• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze k soutěžím

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Vznášet se v oblacích je tak krásné, ale vysvětluj to někomu, kdo to nejspíš nezažil.
 

DeletedUser33829

Guest
Biblosi, když už využíváš/zneužíváš svá práva k tomu, abys mohl psát do uzavřených topiců, tak nikdo nepopíral, že Římané používali kříž k popravě, vedle Ježíše Krista by si mohl člověk pamatovat už ze šesté třídy popravu otroků podél Vie Appie, kde pak nechali jejich těla desítky let. Ale smysl byl jinde, že tento druh poprav prováděla i jiná etnika a před Římany a pro středověkého člověka to symbol římského mučícího nástroje nebyl.
Rasty ať si hledá další chyby a sám ať píše s dalšími pravopisnými chybami:D, já to aspoň spal před spánkem, pro mě to je dobrá vizitka, když si zpětně čte příspěvky a mrhá čas čtením mých určitě nesmyslů.:D Píše jenom aby rýpal, kritizuje to, co sám dělá ve větší míře, bylo by to pěkné, kdyby se vyvaroval alespoň v těchto současných příspěvcích pravopisných chyb, pakže to nemá jinou vypovídající váhu, než zábavnou od něho. Hlavně ani na tu diskuzi stejně nepokračuje, aspoň Ty jsi, Biblosi, přidal něco k tématu. Zaspal soutěž:D a potřebuje rýpat nad stále stejnými věcmi, které už jsou ohrané a které už tu byly několikrát řešeny. Píše off topic i přes zaspání soutěže. Ani nereagoval na to vše co jsem psal v noci, prostě klasika od něho, ale chytračit bude a klidně po sté první nad tím na co už dostal odpovědi v minulosti.:D Tak si může číst příspěvky ode mě i jinde a starší.:D

Edit: Příště byste mohli udělat literární soutěž na téma: psaní největších nesmyslů se zamlouváním aneb jak když se nedaří vlastní neomylnost, tak je potřeba shazovat druhé, když mně shodili auru dokonalosti.
Aby se mohl rasty.tom také účastnit a vyhrát. Zatím se žádné soutěže nezúčastnil a komentování mu také nejde. Tak aby se tu mohl uplatnit.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser40852

Guest
Shedde, já rejpám jen do tebe. Dělám tobě to co ty děláš ostatním. A jak je vidět, tak se ti to nelíbí. A tu soutěž bys vyhrál ty. Ty jsi expert na okecávání. Udělal jsi chybu a když jsem tě na ni upozornil, tak jsi nebyl ani tu chybu uznat. Místo toho jsi začal kritizovat všechny ostatní, kdo kde udělal chybu a na ty chyby že jsem neupozornil. Zamysli se nad tím, jak se na fóru chováš k ostatním.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
A já gratuluji vítězům soutěže a děkuji všem za účast.

Dlouho tu nepadl od hráčů návrh, jakou soutěž by rádi.
 

DeletedUser33829

Guest
rasty. tome Bravo! Opět hláška, za kterou by se stydělo i malé dítě. Po rádoby konstruktivní kritice jsi zase sklouzl tam kde jsi celou dobu na tomto fóru.:D Každý ví, i Ty, na koho hláška byla mířena, že takové trapné manipulaci by nevěřilo ani dítě. Rádoby omáčka okolo soutěže přes zaspání soutěže, jen abys mohl zase útočit na mě, kvůli svým osobním selháním na tomto fóru, Ti už došel i ten jako že konstruktivní balast. Super pecka!:Good Ach, ten čas strávený jistě mými nesmyslnými kecy, které si tak s chutí a vášní čteš, abys ukazoval jak umíš mrhat časem, tedy pardon protiřečit si a ztrapňovat.:cool:

Biblosi, na Silvestra to budou dva roky co jsem si psal naposledy s pajclinem, už ten tu psal, že umístění vítězů dokáže celkem přesně předpovídat. Pro mě také nic nečekaného ve výsledku této soutěže. Jednu soutěž jsem výše navrhl, aby se konečně do některé zapojil rasty.tom a trochu delší trvání, aby měla, aby nechodil s křížkem po funuse. Ale tak víme, že to dříve se zjeví Panna Marie.;)
Možná by stálo přemýšlet o tom, jak se rozhoduje vyhodnocení, bylo to vícekrát psáno různými lidmi... a že toto a ne druh soutěže, některé odrazuje se účastnit.;)
 

DeletedUser40852

Guest
A co mi ještě povíš hezkýho?? Poplakej si tady ještě, popiš jak jsem špatnej. Ostatní si už setřel tak hurá do mě, aspoň se ti uleví a vezmeš si o prášek míň.:-D
Jinak nejvíc účastníků by měla soutěž, kde by se přihlásili ti, s kterými se tu Shedd pohádal. Kdyby se přihlásila jen 1/10 těchto hráčů, stejně by to byla soutěž s nejvíce účastníky. :-D
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser33829

Guest
Do vztahu mého a druhých lidí je Ti velké kulové a stejně Tě nezajímají, kolikrát ještě méně jak mně. Ty tady kopeš jenom za svoji nedokonalou existenci, chování a projevy, ne těch druhých lidí, kteří nejsou tak zahledění do sebe jako Ty. A kdyby se mělo účastnit jen promile hráčů, se kterými jsem nikdy problém neměl, tak by taková soutěž měla ještě více soutěžících. Pokud vezmeme současný stav tohoto fóra, tak by se ve Tvé navrhované soutěži nikdo neúčastnil, protože členové DK Týmu se účastnit soutěže nemohou a Ty jen tady oxiduješ, vždy po pauzách...
Ale nejlepší by bylo udělat soutěž těch, kteří Ti tady pošlapali Tvoje nabubřelé ego. Minulý týden mi psal honysekaass a bavili jsem se i o tomto fóru. Určitě by přišli i další jako chobotnička a Alex. :):cool:
 

DeletedUser40852

Guest
Moje nabubřelé ego?? Jéé to jsi mě rozesmál. Já se tu nad nikoho nepovyšuji jako ty. A tou nedokonalou existencí apod. jsi mě rozesmál ještě víc. A že píšu po pauzách?? To jsem nevěděl že mi budeš určovat kdy mám psát a kdy ne. To víš, nežiju jen kmeny jako ty. Ty si tu asi zlepšuješ náladu a dokazuješ jak jsi dobrej. Aspoň někde když v normálním životě nemáš jiný zájmy a nikdo tě zřejmě v tvém okolí nebere vážně. Tak šup šup, napiš tu zase nějaký svoje moudro. Ať se zase pobavím.:D
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru