• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nápady na zlepšení hry

Deynor

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Budeš to muset překousnout a přežit tam ty tečky, jinak to bohužel vyřešit nejde.
 

Adik13

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
11
Ale , jak tak koukam některe nelze nahrat bužel.
 

Deynor

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Mělo by jít nahrát vše. Na velikosti nezáleží, možná by mohl dělat pouze formát obrázku, ale jinak nic. Pokud ti to vypsalo "invalid image", jedná se o chybu, kdy BB-kódy nemáš za sebou a máš mezi nimi velkou mezeru. Mezi BB-kódem a odkazem nesmí být mezera.
 

Adik13

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
11
Ahoj

Nešlo by založit i nová nabítka u všech prémiových funkcí i jako Pernamentní verze ? :) děkuji.
 

DeletedUser34010

Guest
Předpokládám že myslí premiový účet nikoliv třeba na měsíc, ale na celou dobu trvání serveru. Tohle neprojde si myslím, za prvé, myslím si že by to bylo drahé, si spočítej kolik tě stojí PU na měsíc a vynásob to cca 15ti. Najednou by to bylo hodně peněz. Jako další problém bych asi viděl to, že bys třeba po 4 měsících hry skončil, tudíž bys vynaložil hodně peněz vlastně zbytečně. Měl bys PU do konce světa ale hrál bys z toho jen několik měsíců. Navíc účet kde je aktivní PU nezbarbaří. Takže bys měl na světě lidi co půl roku nebyli ve hře, ale jejich účty by tam stále mohli být. :)
 

Deynor

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Pokud myslíš prémiové funkce ve hře, tak u těch si můžeš zaškrtnout automatickou obnovu a nemusíš to hlídat. Do té doby, dokud budeš mít prémiové body, tak se ti to bude automaticky obnovovat. Jde to zaškrtnout u všech prémiových funkcí.
 

Adik13

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
11
Ahá . Ale , já měl na myslí pro jedno zakoupení že se dá například 2,5K PB a je již to nastálo ne na dobu serveru už napořád po dobu hraní.

Ahá to nelze zbarbařit? Tak to jsem nevěděl no to by se přetížil systém :D :) . Dík :)

A když již zde píši byl bych rád kdyby my někdo poradíl zda se tu někde nedá nalézd výpis všech pernamentních a získatelných bónůsů jako je například pevné cihly atd ... děkuji :) .
 

DeletedUser33829

Guest
Prémiové body jsou vázané na účet, účet je nadsvětový, nevztahuje se ke konkrétnímu světu, takže prémiové body můžeš využít na jakémkoli světě.

Už dlouho na světech není omezení útočník:eek:bránce 20:1, takže k čemu, pokud někdo by měl rok nekativní účet, když by takového hráče mohli smazat komepltně z mapy.

Nevím co myslíš těmi bonusy a cihlami.
 

DeletedUser40852

Guest
Těmi cihlami myslí denní bonusy a bonusy za hry jako je dobývání hradu, erby apod. Prostě seznam co vše se dá získat. Jak je to jednoduché.:-D
 
Nahoru