• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Umuhumunapuapua-sám proti SVOBODNÝM ŽOLDNÉŘŮM(cs31)

DeletedUser40463

Guest
Hráč Mušketýr56 dne 12.srpna 2014:
Ahoj jak se vede :) vím jak ty vidíš mapu okolo sebe máš jen hnědo :) ,ale naše situace si žádá trochu změn. Jsou dvě možnosti 1) pokud tu chceš dál hrát a zúčastňovat se našich akcí na nepřítele včetně posílání podpor spoluhráčům bylo by dobré zvážit vstup k nám do kmene. Strategické rozložení tvých vesnic je dobré. 2) pokud by jsi nechtěl k nám budeme tě muset zabrat. Píšu ti to čestně a dávám ti 2 dny na rozmyšlenou.

Umuhumunapuapua :
Dne 14. srpna 2014 ve 12:00 ti odpovím.

MÁ ODPOVĚĎ KMENI SVOBODNÝCH ŽOLDNÉŘŮ
Vážím si čestného jednání. Byly mi předloženy dvě možnosti:
1) pokud tu chceš dál hrát a zúčastňovat se našich akcí na nepřítele včetně posílání podpor spoluhráčům bylo by dobré zvážit vstup k nám do kmene. Strategické rozložení tvých vesnic je dobré.

ODPOVĚĎ - Začal jsem tu v únoru hrát sám. Bez kmene. Měl jsem od začátku různé nabídky. Ale chtěl jsem hrát svou hru. Učil jsem se za pochodu, když mě napadl první hráč - nebyl z Vašeho kmene. Vysvětlil jsem mu jak hraju a proč tak hraju. Ocenil to a nechal mě být. Pak mě napadl druhý, z kmene, který už neexistuje. Tentokrát jsem byl já velkorysý a měl jsem spojence. Jediného, kterého zabral jeden z Vašich. Pak jel po mě. Nějak jsem to přežil a navrhl hranice, které nepřekročím já ani on. Doposud to dodržel - já samozřejmě taky.
- Píšu to kvůli "zůčastňování se akcí na nepřítele". Já tu nemám nepřítele. Neútočím na žádného aktivního hráče, který tu přišel, aby hrál. Zabírám jen ověřené neaktivní vesnice a barbarky. Jestli má Váš kmen nějaké nepřátele, budete si s nimi muset poradit sami. Tato nabídka "pokud tu chceš dál hrát" zavání vydíráním a je to planý argument.
- "Vaše situace si žádá trochu změn"... Jestli je tím myšleno, že nemáte kde stavět další vesnice, já vidím, že je všude plno barbarek, ale i silných vesnic, které jsou opuštěné. Tento argument je tedy také planý.
- Strategické rozložení vesnic je úplně stejné, jako rozložení vašich vesnic. Navíc nevidím nic strategického na tom, že všichni Vaši nepřátelé, proti kterým bojujete jsou směrem ke středu Světa, a já jsem na jeho okraji. Co je na tom strategického? Navíc, okraj světa, kromě prázdných vesnic zabral vlevo i vravo od mých vesnic Váš kmen a Vaši spojenci. Váš nepřítel je tedy daleko v nedohlednu. I to je planý argument.
- Jsem čestný hráč a myslím, že i ve Vašem kmeni jsou čestní hráči. Otázka je, jak by každý z Vás reagoval na tuto možnost, kdyby byl v mé situaci. Nechte si to chvíli projít hlavou... Co byste udělali?
A nyní - co byste si o mě , jako hráči mysleli, kdybych se k Vám připojil pod takovým nátlakem? Jaké byste o mě měli mínění? A jak bych si asi připadal já sám před sebou? Bavila by mě ještě tahle hra? Napadá mě situace ze života: co všechno by člověk neudělal, jen aby mohl mít nějakou výhodu, nebo pár korun navíc? Nebo aby někdy nedostal přes držku? Ten kdo něco takového udělá a má kousek cti v těle, bude se za to stydět do konce života. Takže nabídka pod nátlakem je opět planý argument.
2) pokud by jsi nechtěl k nám budeme tě muset zabrat. Píšu ti to čestně a dávám ti 2 dny na rozmyšlenou.
ODPOVĚĎ - Slova "budeme muset" jsou pouhá zástěrka. Každý má vždy možnost výběru mezi minimálně dvěma možnostmi a vždy je to svobodná volba. Jediné, co bude muset, je hledat potom řešení -a podle toho, co je to za člověka, to bude buď řešení čestné, nebo naopak. To je stejně chabý argument, jako když někdo vezme nůž, na ulici ho dá někomu na krk a řekne - Dej mi peníze, nebo tě budu muset podříznout. Takže není pravda, že mě "budete muset" zabrat. Z nějakého důvodů chcete moje vesnice a protože předpokládáte, že se mi to nebude líbit, kladete takovéto plané argumenty.
- Čestné na tom je pouze to, že mi to bylo sděleno předem a byly mi dány 2 dny, abych si srovnal myšlenky. To jediné je na tom čestné - jinak nic.
- Pokud mě tedy budete chtít (ne muset) zabrat, kdo z Vás se proti mě čestně postaví? Váš neslabší hráč je silnější než já. Bude to tedy čestné? Na férovku? Zatím jsem nenašel jediný, opravdu - ani jediný důvod si myslet, že by to byl čestný boj. Je Vás pětadvacet proti jednomu, protože já se nikoho o pomoc doprošovat nebudu. Několik tisíc vesnic proti padesáti? Tak to bude? Nebo pozvete i spojence? Ti už mě taky napadli, protože jim to někdo řekl.Jste kmen "svobodných žoldnéřů". Ale žádný žoldnéř není nikdy svobodný, je odkázán na žold toho, kdo ho najal. Na rozíl od toho já jsem svobodný a nejsem závislý na ničem. S tím neudělá nikdo nic, tak to je.
- Proti této Vaší síle mám já jen dvě zbraně. I kdyby jste mi všechny vesnice setřeli na prach, i kdyby jste si je v té přesile rozebrali, přesto nade mnou nevyhrajete. Bude to Vaše prohra. Protože já budu mít stále ty dva silné argumenty, zbraně, které mi z ruky nikdy nedokážete vyrazit. Nevíte, co to je? Nevíte. Jsou uvedeny až dole, úplně na konci, abyste o nich mohli chvíli přemýšlet. Je tedy na Vás, na vašem náčelníkovi, na Vaší Radě kmene, na rozhodnutí každého z Vás. Rozhodněte se každý podle sebe - nebo možná za Vás rozhodne Váš Náčelník. To je jedno. Já jsem se již rozhodnul. Nenašel jsem jediný poctivý argument pro to, abych se k Vám přidal. Jak se s tím vyrovnáte je na Vás.

