• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Vylepšení hry

DeletedUser43815

Guest
Aha dobře, a chtěl bych se zeptat jak se vytváří takovéto hry?, kde seženu server a další, zda jste schopni mi na to odpovědět bud moc rád.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Na to se ptej na jiných fórech, kde se scházejí ti, co takové hry vytváří. Tady jsi na fóru hry Divoké kmeny. Zde se diskutuje zejména o věcech ze hry. Nebo pohledej ve starých diskusích, bylo tu pár podnikavců, co se do vlastní hry pustili, ale jestli ji i spustili, to nevím.
 

DeletedUser44208

Guest
S kámošem jsme vytvářeli server na hru Minecraft na obyčejných herních počítačích. Na serveru jsme hráli 4 lidi a celkem dost to mělo lagy. OK hra je ve 3d takže náročnější ale i tak si myslím že tvůj počítač by utáhl tak maximálně 10 hráčů DK. Navíc hra DK by nešla hrát přes prohlížeč ale musel by na to být vytvořen herní klient jako je například Lineage 2 a na to už by jsi musel být sakra dobrý programátor. Na vytvožení serveru jsou zapotřebí obrovské serverovny, zaprvé to žere elektřiny jako blázen a zadruhé zařízení serverovny stojí od 100 tisíc a více pro obyčejného pracujícího člověka nereálné
 

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
746
Srovnávat hru s proměnou grafikou a hru se stálou grafikou je nemožné.
Nejde tak ani o počet hráčů ale o počet akcí provedených hráči. Podle toho musíš volit výkon serveru.
DK jsou napsané výhradně pro prohlížeč, až po několika letech se vytvořily aplikace pro android a ios, které nemají plnou funkčnost. Nakonec je i možná jednodušší napsat hru v HTML (třeba Elvenar nyní přechází s z fleshe na HTML a javascript) a proměnné dosazovat php scriptem…
 
Naposledy upraveno:

Adik13

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
11
Zdravím

Vím že se to tu zde, před delší dobou řešilo na forum a boužel to udajně bylo zamítnuto ale, dost by to usnadnilo vůdci či správci kmene přepracovávání pravomocí a statusy či tituly hráčů ve kmenu.Jedná se o to že jako zakladatel kmene musím jednotlivě označit hráče pak kliknout na vybrat činnost a označit práva a titulek a poté až se dostanu do toho systému kde zároven smím upravit pravomoce a titul hráče. Aby, jste, byli trošku v obraze co mám na mysli Víz. níže Vám, zasílám obrázek ze sesterské hry Greplis:

šlo by to tam zkusit odeslat ještě? Předem se omlouvám za drovné chybičky v textu ale, boužel mi nefunguje tlačítko s háčky.

Děkuji za pochopení
Zliko206.

Boužel při nahrávaní screenu se mi oběvuje tohleto:

OBJEVILA SE NÁSLEDUJÍCÍ CHYBA
Vyskytl se problém při nahrávání vašeho souboru.

dk.png
d7ed2619-f0c6-475d-b681-bee97d7fbd68
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Tento návrh jsme již vývojářům v minulosti hlásili, nebyl tehdy přijat, nerealizoval se.
 
Nahoru