• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 81

The dead man walking

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
11
Individualni nastaveni nocniho bonusu zni nahodou dobre, da se to dobre strategicky vyuzit v kmeni a k tomu se vztahuje i pocet clenu a podpory mozne pouze v kmeni..

Hraci chtely vice fair play nastaveni, tak ho maji :) protoze nyni sice muze nekdo vynaset info z kmene, ale nemuze proti kmeni podporovat a tak je svym zpusobem odkazan na hrani s kmenem.. samozrejme se najdou taci, co je to neodradi.. ale to ze vyhrat muze pouze 25 hracu zamezi tomu, aby se kmeny rozhazeli do okolnich, delali kraviny a pak se sloucili v 1 vitezny o 40 clenech.. :)

Takze tohle mi prijde jako nastaveni unoznujici fair play hru a tomu kdo fer nehraje se to libit nebude :)
Tez mi nevyhovuje system vyzkumu, rychlost sveta a strazni veze.. ale co se da delat.

Spojenectvi smysl má, nejsou preci zakazany koordinovane akce a podobne.. akorat v obrane se hold muzete spolehnout jen na sve spoluhrace, coz alespon eliminuje solisty a sysleni deffu doma :)

Zaroven je moznost si o finale a vyhru zahrat se svym spojemcem a zmerit tak síly kmenů.. je to hra.. drive to byvala i strategicka hra..

Ja osobne nemam problem na jednom svete hrat s prately a na jinem proti sobe (ne vrazit kudlu do zad, ale hrat proti sobe). Když si pujdete zahrat ven fotbal s kamarady, mate pokazde stejne tymi? Nebo strily si nekdo vlastni goly, jen proto, ze v tymu naproti hraje jeho kamarad už od školky? :D

Nevím jak ostatni, ale hraji občas s kamarády hry, kde je co-op a také hry, kde je pvp.. a bavime se u toho stejne.. a hra by mela byt oredevsim zabavna, nikoli hondba za titulem a vyhrou, ktera stejne nic neznamena. :D

Tak pojdme hrat, bavit se a ukazme kazdy co v nas je. :)

Kazdy ma nyni moznost zkusit si sestavit kvalitni kmen o par hracich co obstojí.
 

1Rici

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
165
A neútočit na vlastní? Proč má mít tu výhodu rychlého růstu na méně aktivních hráčích kmenu jen vedení kmenu? Jen ať se snaží jako všichni ostatní, pěkně dobývat bráněné vesnice. Nebo vesnice, na které budou útočit i ostatní, pokud je z kmenu vyloučí.

Jak může někdo hrát DK tak dlouho jako ty a být tak hrozně neznalý a nezkušený hráč?

Dnes se vedení kmenů bojí dát rozebrat i účet, co je 30 dnů na zástupu a má bloklý pohyb vojsk, aby ho dotyčný nenahlásil za zneužití zástupu, protože vy tohle reálně banujete. Většina končících lidí si stejně rozhoduje o osudu svých vesnic sama (bohužel). Ze zkušenosti vůdce kmene dávám vesnice končících hráčů převážně lidem, u kterých vím, že je nejlépe využijí pro kmen a ne brečíkům, co mají pocit, že si je zaslouží (ze zkušenosti se o free vesnice nejvíc hlásí vyžírkové, looseři a paraziti).

A vůbec, proč vy jako support spekulujete nad osudem končících lidí ovlivňujete podle toho nastavení? My si tohle dokážeme vyřešit i bez vás a nemusí to ovlivňovat někdo, kdo čerpá ze svých zkušeností ze světa 1.Sedni si na židli a nic už hlavně nevymýšlej. Na DK nesnáším hodně lidí, ale na čem se shodnu snad s každým je fakt, že na co vy sáhnete, tam je bordel a jde to do kopru.
 

1Rici

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
165
Jinak proti uzamčení kmenů ani menšímu počtu hráčů v kmenu nic nemám. Mohlo by to být i fajn strategické oživení hry, kdyby to byli lidi ochotní připustit a změnit své zvyky. Nicméně tady se zná každý s každým a vždy to dopadne tak, že se udělají 2 mega aliance. Třeba se to jednou změní, ale pochybuji.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Supportu stačí tickety od postižených hráčů, nemusíme české světy hrát - a to, že se začínáte bát rozebrat hráče v ZVD je jen dobře. Třeba časem i vychováme hráče k tomu, aby nedávali preventivní ZvD jenom proto, že na ně vedení kmenu tlačí.
 

