• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Horší to snad už ani být nemůže

Deynor

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Mně z toho prosím vynechej. Já jsem nesmazal za celou dobu ani 1 příspěvek. A to navážení se do ostatních bez důkazů si taky odpusť, děkuji.
 

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
Ok, sorry tedy. V tom případě to co jsem napsal před chvílí platí pro toho, kdo maže a cenzuruje naše příspěvky k obrazu svému. Předpokládám, že to musí tedy být Biblos, ale bez důkazů, jak říkáš, už nikoho neobviním.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Šachlíku, podstatné je snad to, že se chcete domluvit na trochu jiných časech, ne? Ostatní je zbytečný spam.
 

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
Start 6:20 - 18 hráčů na speedu za 3 hodiny hry. Už chápete o čem byly smazané příspěvky? :D
 

Deynor

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Každý si umí jenom stěžovat, ale nikdo nehledá řešení. Je lehké říct, že je to špatně, že to nefunguje. Daleko těžší je najít řešení, aby to bylo lepší.

Bohužel tě zklamu, smazané příspěvky byly úplně o něčem jiném než co tu píšeš.

Pokud se ti nelíbí aktuální systém, tak mám pro tebe 2 řešení. Buď vytvoř vlastní návrh, který budeme moci zrealizovat a který bude fungovat, nebo tyto Speed kola nehraj a vůbec se o ně nezajímej. Opravdu nemám rád takové ty klasické "rýpaly", kteří si jen stěžují, ale kde nic tu nic.
 

DeletedUser43008

Guest
A já zase nemám rád lidi, co si hrají na něco víc, než ve skutečnosti jsou. S prominutím - jsi jen moderátor na fóru, na které skoro nikdo nechodí, tak se k tomuto nevyjadřuj, protože mi nepřijde, že by jsi v tom byl kompetentní. Akorát se tu zastáváš svého týmu, který ti dal šanci ukázat, co za člověka ve skutečnosti jsi.

Jinak k tomu mazání příspěvků - to si vážně budete hrát na takové důležáky? Napsali jsme to celkem v klidu. Vše, co jsme napsali, byla pravda. Tak proč nám to Biblos smazal? Je to kvůli tomu, že názor proti je názor proti a my si tu všichni budeme hrát na kamarády? Upřímně nechápu, proč se do toho angažuješ, Biblos. Speed administrátor je snad někdo jiný, či se pletu? Sám jsi tu někde psal, že to neumíš, tak by jsi měl přestat psát blbosti, když ani nevíš, o čem je zde řeč.

Další věc - proč se tu odpovědný člověk za speedy nevyjadřuje? Proč jí tu kryjí její "pistoleros"? To nedokáže normálně argumentovat a snažit se něco zlepšit? Jako sorry, ale tohle už je trochu přehnaný. Pokud by to chtěla vyřešit, nikdo sem nic nepíše. Nechce to vyřešit, tak jsme to sem dát museli. Akorát ukazujete, že snaha ze strany DK týmu prostě není. Radši smažete příspěvky, které se vám nelíbí a chcete, abychom si zde hráli všichni na to, jací jsme kamarádi.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
Tak to pozor!!!!! Navrhované řešení bylo ve smazaném příspěvku a to poměrně detailně zpracované a slušně napsané!!!!! Děláš tu ze mě úplného hlupáka!!!!!

A všechno ostatní, co zde bylo napsané bylo navíc k tématu!!!!!
 

Deynor

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
LosJatruos - Máš pravdu, nikdo není dokonalý a i já o sobě někdy řeknu, že jsem hloupý. Moderátor jsem taky, takže to máš naprostou pravdu. Bohužel tě zklamu, na nic víc si nehraju. Celý svůj život se snažím pomáhat jak můžu všem lidem, takže to je taky možná důvod, že věci vidíme odlišně.

šachlik - Prohlížel jsem si smazané příspěvky a většina z nich jsou urážlivé nebo úplně zbytečné a mimo téma. Pokud máš nějaký návrh nebo možné řešení, navrhni nám ho prosím. Jenom si odpusť tu hrubost a hlavně ten počet vykřičníků. Nejsme tu na nejmenovaném bazaru pro ženy, kde více vykřičníků znamená větší pozornost.

Toto bylo mé poslední vyjádření a odmítám se k tomuto nadále jakkoliv vyjadřovat. Kdo má co říct, ať řekne, ale nehodlám nadále přilévat benzín do ohně. Vezměte si to prosím ostatní taky k srdci a vyvarujte se některým nesmyslným reakcím.
 

DeletedUser43000

Guest
"Každý si umí jenom stěžovat, ale nikdo nehledá řešení. Je lehké říct, že je to špatně, že to nefunguje. Daleko těžší je najít řešení, aby to bylo lepší.

Bohužel tě zklamu, smazané příspěvky byly úplně o něčem jiném než co tu píšeš.

Pokud se ti nelíbí aktuální systém, tak mám pro tebe 2 řešení. Buď vytvoř vlastní návrh, který budeme moci zrealizovat a který bude fungovat, nebo tyto Speed kola nehraj a vůbec se o ně nezajímej. Opravdu nemám rád takové ty klasické "rýpaly", kteří si jen stěžují, ale kde nic tu nic."

Není problém udělat speed návrhy na týden co budou za něco stát...
Ale to nám není umožněno to dělá "speed admin"
a naše návrhy nikdy nezrealizuje.

Takže zbývá pouze možnost číslo 2 :mad:
 
Nahoru