• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Útok na hrad - Diskuze

DeletedUser31901

Guest
Ahoj Všem hra se mi velice líbí a moc se mi líbí že ceny zůstávají v inventáři pro pozdější využití :)
S pozdravem všech Valžánka
 

hrajujá

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
Jakým způsobem byly vytvořeny skupiny hráčů pro obléhání hradu? Proč mě to šouplo na jednom světě do skupiny se soupeřem a ne se spojenci?
 

Pavel84

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Když do toho vrazíš 300pb aby si to snížil o poslední dva body HP, tak jak si přišel na to, že by si ty medaijle získal jenom ty?
 

DeletedUser40852

Guest
Vy jste tu snad někdo viděl nějakou doplňkovou hru, kde by z hráčů netahali peníze(PB)??Jinak ty medaile se rozdělí mezi všechny kdo se na dobývání podíleli.
 

Pavel84

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Jo neziskam na to uz jsem prisel , uz to nekdo srazil a ja sem do toho nic zadnej PB a dostal jsem z tech 10 tisíc 54 medajlí v, ty bych dostal asi i kdybych do toho tech 300PB vrazil = tak at to plati kdo chce , netusím jak se to pocita ale vrazet do toho nebudu ani jeden PB , budu se radeji venovat klasicke hre nez hradu :) Hrad mne jen zdrzuje od hrani !

Nikdo do toho nemusí vrážet PB. Tomu hradu snižujete HP kdykoliv nasbíráte to obléhání či útok. To snižování za body to jen urychlí, ale to nikdo nedělá, tak nějak moc nechápu proč se tak rozčilujete.:)
 

DeletedUser

Guest
- v tý poslední ne.. Tam, snad byla jen prémie, když jsi si pb koupil, a ceny byly zajímavější.. Ikdyž.. až na někoho půjdou hromadně, s 3 šlechtama- s využitím +5 snížením oddanosti, tj. 200ms vláčky, co tady Inno zavedlo, tak bude mít zřejmě jiný názor..
- co je nový, je že "finální úder" a nejvíc odměn je v placený hře pouze za příplatek.. ale nemá prostě cenu se rozčilovat..
 
Nahoru