Závěrem chci jen dodat, že za rovná a upřímná slova se nebudu omlouvat.
Umuhumunapuapua
(°o°)ČEST A SVOBODA(°o°)


Následovaly útoky, které mě zničily až po třech měsících , kdy jsem sám, bez kmene vzdoroval rozezlenému náčelníkovi a jeho kmeni. Omlouvám se, pokud je to dlouhé, ale je to autentický přepis (doslovný). :))
 

DeletedUser40463

Guest
Nejdříve ženská zvědavost, pak uvnitř něco sžíravého a nakonec plivnutí - typické pro určitý druh lidí.
 

Lotosový kvítek

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
115
Jen mám trochu jiný náhled na věc díky osobní zkušenosti s tebou ;-)
Ráda bych tě měla na fóru, protože dokážeš opravdu pobavit každého kdo má trochu smysl pro humor. Ale v kmeni bych tě nechtěla - protože víc mluvíš než konáš ;-)
A každý kdo s tebou nesouhlasí, musí být notně "ten plivající"?

Blahopřeji k zasloužené výhře ! :)
 

DeletedUser40463

Guest
  1. Jojky - teď po dlouhé době jsem tu koukl a hle: Lotosový kvítek... (jak pravil klasik: "Kam hledíš, Lotosový květe..?" ((Marvan jako učitel Kolísko v komedii Cesta do hlubin študákovy duše)) ) :-D
  2. Tys nenapsala "nesouhlas", tys rovnou kousla...
  3. Ale zkus si přečíst ještě jednou (hahaha) celý ten příspěvek pozorně. Pak zjistíš, že po mě chtěl Mušketýr odpověď. A protože mě znáš z fóra té ne moc povedené "aliance", tak už možná víš, že když mi někdo napíše slovo, já odpovím větou. A když někdo chce po mě větu, odpovím odstavcem, případně celým článkem s očíslovanými odstavci, s tučnými odrážkami se spoustou doplňující obrazové dokumentace.
  4. A k tomu tvému přání - kdykoli a kdekoli klidně vytvořím kmen s názvem Daily Report, kde hlavně bude fórum - a válku necháme jít jen tak kolem.... Co ty na to? (Ve skutečnosti ani nedoufám, že by to tu po takové době ještě někdo četl)
 
Nahoru