• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nápady na zlepšení hry

DonKapparino

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
10
My na českých světech nehrajeme. Nevíme nic o situaci, jaká na světech panuje, to zaručuje naši nestrannost.

Není pravda. Na Classicu hrál Kozmicz a byl vybanován kmen, který hrál proti němu.
Jak se dá ověřit vaše nestrannost?
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Pokud je hráč blokován za zneužití účtu, musí nám předložit co nejdříve jasné důkazy, že tomu tak nebylo.
To mi nezní jako že jste si to první prověřili, když má dodat důkazy o nevině. Ale tak třeba to já špatně chápu/nevhodná formulace/buhvíco.

Pokud je tento souhlas ve hře, je to otázkou několika minut.
Jestliže prověříte všechny dostupné zdroje a indicie, jak by pak ten souhlas mohl být ve hře.

Ale vrátím se k původní myšlence:
  1. v kavárně padlo, že sám majitel účtu se druhý den ozval, že dobrý. Ban jste nezrušili. Jak mám vědět, komu můžu věřit? Supportu, nebo davu? Opravdu se majitel účtu ozval? Opravdu jste ho pak ignorovali? Obsah tiketu zvěřejnit nechcete, je to podezřelé. Jestli jste ho zabanovali oprávněně, máte skvělou příležitost umlčet ty klasické řeči "support ho zase zařízl". Nemuselo se vypisovat pomalu 40 stránek (připomenu, že to je od světa 39 rekord, je to divný).
  2. IamShaman si stěžoval, že když on jako třetí strana nahlásil zneužití na zástupu (na Casualu tuším), ignorovali jste to. To je nekonzistentní jednání.
    Předpokládám, že IamShaman nelže.
  3. trošku stranou) vidíte, že se jedná o velkej účet na hranici. Taky vidíte, že ho nahlásila třetí strana. To nejde zapřemýšlet a napsat "hele buď do hodiny dodáš důkazy, nebo letí ban"? Myslím, že by pak kmeny mohly zase být o trošičku férovější místo.
  4. Že jste furt mazali ten pezapův příspěvek o tom, jak to chodí na supportu, ani nebudu komentovat. Offtopicu je tam až až, ale mazali jste speciálně tohle. Divný.

Proto bych se rád dopracoval k nějaké společné řeči. Větší transparentnosti. A podobná skvělá hesla...
Jako hráč bych rád měl důvěru v herní podporu, ale po přečtení kavárny to jde jen těžko. Jak máme vědět, že jste jednali v souladu s pravidly? Komu se zodpovídáte Vy?

Děkuji za smysluplný příspěvek, ten si zaslouží naší reakci.

Pokud je hráč zablokován, je tak zablokován na základě dostupných důkazů. V tomto případě to jsou zejména zprávy od daného hráče, kde dal instrukce k tomu, co se s jeho účem má dělat. Pokud bychom tyto zprávy neměli, Tyrana bychom nezablokovali. Pouze bychom ochránili zastupovaný účet s ochranou, protože by se tam mohlo jednat o zneužití. Na Tyrana bychom však žádný důkaz neměli. My ho měli a proto byl postup takový, jak je nyní již všeobecně známo.

Co se týče našeho přístupu, jsou věci, které můzeme prověřit pouze tak, že nám je někdo nahlásí. Určitě si nemůžeme volně číst korespondence hráčů podle libosti, takže pokud Tyran dostal nějaké instrukce ve hře (alespoň nám to bylo tvrzeno) k zástupu, měl nám je poskytnout. Dodnes je nemáme a odkazování na SMSky z neznámého čísla pro nás opravdu není důkaz. Ať se na nás nikdo nezlobí, ale takové SMSky mohl napsat kdokoliv.

