• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Speed pokec

DeletedUser

Guest
si pribrzdeni? ci nevies citat? je tam napisane ,,laskavo,, kto ti nieco zakazuje?
 

DeletedUser26942

Guest
Jo asi chápu, že jsem tě naštval. Ale musel jsem se prostě Streetera zastat. Tak dobré tři dny jsem odolával, ale už jsem si prostě nedokázal pomoct. Já myslím, že ti ten pocit nemusím vysvětlovat :blush Nevím jestli se všichni ke mě chovají tak hezky nebo co. Ale všichni říkáte, že krát je namyšlený, že je protivný, že je zrádce a podobně. Mě nikdy nic špatného neudělal, vždycky mi pomohl a podle mě je nejlepší člověk co cz dk hraje. To samé můžu říct o Streetorovi známe se krátce, ale lhát mi nikdy nelhal nebo aspoň si toho nejsem vědom. A jak říkám bavím se s ním normálně a je spolehlivý hráč. Nechci o sobě říkat, jak jsem dobrý nebo špatný hráč, ale jedno o sobě říkám rád. Nikdy jsem se nenechal nikým ovlivňovat. Vždycky jsem hrál radši sám než bych se přidal k někomu kdo mi není zrovna po chuti. Takže prostě nevěřím tomu co kdo říká. Mám svůj názor a to mi stačí. Takovéto jedna babka řekla, tak to mě celkem nezajímá. A že mi krát vymývá mozek. Úplně ti to neberu. Má na mě velký vliv. Ale určitě my mozek nevymývá. I se pohádáme a já se umím rozhodnout sám. A ještě chci říct, že si tě taky vážím jako hráče i jako člověka. Odehráli jsme toho spolu dost. A to nikdo nezmění neboj ;)

Filipe sice aktuálně možná "abstinuješ", ale celkově to od tebe fakt sedí :rofl
 

DeletedUser

Guest
Však ono ti to dojde, jaký je, asi až časem. :hi Já se s ním dřív taky bavil, ale pak řekněme... nebudu to tu řešit, at ti to řekne sám.
 

hejdič

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
5
si pribrzdeni? ci nevies citat? je tam napisane ,,laskavo,, kto ti nieco zakazuje?

Nejsem "přibržděný" a přestaň mi nadávat...
Opravdu je to rozdíl, dokonce jsem si na chvíli myslel, že jsi sečtělý :no
Opravdu mám náladu na tohle dětinské slovíčkaření ....
 

hejdič

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
5
tak sa nehraj na geroya vetami: ,,Zakážeš mi to jo? ,,. dakujem :hi

A jsme zase u toho. Tvůj mozek zřejmě nepobírá to, o co mi jde. Ty mi nebudeš kázat, co mám a co nemám dělat .. když budu chtít, tak si zahraju klidně na 2 geroje.
Už ti to v tvým malým mozečku rotuje?
 
Nahoru