• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Informace o zablokovaných hráčích

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser43127

Guest
Zdravím všechny kmeny a kmenice,
rád bych se dotázal, zda je možné zjistit informace o zablokovaných hráčích našeho kmene, alespoň délku trvání a v nejlepším případě i důvod.
Chápu, že je to pravděpodobně nemožné ale kdybych věděl co zaškrtávám za podmínky u každé registrace accountu, tak bych asi patřil mezi jedince jenž nemají žádné přátele a ani literární vkus (Všeobecné podmínky jsou občas velice nudná a frustrující četba), tím nechci říct, že jsem si podmínky a pravidla nepřečetl! Taky je tu možnost, že u vás půjde spíše o morální kodex, kdy takovéto informace nedáváte jen tak někomu.
Ale věc se má tak, že jsou to členové kmene a já jsem povinný vyhodit všechny jenž nesplní určené nároky. Mám tedy i morální povinnost zjistit zda se do hry vrátí a vše doženou.
Jedná se o hráče :
,
Svět 55.
Pokud mě budete chtít tuto informaci poskytnout, prosím napište spíše soukromě skrz diskrétnost.
Velice převelice děkuji za váš vzácný čas jenž jste byly nuceni zmarnit u mích prázdných slov.
S pozdravem
RitniMesias
 

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
746
Ahoj,
nikdy nic neřešíme s třetími osobami, ale jen s majitelem účtu. Z toho důvodu nepodáváme žádné informace o cizích trestech.

Děkujeme za pochopení.
 

DeletedUser33829

Guest
Největší hloupost je zde veřejně psát nicky zablokovaných účtů.:D
Ale asi na s55 mají ještě všichni ochranu a moc hráčů sem nechodí.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru