• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Verze 8.84

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Verze 8.84

Vážení hráči,

v úterý 16. dubna mezi 13:30 až 14:00 proběhne aktualizace hry na verzi 8.84.

Nová verze přináší vylepšení výukového systému a dalších menších stávajících funkcí.

Rádi si přečteme váš názor na novinky a vylepšení, proto neváhejte a sdělte nám ho v diskusní sekci.

Novinky a vylepšení

Vylepšení výukového systému
tribe_mentoring_884.png


Vylepšili jsme výukový systém! Nyní získáte seznam mentorů, který můžete procházet a kde si můžete zvolit toho ideálního mentora. V seznamu uvidíte také barevné stuhy s důležitými informacemi, které vám pomohou vybrat toho správného mentora. Tím může být nyní také člen kmenu či někdo z vašich přátel.

Upravili jsme také způsob, jakým jsou mentoři vybíráni, což by mělo vést k lepším výsledkům a výběru těch skutečně nejzkušenějších hráčů na Divokých kmenech.

Odstranění poznámek k vlastním vesnicím
Nyní je možné přímo smazat poznámku, kterou si zapíšete k určité vesnici. Dříve jste museli poznámku upravit, odstranit celý text a následně uložit. Nyní můžete jednoduše kliknout v pravém horním rohu poznámky na "X", potvrdit vyskakovací okno a poznámka zmizí.

Klávesová zkratka pro odeslání zprávy
Zprávu ve hře můžete nyní jednoduše odeslat stisknutím tlačítek Ctrl + Enter na vaší klávesnici

Oprava chyb

Nesprávné obrázky ve stavební frontě
Při demolici budov byly ve frontě zobrazovány nesprávné obrázky budov, protože hra rozumněla demolici jako výstavbě. Toto se týkalo pouze obrázků, demolice probíhala bez problémů.
 
Nahoru