• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Ochrana osobních údajů

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Vážení hráči,

chtěli bychom Vám poděkovat za to, že jste věrnými hráči Divokých kmenů a také za to, jakou důvěru vkládáte nejen do hry, ale také mezi ostatní spoluhráče. Dnes bychom rádi na této důvěře stavěli a informovali Vás o změnách našich zásad ochrany osobních údajů.

Proč musíme provést změny?

V letošním roce Evropská unie stanovila nové zákony o ochraně osobních údajů, přičemž v obecném nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) zvýšila ochranu vašich práv na ochranu osobních údajů. Aktualizace našich zásad ochrany osobních údajů odráží všechny změny, které jsme učinili, abychom zajistili, že vaše soukromá data budou během používání našich služeb co nejbezpečnější.

Jaké jsou tyto změny zásad ochrany soukromí? Kdy vstoupí v platnost?

Aktualizace zásady ochrany osobních údajů má za cíl poskytnout větší transparentnost dat, která ukládáme, abychom vám zajistili co nejlepší uživatelskou zkušenost.

Nové zásady vstoupily v platnost dne 25. května 2018 a lze je nalézt zde, kde jsou k dispozici kompletně v českém jazyce.

Co se pro mně změní? Musím podniknout nějaké kroky?

Hlavní změnou pro vás je to, že můžete získat větší kontrolu nad daty, která se týkají vašich účtů ve hře i na fóru. Chcete-li prověřit a upravit natavení správy dat, můžete to lehce provést v nastavení účtu (ve hře i na fóru).

Nastavení je pro vás zcela volitelné a můžete si ho upravit pro vaše osobní potřeby.

Máte-li k tomu nějaké dotazy, neváhejte nás kontaktovat.
Váš DK Tým
 
Naposledy upraveno:
Nahoru