• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nové verze hry - Diskuze

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Nová verze ohledně toho, že už nebude možné převádět zlaté mince ohledně férové hry..
To vás už nemohlo napadnout přímo na začátku Casualu 2? :)
Má to teď nějaký smysl, když hráč začne a nebude mít žádné mince, oproti hráčovi který má 500 vesnic + ještě 200 šlechticů, fakt tohle je logika, to snad není ani možný...

Většina jazykových verzí na spuštění druhého Casualu teprve čeká. Zavedení této změny je potřeba udělat celoplošně, takže pokud bychom spustili Casual 2 až po této změně, změna by se dotkla zase jiných Casualů 2 na jiných světech.
 

DeletedUser31120

Guest
Proti této novince bych byl proti i jako člen týmu.
Prostě to zkrátím a řeknu, že InnoGames, tuto hru dost kazí :)
Ale to se už dávno přece ví.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Co bude značit zelená sekera? :)

Ikona bude značit malé útoky. To slovíčko "malé" nám tam nějak uniklo. Zatím však nemáme informace, kdy je útok považován za malý a kdy za velký, ale to by neměl být problém otestovat, takže pokud někdo na to máte čas, budeme rádi za feedback.

Proti této novince bych byl proti i jako člen týmu.
Prostě to zkrátím a řeknu, že InnoGames, tuto hru dost kazí :)
Ale to se už dávno přece ví.

To je tvůj názor a ten ti samozřejmě nikdo nebere. My také netvrdíme, že bychom hlasovali za všechny změny, které v posledních letech proběhly. Některé se nám líbí více, jiné méně. Každý jeden člověk má svoji hlavu a svůj názor. Změna zlatých mincí na Casualu určitě měla přijít mnohem dříve, ale na druhou stranu, lepší když přijde teď, než aby nepřišla nikdy, ale znovu připomínám, každý na to může mít jiný názor.
 

DeletedUser40852

Guest
Příkazové ikony dle počtu jednotek v útoku
S verzí 8.19 se do hry dostávají ikony, jež urychlují rozeznání typu útoku v závislosti na počtu jednotek.
• Útoky, ve kterých je méně než 1 000 vojáků, jsou zobrazeny šedou/klasickou ikonou (sekera).
• Útoky, ve kterých je v rozmezí 1 000 - 5 000 vojáků, jsou zobrazeny oranžovou ikonou (sekera).
• Útoky, ve kterých je více než 5 000 vojáků, jsou zobrazeny červenou ikonou (sekera).
• Útoky, ve kterých pochoduje Paladin nebo Šlechtic, jsou dodatečně označeny ikonou dané jednotky.
Ikony se taktéž zobrazují v oznámeních.

Tohle je v nápovědě, akorát teď jsou jiný barvy sekerek, pošli útok a najeď na tu sekerku a zobrazí se ti počet jednotek a velikost útoků. Prostě vymysleli blbost. Jen změna barvy sekerky.
 

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
Čekací doba pro nárokování vesnic šlechticem

Kmenoví vůdci mohou nyní nastavit různé období pro nárokování vesnic šlechticem. Zanikne-li nárok či bude smazán, je možné nastavit čekací dobu, po kterou není možné vesnici stejným hráčem znovu nárokovat.

Cože? o_O A to že mám po skončení PŮ svůj avatar je bug nebo je to u mne v prohlížeči a nebo jsem přehlédl nějaký update?
 

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
už to zmizlo, škoda, stejně bych uvítal kdyby si člověk za vlastní avatar nemusel platit, v grepolisu mám taky erb úplně bez placení.
 

DeletedUser40698

Guest
Tak ten potvrzovací kód přes registrační email mohl vymyslet jen (a teď si musím zapískat). Chci začít znova a rychle a vono kulový. 10 minut jsem musel čekat na ověřovací kód. U mě v tomto případě čas hraje hlavní roli a vy těmi "vymoženostmi" to prostě degradujete.

Prostě "ovina" nic jiného.:eek:
 

DeletedUser30368

Guest
Na jednu stranu chápu proč jen 3 ZvD, ale na druhou nejsem rád...nejednou je potřeba aby jeden člověk měl zástupů prostě víc...třeba den před dopady akcí já osobně procházím často členy kmene (ty dál od sebe) ne sousední a zjišťuji jak co mají...případně hlídání přes noc...naskočí tam dva delší zástupy a nemůžete pak kmeni pomoci s akutnějšími...
 
Nahoru