• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 74

klines

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
43
Přátelé, bez těch urážek by to určitě mohlo jít. Některé hráčské názory jsou velice zajímavé, ale když vidím, jak se tady pak vzájemně urážíte a napadáte, ztrácím chuť na to jakkoliv reagovat. Tak snad někdy jindy...

Nemá náhodou support respektive moderátor fóra, to forum řídit nebo to máte taky od INNA zakázaný ?
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Používání VPN je obecně problém na všech online hrách. To není žádné tajemství. My máme nástroje, jak některé obcházení sítě odhalit. Obecně však použití VPN není porušením pravidel hry, pokud tím hráč neporušuje pravidla hry. Někdy se to podaří odhalit, jindy ne. Je tam spoustu faktorů, které však z bezpečnostních důvodů nemohu hráčům sdělovat.
 

1Rici

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
165
Přátelé, bez těch urážek by to určitě mohlo jít. Některé hráčské názory jsou velice zajímavé, ale když vidím, jak se tady pak vzájemně urážíte a napadáte, ztrácím chuť na to jakkoliv reagovat. Tak snad někdy jindy...

Já to kvůli tomu shitstromu tady ani nečetl celé a nevím, o čem se tu furt bavíte. Ale ty jako nejvyšší autorita tady by ses vyjadřovat měl.
Způsob, kterým CZ verze DK funguje je fakt otřesný a něco by se dělat mělo. Obzvlášť to banování je fakt mimo mé chápání. Rozeberme například mé zkušenosti z Classicu.
1. Dostal jsem BAN na 5 dnů za skript na farmení. Sice mi to nikdo nedokázal, ale ok, všichni víme, že jsem ho měl.
2. Nahlašuju hráče od nepřátel, který se ve zprávách i na fóru chlubí, že hraje na 3 účtech přes VPN a přiznává to bez problémů. Vesele hraje dál další týdny, nic se neděje, přiznání přímo na DK asi není důkaz.
3. Napíšu si na profil, že diplom za výhru vypadá jakoby ho tvořil ... Ok urážka člena supportu, ban na 2 dny, už to neudělám.
4. Hráč, kterého zabírám mi napíše, že si mě najde a roztříská mi hlavu o obrubník. Výhružky zabitím atd. očividně nikoho netankujou, daný hráč trest nepotřebuje.

Podobné zážitky tu asi může rozepsat úplně každý, kdo DK hraje... A to jsem tu popsal jenom mé zkušenosti z jednoho jediného světa. Nechci aby to vypadalo, že tu brečím nad svými bany, všechny byly oprávněné, snažím se jen poukázat na to, jak support nezvládá řešit situace. Možná ani nechce. Fakt to působí dojmem, že tu máte nějaký generátor náhodných banů, který společně s generátorem náhodných trestů občas někoho vybere a znemožní mu hrát.

