• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Jarmark u dubu

DeletedUser40852

Guest
Tak pochybuji, že by se někdo soudil, že dostal ban ve hře. Těžko by něco vysoudil.
 

DeletedUser2901

Guest
Ne,jde o horší přečiny, jako je zneužití premia ve hře, zneužití ddos útoků na účty, změna hesel či emailů,atd...
Zde na DK to není tak patrné,premia jsou pár korun, ale na tzv pay to win hrách to znatelné už je. Majitelé her se tím částečně jistí.
 

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
K těm potrestaným hráčům. Nikdy jsem nezažil takovýho hráče, který by se přiznal a na rovinu řekl, ano podváděl jsem a udělal jsem to. Stejně nikdy doživotní ban nedostane, změní nick a podvádí vesele dál.

Nedělal bych to stylem podle sebe soudím tebe, jsou případy kde jsem svým spoluhráčům věřil a neviděl jsem důvod proč by to mělo být jinak než mi oni říkají, sám jsem se do pozice zabanovaného nikdy nedostal a tak ale v těchto případech těžko můžu být soudcem, jak už jsem psal o něco dříve, hodně lidem jsem věřil a hodně lidí mne zklamalo, nevím tedy kdo byl v právu.

Tak pochybuji, že by se někdo soudil, že dostal ban ve hře. Těžko by něco vysoudil.

V případě že bych se dostal do sporu s CZ DK týmem a byl bych si jistý že pravda je na mé straně hnal bych to až na Inno games :D neříkám že bych nutně uspěl, asi bych nedával k soudu ale udělal bych maximum což mi přijde že někteří jiní lidé neudělali a vzdali svůj boj.
 

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
Máš naprostou pravdu - je takové... asi spíš nepsané pravidlo, že DK tým by měl být neomylný, proto by neměli jeho členové uznávat žádné pochybení.
Na druhou stranu třeba já byl člověk, pro kterého je pravidlo spíše pomůcka k dosažení cíle - zajištění spravedlivé hry pro všechny. A z důvodu takového chápání pravidel jsem na nějakou neomylnost nedbal a čas od času, když jsem uznal, že se stala nějaká chyba, i hráče odškodnil prémiovými body. Věk se mi taky podařilo krásně obejít tím, že jsem otázku věku prostě neřešil. Když chceš dělat práci v supportu, klidně ji dělej tak, jak si myslíš, že by měla být vykonávána... Když kdekoli konkrétně napíšeš, co jsi dělal nebo naopak nedělal, hráči si vytvoří názor na tebe podle toho, ne podle pověsti supportu jako celku. Asi nelze čekat, že by člověk se spravedlivým přístupem k hráčům vydržel v supportu dlouho (čest výjimkám, co to dokázaly), ale i několik měsíců ti může dát zajímavou zkušenost :)

:Good

Tebe a Shedda bych hrozně rád poznal osobně, občas si vážně říkám kdo za stojí za těmi lidmi kteří píší tyhle příspěvky ale ve většině případů s vámi souhlasím a těší mne že se tady takový lidi občas nachází :) žel zatím mi ani nevychází dostat se na nějaký sraz.
 

DeletedUser2901

Guest
Věřit spoluhráčům? Jak kdy,jak komu, x krát se stalo že se z něj vyklubal pohádkář, a občas i něco horšího...
Odvolávat se můžeš, ale support ti v prvním ticketu sdělí co jsi kdy udělal, a doloží to. Má k tomu potřebná data, ty změnit nejdou. Může se stát že ti support sníží trest, můžeš se i odvolat výš, ale ten přečin je jasně evidován. A další věc, Inno s tím nic neudělá, ale dá to k dořešení adminovi hry, od toho ho má...
 

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
Pokud s někým hraji několik měsíců, vyměníme si několik tisíc dost osobních zpráv a většinou já jsem ten člověk který potřebuje pro mne a můj spoluhráč pro mne udělá opravdu první poslední tak nemám důvod mu nevěřit a nestát na jeho straně,považuji takového člověka za přítele, viděl jsem argumentaci podloženou čistou doměnkou že někdo něco dělá bez důkazu že tomu tak opravdu je, ban, zlikvidovaný účet, konec s DK, nechci se o tom hádat, je těžké ale v takovém okamžiku věřit někomu ze supportu koho jen těžko můžu znát proti někomu s kým jsem dlouho komunikoval a kdo mi hodně pomohl, kde je pravda se nikdy nedozvím... jak už jsem psal, já sám osobně jsem ban nikdy neměl, se supporty sám osobně mám dobré zkušenosti, viděl jsem ale jak jiní komunikovali se supportem a nechápal jsem, je to prostě hodně o lidech...
Osobně patřím k lidem kteří se v technice vyznají a vím co všechno je lidem možné dokázat že na daných webových stránkách nebo přímo počítači dělali, takhle podrobné důkazy na kterých by byl založený ban jsem ještě nikdy neviděl, kromě jednoho člověka kdysi dávno v Travianu který se svým programem (tzv. kalkulačkou) nabourával do počítačů lidí a získával jejich hesla a proti tomu existoval jasný důkaz, dokonce hned několik.

Ale je to konfliktní téma, s kritikou supportu vím jak to chodí nebudu tady rýpat :D osobně mám nejradši williho který mě občas varuje když se rozvášním u sebe na profilu a řekne mi že je něco přes čáru, hodně by mne štvalo kdybych za to dostal ban :D píšu tam vždycky pravdu a nemyslím že ani používám nějak ostrý slovník ale někteří lidi s tím mají problém a uráží je to.
 

DeletedUser40852

Guest
I kdyby jsi si s někým vyměnil miliony osobních zpráv, tak o něm nemůžeš říct, že ho znáš. Ani když se s ním setkáš osobně a bude to lhář a podvodník, tak to nepoznáš.

A jinak VOP je sepsáno tak dobře, že nemáš ani šanci něco vysoudit. A ani se ti to finančně nevyplatí.
 

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
Takhle člověk nemůže přistupovat ke každému s kým se v životě setká, vidět v každém hned podvodníka nebo mu od začátku nevěřit je blbost, lidi mne přesvědčují zda stojí za to s nimi navázat nějaký bližší vztah tím jak komunikují, vystupují a chovají se.
 

DeletedUser2901

Guest
Vyplatí se nejdřív lidem nedůvěřovat...
Můžu ti napsat x zpráv, x měsíců,a když se mi to bude hodit,tak tě zlikviduju. Nebylo by to i zde poprvé ani naposled...
 
Nahoru