• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nápady na zlepšení hry

Adik13

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
11
Ahoj

Nešlo by udělat na kmenové fórum bobříček mlčení časově omezený alspon pro moderátory a víš? Proti spamům a nevhodným vírazům?
 

Deynor

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Od toho tam právě má být moderátor, aby hlídal spam a nevhodné výrazy. ;)
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Ahoj

Nešlo by udělat na kmenové fórum bobříček mlčení časově omezený alspon pro moderátory a víš? Proti spamům a nevhodným vírazům?

Něco takového by se hodilo zavést na toto fórum speciálně pro tebe :D Možná kdybys měl omezené množství příspěvků na týden, lépe bys promýšlel své nápady a případné důsledky jejich zavedení do hry :)
 

Adik13

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
11
na Stargate je tzv ban na foro časově omezený.... A pro tebe tantalento to by se hodilo tak pro tebe ;) a tvé narážky.Já přemýšlím narozdil od někoho :Wrrr.:Good
 

Adik13

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
11
Ahoj,

Nešlo by oddělit ve kmenu přistup na fórum pro dh a skryte forum jako že když chci nkomu přidělit jenom zkryte forum tak už automaticky ma přístup na fórum i pro duveriodne hrače a myslím, si že by bylo lepší to oddělit.

Ďekuji.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Fórum je nastaveno vícestupňově, tzn. předpokládá se, že pokud je někdo ve vedení kmene a má přístup do skrytého fóra, kde se projednávají ty nejdůležitější věci, bude určitě důvěryhodným členem. Při vývoji těchto vícestupňových fór takto přemýšleli vývojáři a určitě to nyní nebudou měnit.
 

DeletedUser33829

Guest
Nepřemýšleli takto.:D
Před lety jsme to zkoušeli, pokud hráč nemá zakladatelská práva či práva vůdce kmene, tak se právo na důvěryhodné fórum a skryté fórum dá nastavit individuálně, takže hráč může mít přístup do jednoho typu fóra, ale do druhého nemusí, libovolně. Ledaže by se něco změnilo.
Je tady spousta možností, které nejsou využívány a nikdo je roky neřeší a byly tu už též zmiňovány. Všiml jsem si asi v srpnu, že zmizela kolonka IRC chatu. Bravo! Před 10 lety se vznikem této hry bylo již pozdě.:D V životě jsem neviděl kmen, který by to měl vyplněné a IRC chaty měly svoji slávu tak před 15 lety.:Good Dále zůstala startovní stránka. Opět dávno odvanul čas dny, kdy kmeny si zakládaly svoje internetové stránky (nejen v této hře); pozbilo to platnosti, když se ukázalo, jak jsou to chvilkové záležitosti. Co se týká fóra, tam kde jsem měl práva, tak jsem nikde, vyjma svého kmene na s22, nezaregistroval, že by kmen využíval důvěryhodnou sekci fóra. Také fórum bylo jistě vymýšleno (nedělám si iluze, že nějak optimálně) pro kmeny čítající stovky hráčů, dnes kdy nám Inno nabízí jen komorní kmeny, tak je dobré se zamyslet nad smyslem dvou různých nastavení fór, která nevidí všichni. Dále mě napadá, že jsem také nepoznal kmen, který by využíval plánovač útoků, který byl do hry vložen v roce 2011/2, akorát jednou jsem to kdysi zkoušel, mnoho lidí odradilo to používat kvůli vynášení informací a dnes možná ani neví, že něco takového je. Přesto tahle funkce je ve hře dodnes. Mě by skutečně (ale asi zbytečně) zajímalo kolik kmenů to používá, ať se Inno pochlubí (možná to nepíši ani poprvé).
Innu, německá preciznost. Nebo-li chce-li člověk něco skutečně řešit efektivně, musí opustit struktury hry a komunikovat mimo a ještě je to i diskrétnější.:King
 
Naposledy upraveno moderátorem:

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Co se týče důvěryhodných fór, vím, že dřív občas byla tato funkce používána tak, že celé fórum bylo důvěryhodné nebo skryté a tedy nově příchozí hráči neviděli nic a dostali práva na důvěryhodná fóra třeba 2 dny po vstupu do kmene v případě, že hrozilo, že by byli špehové. Dneska vlastně celou hru rozkládá ten nedostatek hráčů a nedostatek nových hráčů, takže nepředpokládám, že je v současnosti tento postup využíván, když dnešní kmeny mají 40 členů a po prvních dvou týdnech přijímají nové hráče jednou za uherský rok, navíc už všichni musí znát všechny, takže je málo lidí, kteří by byli náhodně přijati, aniž by je kdokoli znal.
 

Adik13

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
11
Chápu že tak uvažovali ale, mohli se zamyslet nad tím že jak je již víše psáno že by to někdo taky chtěl dát za odměnu aktivity například nebo z vlᚍ k jinému titulu tohle to si myslím že pravomoce by měly být na zakladatelovi co komu udělí a ne je propojovat podle mě nedáva smysl někdo chce udělat když, řeknu příklad někomu udělit přístup do sekce zplány na útoky a forum pro důvěryhodné hráče například zábavu a takové nebo extra fórum kde by opravdu měly mít přístup jen opravdu ti vybraní(např ve kmenu se dobře vyzná,je aktivní,rozumí hře.. a tak dále) a ne vždy se to týka těch co maj přístup do skrytých tam by měly přebas jine odvětví témat.Já si osobně myslím že mnoha hráčum by se tohle hodilo oddělit a já jsem mezi tím množstvím hráčů zde, to příjde jako maličkost ale, ve hře to děla mnohé.Když, snad zakladatel či správce chce aby hráč měl obě práva dá si je tam sám vždyd na tom nic není.
 

DragonLady

Pokročilý uživatel
Správce Wiki
Počet poděkování
308
proč to dělat složité? akorát by si to právo navzájem záviděli, už takhle je to moc práv pro kdejakou blbinu a zbytečná práce zakladatele (např.dávám každému právu na dopis, který může i tak poslat jiným způsobem)..

ta hra by se měla naopak zpátky zjednodušit, jako byla dřív, tak se líbila více lidem co to už nehrají, protože ted je tam spousta komplikovaných věcí navíc, které jsou ale ............................... p.t.w.
 
Nahoru