VOP.

Nemůžeme na někoho přehazovat zástup, pokud nevíme, že si to hráč přál. Pořád a všude zdůrazňuji - mějte písemné dohody o zástupu - mějte v nich, jak má být zástup vykonáván, zda je možné ho předávat dal, zda se má účet bránit, zda má aktivně dobývat nové vesnice, nebo má být jen udržován, aby nepřetékaly sklady, a rozšiřována armáda, pokud hráč neplánuje se na účet vrátit, mějte v dohodách, zda se mají vesnice rozdat, nebo nechat zbarbařit. Stejně tak byste měli pamatovat na to, že se může stát, že se něco přihodí a hráč se v předpokládané době na účet nevrátí - takže by měly obsahovat i odpověď na otázky typu - a co když si po stanovené době zástupu účet nepřevezmeš zpět ? Smíme vesnice rozdat kmenu? (Je to důležité, protože to, co kmeny praktikují - že si někam na kmenové fórum napíší, že po naskočení červeného puntíku začnou hráče přes vynucený "preventivní zástup" rozebírat - to je prostě porušení pravidel hry.) A tyto zprávy si uchovávejte v samostatné složce zpráv, neboť pak nám je můžete přes vykřičník přeposlat - my máme "v ruce" originál, na jehož základě pak můžeme konat. Máte-li to někde na facebooku, skype nebo v e-mailu nebo jen v kmenovém fóru - nepomůžeme Vám - nedostanou se k nám jako originály - jejich vypovídací hodnota je pro nás nulová.

A k tomu přechodu se zastupovaným účtem k jinému kmenu - někdy se na tom hráč s druhým kmenem dohodne za zády vlastního kmenu, aby ten zrádce nebyl on.
 

Dux2311

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
114
Zakazat zastupy a zavest rezim dovolena jako to byvalo na nekterych speedech!
Kdo chce hrat tak hraje a zastup nepotrebuje. Jsou mi daleko milejsi hraci, kteri si to na svem uctu odsedi nez ti kteri jsou pri kazde akci zastupovany a pak se bijou do hrudi jaci jsou bojovnici, :D Taky nechapu proc nekdo "zbytecne" drzi ucet 3 mesice na zastupu. Blby je, ze se do pravidel dostaly ty paragrafy ohledne zneuzivani zastupu, protoze jen tak si nekdo netroufne vzit zastup na delsi dobu. :(
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Nahoru