• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

upozornění pro tvůj prohlížeč

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser41484

Guest
Chci se zeptat, zda je možné nechat upozornění pro tvůj prohlížeč poněkud déle. Jenom blikne v rohu obrazovky a často nestihnu přečíst, o čem ta zpráva je. Děkuji za odpověď
Tento dotaz jsem vznesla na support a bylo mi doporučeno, abych tento dotaz hodila na fórum, aby se k tomu mohli vyjádřit i ostatní uživatelé.
 

Olda22

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
17
Také bych uvítal delší zobrazování, ALE nedokáži si to představit při velikosti účtu 500+ vesnic a při poloze účtu na hranici s nepřítelem. Tam by vznikalo možná velké zpoždění (oznámení vzniklé třeba v 08:01 by se zobrazovalo až v 08:10) kvůli počtu oznámení, ale možná to jen přeháním a takové zpoždění by to nemělo. To by se muselo otestovat
 

DeletedUser31175

Guest
Já mám spíš opačný problém, že se ukazují příliš dlouho a někdy ani nezmizí samy a musím je odklikávat (přestože překliknu na panel s DK).
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
V tomto ohledu asi nejsme schopni vyjít vstříc všem hráčům. I já osobně mám občas pocit, že se zobrazují příliš dlouho a ještě delší časovou prodlevu bych asi neuvítal.
 

hrajujá

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
Měla bych opačnou připomínku, někdy se mi stává, že pošlu více šlechticů na vesnici pro případ, že by mi soupeř některého zabil. Pokud jde šlechta z jedné vesnice, tak vždy čekám, že pošlu doprovod zpět, než dojde další šlechta. Nyní po některé aktualizaci se mi začala v pravém rohu objevovat poznámka o dobytí vesnice, která překryje možnost rychle odkliknout na mapě vrácení doprovodu do domovské vesnice, takže se mi vždy doprovod zabije. Doporučuji, aby toto upozornění bylo přemístěno do jiné části obrazovky a nepřekrývalo možnost rychlého návratu doprovodu z dobyté vesnice.
 

DeletedUser31175

Guest
Umístění upozornění je záležitost prohlížeče, to vývojáři neovlivní.
 

hrajujá

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
Který prohlížeč má upozornění jinde, než v pravém rohu obrazovky? Pokud takový existuje, nechám si ho do počítače nainstalovat.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru