• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 42

DeletedUser39803

Guest
Mě jde v dk hlavně o vlastní prospěch :D:D:D:D:D:D:D:D Ten byl dobrej.Když už jsem někomu slíbil,že na něj útočit nebudu,tak jsem to dodržel a né jako někteří jedinci z tvého kmene.Fascinují mě lidi,co o nikom nic neví a melou si svoje :rofl Falešný člověk opravdu nejsem,což se o některých lidech z tvého kmene říci nedá :great Házet na někoho špínu umí každý,bohužel tobě to moc nejde.. :cry Vůbec nevíš co píšeš ;-)


Reagovat uz na to nemusis,to jen abych to uvedl na pravou míru jak to doopravdy je.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser31120

Guest
Kmen Bouře se blíží do samého konce, a my jsme hrdí za Sir Tomika, který měl s námi pořád nervy, akce nevycházeli jak by měli, ale pak už to šlo, až u SH pár hráčů zbarbařilo, prostě si řekli nemá to cenu.

Jsem rád, že jsem mohl za kmen Bouře hrát!!
Děkujeme moc Tome, za tvoje síly a nervy.
Prostě jsi nejlepší!! :) :):):)


AŤ ŽIJE BOUŘE!
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Gratulujeme kmenu Bouře k vítězství na S42! Dokázali jste naprosto jedinečnou dominanci, kterou už naše světy dlouho nepamatují! Užijte si vítězné oslavy.
 
Nahoru