1. V kavárně toho padlo tolik, ale jak napsal Biblos, nevěř všemu co hráči píšou. Každopádně ano, majitel se po nějaké době ozval, když jsem to prověřil, tak jsem Tyranovi napsal, ze ho můžeme pustit do hry, ale už byl dávno odblokován. Nehledě na tom, že Tyran mne pouze informoval soukromou zprávou, že věc postupuje na InnoGames, že mne tom chce jen infomovat, tak jsem předpokládam, ze to tedy bude řešit InnoGames a jim jsem samozřejmě připraven postoupit všechny dostupné důkazy a materiály, které máme. Zatím nás však nikdo z InnoGames nekontaktoval, proto tedy apeluji na Tyrana, aby věc postoupil tam, kam slíbil, ať můžeme český support s klidným svědomím očistit před důkazy neznalými hráči.

2. Pokud nám někdo nahlásí zneužití zástupu, ale nedá žádné důkazy o tom, že ke zneužití opravdu došlo, tak nemůžeme hráče za to blokovat.

3. Ne, opravdu nesledujeme, kdo je na hranici s jakým kmenem. Opravdu nesledujeme kdo je zakladatelem jakého kmene. To, ze hráč nahlásí svého nepřítele je běžné a logické. Přece nebude hráč nahlašovat soukmenovce, ne? (i když i podobné podpásovky jsme zažili)
Do hodiny dodá důkazy nebo letí ban? My důkazy měli a stále vlastně máme. Hráč samozřejmě má moznost napsat protest proti blokaci a vse vysvětlit. V tomto případě stačila jediná věrohodná zpráva s majitelem účtu, kde se domluvili na rozebírce. Kdybychom takovou zprávu obdrželi, hráč by byl do hodiny odblokován. To se nestalo...

4. Lživé a urážlivé zprávy na support? Jaký support by tohle toleroval?

My jsme otevřeni hráčům, ale jsou určité věci, které můžeme sdílet pouze s konkrétním hráčem, nikoliv s veřejností. V ticket zprávě jsou tyto informace uvedeny a proto nemůžeme dát souhlas se zveřejněním ticket zprávy. Nikdo ze supportu takový souhlas nedá, protože nebude riskovat vyhazov za porušení internich postupů a pravidel, které v online verzi podepsalo při vstupu do Supportu, že nebude vynášet žádné interní informace.

Já myslím, že už tak jsme toho zveřejnili dost a už v tuto chvíli se pohybujeme dost na hraně s tím, co zveřejňovat můžeme a co nikoliv.

My na českých světech nehrajeme. Nevíme nic o situaci, jaká na světech panuje, to zaručuje naši nestrannost.

Není pravda. Na Classicu hrál Kozmicz a byl vybanován kmen, který hrál proti němu.
Jak se dá ověřit vaše nestrannost?

Všiml sis v jakém času byla zpráva uvedena? V minulém, tzn. všichni členové týmu někdy v minulosti hráli aktivně na českém světě, v tuto chvíli nikdo z nás aktivně nehraje. Takže potvrzuji, my na českých světech nehrajeme a nesledujeme tak situaci na jednotlivých světech. Kdo s kým, proti komu apod.
 

Marekhlav

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
8
"Nové příspěvky na fóru" zbytečná featura, která je navíc nedokončená. Proč má možnost skrýt tuto pouze vůdce kmene? Nebylo by lepší nechat rozhodnutí na jednotlivých hráčích? Proč jsou zobrazovány témata, která jsou nastaveny jako nesledovat? Práce kvapná málo platná. Možná by mohl support např. po týdnu zobrazit statistiku, jak aktivní kmeny využívají, myslím si, že by byl překvapen. Celý problém by asi vyřešilo, kdyby si každý hráč mohl sám určit, zda chce tuto funkci používat nebo ne.
 

