• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Jarmark u dubu

DeletedUser34342

Guest
Ivánek bude makat :D

Mám moc práce, takže fandit budu od pc a zbytek zařídí Ivánkova maminka :D
 

DeletedUser35385

Guest
Ach jaaaaj už nech je hokej aspon sa odreagujem od samích vybavovačiek dopráce:D Nakoniec pôjdem robyt do Nemecka a nie čašníka tu v RA.:hi Idem si ja odýchnut ešte mám dost vybavovačiek. Štvrtok do spišskej novej vsi na pohovor. Potom ešte vybavit si zdravotnú prehliadku a kopa iních blbostííííííí. Pche idem si ja spat :wacko
 

DeletedUser34586

Guest
A já už mám trénink venku,běhat běhat,hokej stihnu od druhé třetiny,aspoň to :)

Jen pro pořádek,asi mi něco uteklo? Ten báječný a skvělý Shedd má BAN? :D
 

DeletedUser

Guest
Shedd dostal banan,za odmenu,že tu veľa píše,prispieva,že sa tu o všetkych stara,mal dostať 5 kg,ale vo Venezuele napadli bananovniky plieseň,takže protekčne dostal len 1.
Troška to potrva kym ho spapka,ale v kmeni nam už balí jedno mlade dievča,tak neviem či sa tak skoro vráti ;).
 

DeletedUser35385

Guest
No koniec. Už asi tento hokej nedokážem dopozerat. To naše Slovensko:mad Vzchopte sa chlapci jooooooj:wacko
 

DeletedUser

Guest
Alexi,na to je jeden super recept,pojdeš na DK a farmiš :D.
Ja keď je 2 golovy rozdiel,prepínam televizor,idem sa kupat,pre mňa hokej skončil :p.
 

DeletedUser

Guest
Preto som to Tondo prepol :D.
Niečo tomu hokeju chyba,nie su to akcie hore dole,ani fyzicky krasny z kopec šancami,chyba tomu nejaky naboj,aj keď neviem aky,je to priemerny zapas,z tym že naši nehraju nič a Vaši len tolko,kolko potrebuju.
Od začiatku je vidieť že Česi si dosť veria,aj keď len pohybom,na ľade citiť z nich rešpekt,teraz to myslim tak,že do osobnych subojov si nedovolia,aby niečo nevyvolali,Chara je tomu samozrejme na pričine,tam fyzicky kontakt a problemy nehrozia.
Je to ale zaslužene,tešim sa na zapas z USA a samozrejme budem fandiť,aj keď neverim že USA skor ako vo finale niekto može porazi´t.
 
Nahoru