PAIN tu popsal celkem nutné změny na DK. Mělo by se to začít řešit. Navíc to vypadá, že našim zástupcům (kteří jako jediní mohou nenasytným tvůrcům hry vůbec předat jakoukoliv zpětnou vazbu) je to úplně jedno.. Fakt bych rád věřil, že umíš třísknout u INNO do stolu a zastáváš se CZ komunity, ale nic tomu nenasvědčuje. Naše verze hry je ve stavu, kdy nás INNO srazilo na zem a support nás kope do hlavy a skáče nám na břicho. A změna v nedohlednu.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
1. Rici, dostal jsi BAN, protože jsi porušoval pravidla hry. A budeš se možná divit, ale nakonec se více, jak polovina zablokovaných hráčů z vašeho kmene přiznala, že ty SKRIPTy opravdu používala. A to se nejprve tady na fóru kasala a rozhazovala rukama, jak hrála čistě. Hnus, velebnosti!
2. Spoustu hráčů nahlašuje jiného hráče, o kterém je přesvědčeno, že pravidla porušuje, ale pokud se nám to nepodaří prokázat, nemůžeme hráče blokovat. Ono, není přiznání jako přiznání. Když to hráč jen mírně naznačí, nemusí to být hned přiznání. Je tam spoustu okolností, které hrají roli. Pokud chceš, mohu se podívat na to, kdo to prověřil a jak to dopadlo, stačí mi jen napsat podrobnější info a já to prověřím.
3. BAN jenom na 2 dny? Tím se moc nechlub nebo si ostatní budou myslet, že máš protekci. Za urážky supportu padají mnohem větší tresty.
4. Pokud ti někdo napíše takovouhle zprávu, tak tu určitě supportu nebude ignorovat. Je potřeba však takovou zprávu nahlásit přes červený vykřičník u dané zprávy. Pochybuji, že by jakýkoliv člen supportu takovou zprávu ignoroval. Prověřil jsem všechny zprávy, které jsi nám na Classic světě nahlásil a nikde jsem takovou zprávu u tebe nenašel. Takže na jakém světě jsi to hlásil? Klidně se podívám, kdo a jak to řešil a pokud se ukáže, že jsi měl pravdu, vyvodím z toho jasné důsledky.

Rozhodně u INNO netřískám do stolu. Máme jasně nastavená pravidla, jak spolupráce mezi INNO a jednotlivými community managery má vypadat a já tato pravidla musím dodržovat. Jsem smluvně vázán, takže za "třískání do stolu" bych se u stolu asi moc neohřál. Jsou samozřejmě věci, které jsem se snažil prosadit, ale pokud nám INNO řekne 3x NE, tak je to prostě NE a můžeme se klidně stavět na hlavu. Tak to prostě je...
 

1Rici

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
165
1. Já jsem ale napsal, že oba bany byly oprávněné a nepopírám to ani teď, tudíž na toto reaguješ zbytečně. Plus nevím o jakém zbytku kmene píšeš, dostali jsme ban jen 2 (já a hráč Feary). Asi si nás pleteš s kmenem D3luxe, tam jsme my nebyli a jedná se i jiný případ, jiné časové období i o jiný prohřešek. Ale to nemusíme řešit, šlo mi jen o to poukázat na rozdílný přístup při řešení prohřešků.
2. Posluž si, je to můj ticket z 2020-08-02. Máš tam screen, který mé tvrzení dokazuje. Potvrdili mi to i spoluhráči toho hráče na discrodu, ale vím, že je mi to prd platné. Že daný člověk má s hraním přes VPN zkušenosti se můžeš přesvědčit v ticketu ze dne 2020-07-07, kdy jsem nahlašoval něco podobného.
3. Není co řešit, ban nerozporuji.
4. Nahlašoval jsem to za zástupu, kam mi ona výhružná zpráva přišla. Kdo a jak to řešil nebo jestli to vůbec někdo řešil nevím... Mohu ti sdělit jméno nahlášeného hráče, z jakého účtu jsem klikl na ten vykřičník si nepamatuji. Možná ho po návratu nahlásil majitel účtu, už je to tak 8 měsíců, nepamatuji si to přesně.
 
Naposledy upraveno:

1Rici

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
165
Ale má pointa byla v tom, že se tu prostě řeší věci špatně. Ani nemám moc náladu rejpat se ve starých věcech. PAIN sem dal několik podnětu, které se prostě řešit musí i kdyby diskuze byla na úrovni hnojárny a nemůžeš to přejít slovy ,,snad někdy jindy".

Třetinu věcí by vyřešil empatický přístup supportu a další třetinu změna pravidel i kdyby jen na úroveň jako je v zahraničí, kde se neřeší takové blbosti jako tady.
 

1Rici

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
165
Ano, ale nahlašovalo se to i tak a nic se nestalo :) Je to už víc jak 3/4 roku, detaily si nepamatuji.
 
Nahoru