• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Jarmark u dubu

DeletedUser2901

Guest
Ono podle VOP nemáš nárok na nic, hra je majetek InnoGames GmbH, stejně tak i tvůj vlastní účet...
Tzn ty ho máš pouze propůjčený, když se Inno zítra rozhodne že hru hru zruší, tak nemáš právo na nic...
A k tomu jsou další věci, aktivací premiaku si zajistíš pouze premiové výhody vázané na účet, ty nezajišťují žádnou ochranu, ani privilegia...
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
K.iller má naprostou pravdu. Dokud jsem hrál, setkal jsem se s tím mockrát, že jakmile přišla lepší nabídka, hráči zradili vše, dokonce odešli jinam i s účty, co měli v zástupu. Ale je samozřejmé, že ne všichni jsou takoví. Ti, co byli opravdu přátelé ve hře, jsou jimi i v reálu a stále se jednou za rok scházíme na srazu. A vůbec jim nevadí, že jsem v supportu a nedají na to, co kdo o nás říká. Oni vědí, že když pochybí, potrestám i je, a vědí, že si to zasloužili. Někteří totiž stále hrají.
 

DeletedUser2901

Guest
Opravdu stále hrají? Včera jsem zkoumal to nové forum, a věci s tím spojené. Z x lidí co jsem sledoval je tu online pouze kozmi, a ten mulťák už dávno nehraje... :D
Biblosko, samozřejmě ne všichni, ale je jich víc než polovina...
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Ano, někteří jsou na casualu 1 - šli tam, aby zůstali v kontaktu. Bohužel, i v tomhle nastala změna. A tihle CS1 vyhráli. A já s nimi. :)
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Žádné, sice na dvou srazech byl, ale jen na těch prvních. Je to škoda, jeho výpočty hodně chybí. Bylo to skvělé zpestření fóra i hry. Stejně jako ta Vaše kavárna a Makarovo povídání o páteru Ferdovi. A štafetového kolíku se nikdo nový nechopil.
 

DeletedUser2901

Guest
Na jednu stranu jsem ho obdivoval, jeho načítání dat o S1 bylo kouzelný...
S3 zemřelo, a lidi s ním spojený taky. Ještě Pajclina jsem tady občas vídal,ale už je taky pár let pryč...
 
Nahoru