tavkl12345

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Dobrý den... Jmenuju se Daniel,studuju a je mi 17let... Divoké kmeny hraju od zakladní školy... Cca 5-6 let... A znám tu hru velmi dobře,jak vypadala,jaké byla pravidla,funkce,možnosti atd,různé změny... A nacpal jsem do vás velký finanční obnos cca 1000 korun,možná i více... A za mých časů nebyla žádná blokace pro odesílaní surovin,jak do klanu tak ostatním... Je to kravina,děláte to kvůli penězům,protože,když to je zakázaný hned na začátku,tak lidi aby měli začátek rychlejší,potřebujou suroviny atd,premium,jenže si musí koupit suroviny v premium trhu,nebo hold čekat,prostě neomezené obchodovaní bylo lepší,takhle to lidi omezuje,blokuje a už to není jako dříve,ta hra už není ono,prostě je to bullshit a nezáleží vám na hráčích,ale koukáte po výdělku,ale pokuď podnikáte v RPG,nebo nějaké hře,tak to musí být ak postavený aby to lidi bavilo,nikoliv omezovalo,pak nechápu ty špěhy,urovně špehu a válečníků... Měl jsem 30-50 špehu,chci někoho vyšpehovat a pak po špehovaní mi to ukaže,žadných z vajáku se nevratil,nikdo to nepřežil,tudíž nebylo možné zjistit o vesnici nějaké informace... Pak zrušení kmenového chatu,proč,předtím to fungovalo a domlouvali jsme se tam a byla ta komunikace jednodušší a lepší a praktická,než psát do fora,nebo zvlášť... Pak bych se chtěl zeptat,aby šlo udělat,jelikož je to hra online a lidi by více bavilo,nebo aspoň někteřím,kdyby šlo nastavit neomezené stavění,že hlavní budova by nebyla 30,nebo kolik tam je výstava,ale neomezeně,prostě aby hlavní vesnice,byla neomezená,v neomezeném stavěním,tudíž,lidi by to hrali do nekonečna,hra by neměla konce a furt by vám lidi nakupovali herní měnu... Pak by to chtělo více akcí v kupovaní herní měny.... Je to všechno drahý,zkracení doby 10,uděláte to 20x za den což je easy a sto korun v hají během 1min hraní,víte co tím myslím lidi nejsou blázni si kupovat za 2499,99kč herní žetony,jestli by šel upravit ceník chci vám pomoc a dávat vam dobré nápady pro marketing a herní struktůru... Jelikož tu hru hraju rád a podporuju ji,tak mam hodně zkušeností,kdybyste mi dali na sebe kontakt,nebo tak,tak bysme si o tom mohli pobavit,třeba máte hodně lidí v teamu,ale jestli chcete nějak pomoc,psal jsem si hodně z lidma pár lidí to přestalo hrát kvůli tomuhle,že ta hra není jako dříve,že teďka je to postavený spíše,kdo ma prachy ma vše,kdo nemá má smulu,hral jsem i hru thewest,měl jsem asi 120 000peněz,dobré zbraně atd,ale můj učet byl smazaný,ale taky mě to bavilo,ale už to bylo nekonečný a nebavilo mě to,ale taky jsem tam na ten učet dal hodně peněz...
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Děkujeme za tvé názory, jak hru zlepšit, zkusím se ke všem vyjádřit:

- Blokace odesílání surovin je z jediného důvodu a to proto, že je to silně zneužitelné. Stačí, aby si jeden hráč vytvořil 10 dalších účtů (např. přes kamarády) a nechával si od nich posílat zdarma suroviny. Získal by tím značnou výhodu oproti jiným hráčům. Z tohoto důvodu musí být volné rozesílání surovin v začátku hry určitým způsobem limitováno.
- Systém špehování není složitý, ale pokud má váš soupeř více špehů, než vy, tak zkrátka vaši špehové při své akci padnou a o daném hráči nic nezískáte. Může se vám podařit jiného hráče vyšpehovat s 1 špehem, ale také se vám může stát, že pošlete 1000 špehů a nevrátí se žádný z nich
- Kmenový chat nebyl zrušen, hráči v rámci jednoho kmen si mohou mezi sebou volně chatovat.
- Nechceme ze hry udělat nekonečnou hru, jaký by pak měla hra smysl, když by jeden kmen jasně dominoval a mohl stavět budovy donekonečna, ale s nikým by už nemohl bojovat. Koho by to pak bavilo? Razíme spíše názor, že hra má být dynamická a jeden svět by neměl trvat příliš dlouho.
- Akce na výhodné nákupy děláme pravidelně, často i několikrát do měsíce mají hráči možnost nakoupit prémiové body výhodně či v balíčku s nějakou jinou položkou nebo měnou do hry. O častějších nasazování podobných akcí zatím neuvažujeme.
- Cena prémiových bodů je nastavena centrálně přímo firmou InnoGames a na některých jazykových verzí se může mírně lišit v závislosti na daném státu, měně, apod. Často je cena závislá také na službě, protože poskytovatelé platebních služeb si za platbu účtují určitá procenta jako provizi. Z tohoto důvodu jsou ceny nastaveny tak, jak jsou nastaveny.
 