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
Zase Biblosi ... pro ty lidi kteří tomu věnují tuny času a organizují všechno kolem vedení většinou není bůhví jak skvělá záležitost to že musí nechat některého svého hráče rozebrat, ale kontrolovat přes zástupy x účtů se stovkami vesnic zvláště když chodí celokmenové akce a ten člověk se na hraní jednoduše vykašlal fakt není žádná zábava... pak hraješ svět kdy u toho strávíš měsíc v kuse 24/7 a jsi pomalu zralej na psychinu když se ti na to takhle někdo vykašle bez toho aniž by řekl půl slova... a nedělej jako kdyby se takové věci nestávaly na denním pořádku, pak kmen bojuje s vlastním hráčem o vesnice které měsíc předtím třeba v kuse bránil a najednou je neaktivní hráč pouští bez boje... já ty lidi soudit nechci, ale v kmen za to ve spoustě případů nemůže ale odnese to, a jeden nebo dva takový hráči někde u hranic jednoduše zkazit třeba půl roku hraní svým spoluhráčům.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

IamShaman

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
65
Kvůli nesmyslům které support vyžaduje v případě ZvD si preventivně píšeme SZ ve stylu "v případě delší neaktivity souhlasím s rozebírkou v zájmu kmene", tohle každopádně neřeší případy které zmiňuje hynek, tedy hráče který se na to ze dne na den vykašle a my to pak máme žehlit. Skoro jako kdyby nám support říkal "radši to nechte soupeři, než aby jste si to rozebrali skrze zástup". K čemu potom ZvD je?

Supportu stačí tickety od postižených hráčů, nemusíme české světy hrát - a to, že se začínáte bát rozebrat hráče v ZVD je jen dobře. Třeba časem i vychováme hráče k tomu, aby nedávali preventivní ZvD jenom proto, že na ně vedení kmenu tlačí.

Je vidět že jsi nikdy pořádně nehrál. :)
 

Dux2311

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
114
Jak vas tak ctu tak je mi z nekterych cim dal vic spatne :(

Beru to tak, ze nastaveni svetu ani pravidla nemaji s nasim supportem nic spolecneho a vy porad "support dojebal nastaveni, support vyzaduje nesmysly ohledne zvd a podobne" :D

Ja je obdivuju za to ze s vama maji tolik trpelivosti, ja bych vas jen posilal si stezovat primo na inno.

Nastaveni s81 se mi libi krome jednoho paladina.

Zvd bych zrusil uplne /zavedl bych rezim dovolena/ a osobne bych se zameril na pravidlo jeden hrac - jeden ucet. /kdyz se clovek dozvi ze jsou mezi nami taci kteri v pohode "legalne" jedou 5 uctu (a jeste na vsech stranach aby si pak sami zvolili s kterym uctem vyhrajou) tak proste a jednoduse zjisti, ze se tahle hra uz hrat neda/

Support nemuze za to ze DK opousteji hraci, muzete si za to sami svym nekorektnim pristupem.
 

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
ale prosím tě, já se k práci supportu většinu času snažím nahlížet jak nejvíce objektivně to jde, ať už šlo o DK, Grepolis či jednu konkurenční hru kterou jsem hrál kdysi předtím... a celkově si jejich práce spíše cením ale to co tady teď Biblos napsal bylo víceméně fakt reakcí člověka odtrženého od reality kmenů posledních let, a to jsem sám více jak rok nehrál ale tyhle věci se nebudou mít tendenci zlepšovat, snažit se lidem kteří to hrají 10 a více let tvrdit že zneužíváme ZvD kdy si na to v drtivé většině stěžují hráči kteří potápějí svůj kmen tím že na to kašlou a fakt jim ten kmen nestojí ani za to aby napsali pár slov a prostě předali ty vesnice je zrovna od Biblose smutné... na nastavení jsem si celkově nestěžoval, povzdychl jsem si že tady jsou věže a že to bude náročné ale to bylo i na posledním světě kde jsem hrál aktivně protože mimo věží byl ještě kostel :D
Fakt ale nemám potřebu někomu lézt tam kam ani slunce nesvítí a neříct co si o tom myslím na základě zkušeností které člověk v té hře udělal... :)

Režim dovolené má Grepolis což je hra z "koncernu" ale tady se nad tím asi nikdy nepřemýšlelo, musíš hrát s tím co máš...

A jak jsme se za ta léta naučili svět může vyhrát maličkost, ať už to že se na to vykašle jeden nebo dva hráči na hranicích, nebo to že soupeř dá nový začátek a přes PB rychle postaví pánský dvůr na účtu s jediným účelem, zabrat vesnici s Akademií či jak se to jmenovalo a tam jí začít stavět, na světě kde morálka je vázaná na čas a když jsme akademii začali stavět asi o dvě hodiny později tak už jsme v životě neměli šanci skrze tu morálku prorazit ten val:) a soupeř nemusel dělat vůbec nic, zbytek světa posílal suroviny a obranu:) ani útočit se nesnažil... rok v tahu, byla to zábava:)
 
Naposledy upraveno:
Nahoru