• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze k TW Speeds

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
V této sekci můžete diskutovat k novému projektu TW Speeds. Upozorňujeme, že český DK Tým ani firma InnoGames nejsou autoři tohoto projektu a nemohou tak žádné věci změnit. Máme však kontakt na vývojáře projektu a v případně špatného či nejasného překladu, můžeme vývojářům zaslat žádost o změnu.

Pokud máte jakékoliv poznatky k tomuto projektu, neváhejte se s nimi podělit i s jinými hráči.
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
1) žádné markety nebo trhy, ale jazykové verze :)
2) zbytečně rozsáhlá vrchní část stránky (člověk musí rolovat dolů, aby se dostal ke statistikám, co ho zajímají), designově ani barevně navíc neodpovídá zbytku
3) "nekonečný žebříček" je po 20 hráčích, což je pro přehlednost moc málo, a sezónní po všech, což by sice normálně nebyl problém, ale ne všichni mají tak dobrý PC, aby jim to nevadilo
4) jméno položky "twspeeds.com", kde jsou uvedeny speedy na různých jazykových verzích, je matoucí, přehled samotný pak nepřehledný (a "Sleep" je Noční režim - NEPŘELOŽENO) - chybí nějaké odpočítávání času do speedu - to a čas konání (ne datum, na to každý kašle) - by mělo být nějak zvýrazněno, aby to hned bylo vidět, protože to je nejdůležitější; místo názvu jazykových verzí stačí dát ke každému speedu jen vlajku - taky je to přehlednější a když na ni někdo najede myší, i se mu zobrazí to jméno jazykové verze; úplně chybí to, co bylo u starého TW totalu - něco, z čeho lze vyčíst popis nastavení (v tom TW totalu to byla myslím nějaká lupa, na kterou když se najelo myší, zobrazil se popis v takovém speciálním namodralém okně (ne okně jako okně prohlížeče)
5) v "market přehledu" chybí některé jazykové verze, na kterých speedy jsou nebo byly :)
6) v žebříčcích chybí možnost řazení podle různých faktorů - ideální by bylo, aby po kliknutí na LP (taky nevím, proč zůstala tato cizojazyčná zkratka), Kola, Body, ODA, ODD, OD, vesnice i jednotlivé poháry, se zobrazilo hodnocení těch top hráčů podle daného výběru
7) sezóny jsou nyní podle měsíců, nikoli podle množství speedů - hráči by na to měli být upozorněni; zajímalo by mě ale, jak se to řeší u speedů, které zasahují do více měsíců - jestli se to bere podle toho počátečního měsíce (do jaké sezóny se to zařazuje) nebo jak je toto řešeno
8) neregistroval jsem se - funkce uživatele nehodnoceny
9) chybí popisy bodování
10) oproti TW totalu není možné udělat třeba to, že si člověk prohlíží španělské žebříčky v češtině
11) "kola" po 3 speedech, to je opravdu hodně málo, aspoň 10 nebo volitelný počet speedů na stránku by se dalo udělat :)
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Tanto díky za tvé postřehy. Budu reagovat bodově...

1, Souhlasíme, pošleme návrh na překlad
2, Zde se zatím žádných změn nedočkáš. Mně osobně to navíc takto nepřijde nepřehledné.
3, Takto je to schválně, v nekonečných statistikách je spoustu údajů a je potřeba to selektovat. V měsíčních je těch informací méně. S načítáním problémy zatím nemám, takže si nemyslíme, že je potřeba to měnit.
4, Souhlasím, vlajky budou určitě pro přehlednost lepší. Na dalším rozvoji popisu speedů se snad zapracuje, zatím je to první verze stránek. Překlad slovíčka "sleep" zajistíme.
6, Pracuje se na tom, v nejbližší době tam už budou.
7, Na tuto otázku zatím nedokážeme odpovědět, nejlepší bude počkat na přelom měsíce a podívat se na to. Budeme rádi, když nám sem pak svůj postřeh napíšeš.
8, N/A
9, Popisy snad budou v některém z příštích vylepšení.
10, Ví se o tom, zatím to není možné a zřejmě zatím ani nějakou dobu nebude.
11, Navrhneme změnu
 

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
Hodně špatný vzhled, vůbec se v tom neorientuji... Minulá verze (twtotal.net) byla mnohem přehlednější, graficky lépe zpracovaná... Chybí tam řazení podle počtu výher a plno dalších funkcí...
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Je to zatím první verze po spuštění, na dalších vylepšeních se bude průběžně pracovat. Je to však spravováno jako fun projekt, takže ve volném čase, což znamená, že změny budou určitě implementovány pomaleji, než je zvykem.
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Kozmiczi, nepiš sem pohádky. Za nějaké 2 měsíce - podívej se, kolik připomínek, ať už k tw speeds, nebo k updatu hlavní stránky a souvisejících věcí, bylo bráno v potaz a napraveno. To jasně dokazuje, že na hráče tady všichni kašlou.
Oháníš se tu fun projektem... Pokud vím, tak zrovna Poo, který je v popisu projektu jmenován jako jeden ze dvou hlavních vývojářů, má hodně vysokou pozici v hieararchiích .nl a bývalé twm jazykové verze, podle mě je nebo byl jedním z placených lidí, akorát mě trochu zaráží, že vidím, že tam píší, že je momentálně CM .nl Duckje, oni si totiž snad tu pozici nějak přehazovali :D Co tím chci říct - nemyslím, že je to projekt úplně nezávislý na Innu a oproti TW totalu má dokonce ve své správě přímo zaměstnance Inna, v jehož zájmu má být nejlepší fungování a jenž by dle mého názoru měl při správném fungování mít pouze jednu práci (což ale nikdy tak není, což je smutné pro všechny, takže jediný člověk placený za správu jazykové verze určité hry se pak může vymlouvat, že na něco nemá čas :D ). Myslím to ale tak, že pro mě takové výmluvy nefungují. Já nevěřím tomu, že Poo 16 hodin denně věnuje tomu, co je jeho hlavní složkou práce pro Inno, a pak teda nemá čas na to udělat nic dalšího. Jenže tyhle věci se těžko vysvětlují lidem, kterým současný systém vyhovuje, viď, Kozmiczi :)
 

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Vidím, že za tu dobu co jsem tu nebyl, tak se tu nic nezměnilo.
Hádky tipu Kozmicz & Tantalena ve stále velkém proudu.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Poo nebyl nikdy hlavním adminem .nl, tam je už několik let Duckje. Projekt je nezávislý na Innu, jelikož se Poo dlouho dobu pohyboval na serveru Masters, napadlo ho rozjet nový projekt, kde budou k dispozici výsledky speedů. Rozhodl se tak sám, z vlastní iniciativy a samozřejmě Inno tyhle projekty podpoří tím, že umožní přístup do databáze (či kam vlastně všude je potřeba přístup).

Tento projekt je realizován jako volnočasový, sám Poo to takto nazývá. Pokud se tomu věnuje i v pracovní době, to už neposoudím, zeptej se ho. :p
 

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
Tak nějak nepobírám, proč se zkrátka jen neopraví twtotal.net a dělá se projekt nový...
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
To asi není otázka na nás, ale na vývojáře twtotal.net. Zřejmě se přestali projektu věnovat a nechali ho ležet ladem, netuším...
 
Nahoru