• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kmen wiki

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Adik13

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
11
jak je dk wiki tak tam jsou i kmeny ted to nemohu najit ale pred tim tam bylo co si o neakem kemnu psane
 

sakaal

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Speed Administrátor
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
265
kemnu ? Nechápem, čo mu sa čuduješ. Wiki ja naša a kmene sú súčasťou DK a preto nechýbajú ani na Wiki.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Adiku 13, ty myslíš třeba o Futuramě? Je tam taková možnost, že hráči mohou napsat vzpomínku na svůj kmen.
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Co k tomuhle říct... existuje mnoho projektů, které už teď jaksi zapadly, protože byly zpropagovány třeba jen jednou a ještě k tomu málo a dost lidí ani neví, že fungují.
Tyto kmenové stránky (s nimiž často vznikaly i Wiki profily jednotlivých hráčů) lze nalézt zde:
https://help.divokekmeny.cz/wiki/Reprezentace_vašeho_kmene

Podobně jako vytvořit profil na Wiki, mohly kmeny (těžko říct, jestli stále mohou, sakaal, co je speed adminka teď, asi ani neví, že taková nabídka vůbec existovala) zarezervovat na několik hodin speed server. V rámci tohoto projektu se počítalo s tím, že kmen nebo kmeny, které budou mít zájem, napíší ticket na support, kde uvedou datum a čas konání a nastavení speedu, pro jehož konání si chtějí server rezervovat (speed musí splňovat obecná pravidla daná Innem jako třeba že rychlost nesmí přesáhnout 400, délka 2-6 hodin podle žádosti a počtu zúčastněných - že třeba kdyby se vědělo, že přijde jen 12 lidí, tak na víc než 2 hodiny by znamenalo, že by server byl špatně využitý, protože by se to nevyplatilo) a systém speedu. Systém = výběr z několika možností, případně vytvoření nové, níže neuvedené, která by byla realizovatelná:
1) normální hra jednotlivců nebo spontánně vzniklých malých kmenů
2) zúčastněný kmen nebo kmeny se předem dohodnou na rozdělení hráčů do několika (zpravidla 2) velkých kmenů, podle této dohody si účastníci speedu ty kmeny takto vytvoří a budou hrát proti sobě; zde se např. počítalo s tím, že 2 kmeny, které jsou na nějakém světě nepřátelské, si proti sobě můžou zahrát speed
3) v podstatě něco jako speed "2/3/4/5 kmenů" - hráči, kteří se lognou, budou automaticky náhodně rozděleni do X kmenů, které pak proti sobě budou bojovat
Nicméně, aspoň co vím já, ještě nikdy žádný kmen podobnou nabídku nevyužil, a to jsem já sám několikrát na různých světech něco takového určitým vůdcům kmenů nabízel.

Co je taky nedostatečně známo - Seznamovací speedy. Dlouhodobě speedaři vědí, že to existuje, ale původní myšlenka, tedy aby seznamovací speedy sloužily speedařským nováčkům, aby se seznámili se speed koly, zvykli si na rychlost, případně i na nějaká základní nastavení nebo nějaké základní rozestavěné vesnice, a pokud možno ještě na ně nespeedaře lákat, to se vytratilo a dokonce vidím, že konkrétně poslední Seznamovací speed končil někde v 1 hodinu ráno v pracovní den, což asi není doba vhodná pro to, aby ho všichni dohráli a i ta nastavení Seznamovacích speedů z netantalenovských období bývají někdy dost divoká, já to třeba teď nesleduji, už to nehraji, ale vím to třeba z doby, kdy speedy navrhoval Lamač.

Tím chci říct, že různých takových projektů bylo víc a nejsou to zrovna špatné věci, ale dneska už o nich ani moc lidí neví nebo se posunul původní smysl a význam, kolikrát i tam, že už to ani smysl nedává :D
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru