• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Jarmark u dubu

DeletedUser

Guest
Samueli,si len o par dni mladši ako ja,obaja sme znamenie Panna,ale teda sme dosť rozdielny v tomto :D,ja som skôr pesimista,ale bližšie to mam k realite,môžem ale povedať,že závidim ľudom,ktory to čo je čierne vidia bielo,radšej by som špatnosti,myslim tym celkovo,videl radšej optimisticky,ale žial veľmi mi to nejde :).

Míval jsem to stejně jako ty, až jsem si jednoho krásného dne uvědomil, při sledování výkonů naší fotbalové reprezentace, že sledovat sport má být zábava a já se u toho jen zbytečně rozčiluju a nervuju. Co z toho? Vždyť to má být zábava a ne stroj na deprese. Proto jsem značně přehodnotil svůj postoj k výkonům našich sportovců. Jsou sporty kde se nám prostě nedaří a pak jsou sporty kde jsou Čechoslováci nejlepší na světě (třeba v nohejbale). Podstatné je, aby podali ten nejlepší výkon, pak jsem jako divák spokojený. Proto se mi moc líbil zápas s Ruskem v hokeji Slovenský tým do toho dal všechno, a že nevyhráli - škoda, a že je to nespravedlivé - to většina věcí v životě a sport není výjimka. Někdo má dar od pánaboha a stačí mu "lehce" potrénovat druhý na stejnou výkonnost musí trénovat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce. A kdo z nich si více zaslouží vyhrát? No, přeci ten náš.:D

O tom sport z pohledu fanouška je. Alespoň podle mě.;)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser35385

Guest
Alexi uvidiš že Švajčiari si neškrtnu ani proti USA,ani Canade,ako som písal,tieto tymi čo su tam,maju od MS veľmi ďaleko,je to to najlepšie čo momentalne na svete je,to vidiš len raz za 4 roky,na MS o rok,zas to bude len svetovy priemer ako stale,ale nie teraz.
Ale aj sekera môže vystreliť,to je pravda :).;)

No len aby. Ani minule by nikto neveril že dokážu to čo dokázali (Ničili každého kto im vošiel do cesty) a možu mat aj neviem kolko elitných hráčou, na hokej ako sú MS či Zoh v hokeji nikdy nemožem povedat že ten či ten na 100% vyhrá. Vždi sa može stat to čo nikto neočakáva. Ako mi že sme prehrali proti Slovincom a následne uhráme skvelí zápas proti Rusom. :hi
 

DeletedUser34342

Guest
Ahojky DIVOČÁCI :)

Dnes bude hokej, už se těším a přeji hezkou zábavu a výhru tomu, kdo bude mít pevnější nervy. Držím palce všem :)
 

DeletedUser

Guest
Už si všade v mediach davaju komplimenty,Jagr a Chara :D.
Jeden z najlepšich hračov historie,proti najlepšiemu obrancovi sveta .
Jagr hral minulu sezonu v mužstve Charu,myslim že veľmi dobre vie,čo hovorí. ;)
 
Nahoru