Deleted User - 4099915

Guest
Dobrý den... Jmenuju se Daniel,studuju a je mi 17let... Divoké kmeny hraju od zakladní školy... Cca 5-6 let... A znám tu hru velmi dobře,jak vypadala,jaké byla pravidla,funkce,možnosti atd,různé změny... A nacpal jsem do vás velký finanční obnos cca 1000 korun,možná i více... A za mých časů nebyla žádná blokace pro odesílaní surovin,jak do klanu tak ostatním... Je to kravina,děláte to kvůli penězům,protože,když to je zakázaný hned na začátku,tak lidi aby měli začátek rychlejší,potřebujou suroviny atd,premium,jenže si musí koupit suroviny v premium trhu,nebo hold čekat,prostě neomezené obchodovaní bylo lepší,takhle to lidi omezuje,blokuje a už to není jako dříve,ta hra už není ono,prostě je to bullshit a nezáleží vám na hráčích,ale koukáte po výdělku,ale pokuď podnikáte v RPG,nebo nějaké hře,tak to musí být ak postavený aby to lidi bavilo,nikoliv omezovalo,pak nechápu ty špěhy,urovně špehu a válečníků... Měl jsem 30-50 špehu,chci někoho vyšpehovat a pak po špehovaní mi to ukaže,žadných z vajáku se nevratil,nikdo to nepřežil,tudíž nebylo možné zjistit o vesnici nějaké informace... Pak zrušení kmenového chatu,proč,předtím to fungovalo a domlouvali jsme se tam a byla ta komunikace jednodušší a lepší a praktická,než psát do fora,nebo zvlášť... Pak bych se chtěl zeptat,aby šlo udělat,jelikož je to hra online a lidi by více bavilo,nebo aspoň někteřím,kdyby šlo nastavit neomezené stavění,že hlavní budova by nebyla 30,nebo kolik tam je výstava,ale neomezeně,prostě aby hlavní vesnice,byla neomezená,v neomezeném stavěním,tudíž,lidi by to hrali do nekonečna,hra by neměla konce a furt by vám lidi nakupovali herní měnu... Pak by to chtělo více akcí v kupovaní herní měny.... Je to všechno drahý,zkracení doby 10,uděláte to 20x za den což je easy a sto korun v hají během 1min hraní,víte co tím myslím lidi nejsou blázni si kupovat za 2499,99kč herní žetony,jestli by šel upravit ceník chci vám pomoc a dávat vam dobré nápady pro marketing a herní struktůru... Jelikož tu hru hraju rád a podporuju ji,tak mam hodně zkušeností,kdybyste mi dali na sebe kontakt,nebo tak,tak bysme si o tom mohli pobavit,třeba máte hodně lidí v teamu,ale jestli chcete nějak pomoc,psal jsem si hodně z lidma pár lidí to přestalo hrát kvůli tomuhle,že ta hra není jako dříve,že teďka je to postavený spíše,kdo ma prachy ma vše,kdo nemá má smulu,hral jsem i hru thewest,měl jsem asi 120 000peněz,dobré zbraně atd,ale můj učet byl smazaný,ale taky mě to bavilo,ale už to bylo nekonečný a nebavilo mě to,ale taky jsem tam na ten učet dal hodně peněz...

Studuj pravopis a češtinu kompletně mimo her a uděláš nejlépe. Na brigádu můžeš chodit od 15 let a pokud chceš brát hru vážně, musíš do ní sypat peníze, to poznáš časem :)
 
Nahoru