• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Jarmark u dubu

DeletedUser23979

Guest
Ty ne...za toik banů, IP banů a znova vpuštění....ty to víš jaká klavila spamerská tu byla.......a ted......už jsem to říkala jednou, či několikrát.....tady se nedá popovídat normálně a doradilo to mnoho uživatelů
 

DeletedUser25426

Guest
A tak je nech, když chtějí najednou všichni odejít ;)
[SPOIL]Klasik praví: Plevy odešly, zůstalo zrno :D[/SPOIL]
 

DeletedUser37865

Guest
Lotúsku, kritika je vždy nejvíce vidět a to samé odchody. Všichni vidí jen negativní věci, ale těch pozitivních je většinou více,jen nejsou tolik vidět. Každý nový příchozí se nepřijde pochlubit, že tu je nový. Tak proto nevidíme ty nové "tváře" :)

Život jde dál, lidi odchází ale i přichází :)
 

DeletedUser843

Guest
Ono je ešte stále dosť ľudí, ktorí sem vôbec nechodia. Ak máte nejaký nápad, ako prilákať hráčov na fórum, kľudne ho napíšte, pozrieme, ak sa dá, realizujeme... :)
 

DeletedUser25426

Guest
Ale to je snad normální, že se lidi na foru za ty roky vyměnili, ne? Když si vezmeš, kolik lidí hrálo DK před 5 roky roky a kolik dnes, a kolik lidí z těch, co to hráli tehdy ještě hraje - asi se to musí projevit i na forku, ne ;)
 

DeletedUser25426

Guest
Hmmm, kdyby se protivnej a náladovej Willy naklonoval, to by asi nebylo moc dobrý ;)
 
Nahoru