• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Verze 8.92

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Verze 8.92

Vážení hráči,

v úterý 18. července mezi 13:30 až 14:00 proběhne aktualizace hry na verzi 8.92. Aktualizace obsahuje především vylepšení pomocníka rabování a drobná vylepšení a změny.

Rádi si přečteme váš názor na novinky a vylepšení, proto neváhejte a sdělte nám ho v diskusní sekci.

Novinky a vylepšení


Třídění surovin v pomocníkovi rabování

Nyní můžete vesnice v pomocníkovi rabování seřadit podle vyrabovatelných/vypočítaných surovin. Můžete je také seřadit buď podle celkového množství dostupných surovin nebo podle množství konkrétní suroviny - stačí kliknout na její ikonu.

892_la_res_sorting.png


Nový obrázek paladina
Do našich řad se přidal nový paladin!
Nyní si ho můžete zvolit jako volitelný obrázek do svého profilu.

paladin-twin-axe120x120.png


Plná podpora IPv6
Divoké keny nyní podporují i adresy verze IPv6

Jak se píše i na Wikipedii, kde nalezete o IPv6 více informací, IPv6 je nejnovější verze pro internetový protokol, který se používá na internetu.
Místo běžné adresy IPv4, na kterou jste zvyklí (např. 128.0.0.1), uvidíte mnohem delší IP adresu, podobnou této: 2001:db8:85a3:8d3:1319:8a2e:370:7348.

Toto neovlivní nijak vaše hraní a to, zda si toho všimnete, záleží na tom, zda vám váš poskytovatel internetového připojení přidělil IPv6, nebo ne.
Oba systémy budou ve hře nadále podporované.

Varování o ztrátě prestiže

Přidali jsme do hry upozornění, které vás informuje o ztrátě prestiže, pokud rozpustíte kmen a o tom, že pokrok v dané kmenové úloze bude taktéž ztracený.
 
Nahoru