• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 48

DeletedUser5348

Guest
To je mi jasné,ale vidím jak dlouho vše probíhá.A pokud sami nemají jistotu tak proč,když ban mu nedaly i ochranu??
Proč o tom nepřítel,který má ve svém středu hráče,který patří k supportérům ví o banu v podstatě dříve než hráč?
Když vidím,že hráč je v banu a nepřítel pošle šlechtu 25 hodin daleko..v této fázi hry by to byl nesmysl,ale když ví,že se hráč bránit nemůže tak je to lehké.
A to je skutečnost,kterou vím jistě.Pokud toto vidím jak mám věřit v jejich nestranost?
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Trochu postavené na hlavu trestat a přitom chránit, nemyslíš? I ten slogan policie ČR zní pomáhat a chránit, ne jinak ... :) A co jsou kmeny kmeny, tak vždy se najdou tací hráči, co špehují v jiných kmenech, s tím nemá support nic společného. A mnozí špehují tak úspěšně, že je ani za šest let hry protistrana neodhalí (jednoho takového šikovného jsem zažil na světě jedna ...). A pokud je ve vedení, pak vidí, kdo má zámeček. A je-li v daný čas on-line, vidí to v ten samý moment, kdy hráči trest obdrží. Takže to vedení kmenu mnohdy ví dříve než hráč sám. Jo informace se pak šíří rychle.
 

DeletedUser5348

Guest
Ale vy jste hráče odsoudili a popravili bez toho,aby jste mu něco dokázali..to a samé na s45 kdy jste blokli spoluhráče a 5 dní musel on dokazovat,že nic neprovedl. Vaše moc i alibismus v odpovědích jsou bezmezné.Ta hra je postavena na tom z lidí vyždímat co nejvíce peněz,což je v dnešní době normální,ale vy svým jednáním v podstatě maříte jeho investici do hry a to jak finanční tak časovou.Hráči na této úrovni platí a kupují vše co hra povolí.Takže premium,správce,rabování....a nebudou riskovat ban nesmyslnými scripty,které dělají stejnou práci,ale ve hře nelegálně.Hrajeme přes mobilní telefony a i tam rabování funguje rychle a za pár minut je hotovo.
 

DeletedUser5348

Guest
Pokud vezmu to přirovnání,které uvádíte nahoře s policií tak je to stejné jako by jste hráče na základě nejasného obvinění zavřely a nechali ho mlátit jeho protivníky bez možnosti sebeobrany.Pokud se pak prokáže,že je nevinný tak bude co?
Vrátíte mu vesnice,armu,premium a čas,který ztratil?
Nebo jen napíšete pardon omyl a zkus to dohnat a. Dobit zpět ?
 

pavouk123

Zkušený uživatel
VIP
Počet poděkování
75
Netvrdím, že se nikdy nestal omyl, nicméně 99,99 % případů je prohřešek dostatečně prokazatelně zjištěn a potrestaný si je moc dobře vědom co porušil (samozřejmě ne vždy je to porušení plně vědomé, často je to dané neznalostí pravidel, ale to není omluva pro porušení zákonů ani v reálném životě), přesto jak už jsem psal, samozřejmě většina pak v kmeni tvrdí, že oni nic neporušili a všechno je jen výmysl supportu, což mu samozřejmě všichni rádi uvěří, protože přeci support je tu ten zlý element ve hře.
Co se týče toho že se o banu dozvěděl nepřítel, to už tu popsal biblos, navíc jsou i další možnosti, například to porušení pravidel nahlásil někdo z nepřátel a prostě jen zkusil, poslat armádu s tím že to buď v případě banu projde, nebo mu to padne, když jsem ještě hrál aktivně a někoho jsme nahlásili pro podezření z porušení pravidel, zkoušeli jsme to také.
 

DeletedUser33829

Guest
99, 99 %? To je lepší jak jakýkoli volební výsledek jednotné kandidátky Národní fronty Čechů a Slováků, jejímiž členy bylo 95 % dospělé populace. Myslím, že za chvíli bude i počet hráčů DK zároveň členy DK Týmu vyšší. Aspoň budou mít nad čem dumat Jakeš, Štrougal, Colotka a dalších 64 občanů České a Slovenské republiky v německé base. Ještě, že máme neziskovou „ziskovou“ organizaci Platforma evropské paměti a svědomí.

Měli by na Olšanech v Praze vykopat hrob Klementa Gottwalda a soudit i jeho, přece Synodu mrtvých jsme už měli v lednu 897 organizovanou papežem Štěpánem VI. I to snad patří do evropské paměti, nebo se pletu?
 

DeletedUser30880

Guest
Ten paladin je fakt mazec.Ze začátku sem si myslel jaká to bude blbost ale nakonec se ukázalo že když budu toho paladina expit tak budou supr výhody.Je to fakt mega.
 

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
Není to fajn protože výběr schopností které dostaneš je 100% náhodný a nejde to změnit jinak než přes PB.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Hynku, výběr předmětu pro paladina je taky náhodný ;)
 

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
no jo ale tam nemáš možnost si to zaměnit, tady např. získáš permanentně 15% produkce což je sakra hodně.
 
Nahoru