• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Jarmark u dubu

DeletedUser2901

Guest
To se tak dělávalo,nechat svůj kmen prověřit (neshik měl S3, hrozně mě za to miloval když jsem jenom hrál,a v dk teamu ještě nebyl), blokovaný sežrat a byl klid :)
Pamatujete si někdo makarovo články? Ten chlap se v tom vyžíval :D
 

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
Willy ještě aktivně hraje, takže si neplést role, kdy upozorní člena kmenu, nebo kamaráda ve hře, že nepostupuje podle pravidel, také jsem si to ve svých kmenech a u spojenců hlídal, abychom neměli zbytečné blokace, a kdy tak činí z pozice supportéra - protože na to máme interní směrnice a nikdo z nás nemůže postupovat jinak.

Já jsem tu čest s Willibaldem hrát neměl byť jsem k tomu neměl daleko tak osud nepřál :D tudíž jsme vyměnili někdy před delší dobou pár přátelských vět hlavně tady na fóru v diskuzích ale není to že by jsme byli nějací skvělí přátelé a on by měl důvod mě nějak chránit... jako supporta si ho velice vážím za přístup který má a že v případě malých pochybení které u mne objevil či mu je snad někdo hlásil mě vždycky upozornil že nějaký problém existuje situace byla během pár minut nebo možná i vteřin vyřešená, žádný zbytečný ban kvůli hloupé větě na profilu a dlouhé hádání se o tom jestli to je nebo není podle pravidel slušného psaní, žádné zbytečné omezení, z mého pohledu to nejlepší možné řešení :) nikdy jsem ban neměl a ani bych ho mít nechtěl, pak zvláště ne za názor na profilu který mi přijde že většinou je v rámci slušného chování v pořádku ale občas je třeba přiznat že se trochu rozvášním a nemám tam možná úplně vhodná slova, vždycky se to dá během chvilky upravit a je po problému.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Hynekzalesaku - ale to co píšeš, to děláme všichni, Willi není výjimka, kdyby se neřídil interními předpisy a někomu nadržoval, skončil by.

To se tak dělávalo,nechat svůj kmen prověřit (neshik měl S3, hrozně mě za to miloval když jsem jenom hrál,a v dk teamu ještě nebyl), blokovaný sežrat a byl klid :)
Pamatujete si někdo makarovo články? Ten chlap se v tom vyžíval :D

Tohle já právě nedělal, já jim psal, ať si profily upraví, mazal nevhodné výrazy z kmenového fóra, upozorňoval, když se ve zprávách nevyjadřovali slušně, bral jim ZvD, občas jsem měl třeba i 26 zástupů najednou. Jako zakladatel kmenu jsem míval méně vesnic, než ostatní, protože jsem pro kmenové záležitosti neměl čas na vlastní růst. Až později jsem pak zjistil, jak to dělají jiné kmeny, že jakmile vedení objeví červeného hráče, začne ho rozebírat, aby rychle bez problémů narostli. Zajímavé bylo se pak podívat na TW stats, že dost hráčů, co byli výš než já, v podstatě narostli jen na vlastních členech kmenu, zabraných nepřátelských vesnic měli minimum. :)
 

DeletedUser33829

Guest
O tom jsem psal před Tebou v jiném topicu.
Já se snažil dávat vesnice spíše hráčům, když jsem viděl že jsou aktivní, když např. někdo se vymlátil na nepříteli a nic nedobyl apod. tohle využívání/zneužívání práv lidmi ve vedení, někdy i neschopných, to jsem fakt neuznával. Zažil jsem takové vůdce, kteří raketově vzrostli právě na rozebírkách a jinak se herně nepředvedli. To je prostě umění.
Ale od jisté fáze hry, jsou vesnice zadarmo hlavním zdrojem vesnic pro každého hráče.:(
Třeba i ta ocenění za 100 mil. poražených jednotek, já to získal na jednom světě, kde jsem měl aspoň složení zhruba poloviny z toho off ranku a def ranku, nedíval jsem se všude, ale co jsem viděl u jiných lidí mít tohle ocenění, tak tam drtivě převládal def rankem nad off rankem, to není také úspěch dotyčného, ale kmene a spojenců.
Já si třeba vážím uhlobarona, který měl přes 2 mil. bodů, hrál bez PÚ, byl 4. na světě a hodně útočil a primárně zabíral červené vsi. Pak později skončil, protože mu manželka nadávala. To byl kvalitní hráč.
 

DeletedUser2901

Guest
Ne, dávali se prověřovat na multiúčty,tenkrát to byla moda, a špehové se v tom vyživali. Víceméně zbytek mi bylo jedno, každý si za svůj profil a vyjadřování odpovídal sám, a ani si nevzpomínám že bychom měli ohledně toho blokace...
Měli jsme i svoje místnosti, když někdo dostal blokaci a dal vědět, že bude hrát ok, jinak se sežral. Útočili jsme na nejsilnější kmen na S3, a nehodlali jsme jim dávat vesnice zadarmo... Pajclin jim dělal generála, ale až později, když jsem již vytvářel Jižní alianci...
 

Deynor

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Tak co, jak se vám líbí menší změna v Hostinci? :)
 

DeletedUser40852

Guest
Tak změna byla hlavně v tom, že přes víkend tu bylo prakticky vše smazáno a teď se něco vrátilo zpět.
 

Deynor

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Nic jsem nepostřehl. Jen se mi nelíbí zamknutí tohoto tématu:
https://forum.divokekmeny.cz/index.php?threads/knights-and-merchants.15704/page-2#post-439205

Důvod? Když se tam začalo psát, tak by bylo logičtější jej přesunout z neaktivních témat do aktivních a ne to zamykat. Logika tohoto kroku mi opravdu uniká!!

Tento příspěvek jsem nepřesouval ani nezamykal, ale určitě k tomu měl člen Týmu pádný důvod. Každopádně všechny témata ohledně her byla přesunuta do archivu, jelikož jsou to témata zbytečná a nevyužívaná. Pár vět si o každé hře přece můžete napsat i zde a nemusí se kvůli tomu vytvářet nové téma. Každopádně nikdo tě neomezuje, jakékoliv téma si můžeš opět založit a volně si diskutovat o čemkoliv. :)

Tak změna byla hlavně v tom, že přes víkend tu bylo prakticky vše smazáno a teď se něco vrátilo zpět.

Nic nebylo smazáno, jen se postupně archivovaly staré a neaktivní témata. Větší změna je ta, že byly zrušeny podsekce a vše je nyní "v jednom pytli", jelikož těch témat není až tak moc.
 
Nahoru