• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Paladin

DeletedUser43949

Guest
Mohli byste prosím udělat svět s normálním paladinem, u kterého se nevylepšují schopnosti ?
 

DeletedUser43949

Guest
Stýská se Ti po předmětu Aletheiany výstražné ohně? Noví paladinové mají mnohem více výhod. :)
To sice ano ale dříve to bylo o hodně zábavnější a více strategické, museli jsme se rothodnout jaký předmět zrovna použijeme jak v obraně tak i v utoku a ty předměty mohl mít každý zatimco teď někdo může mít o hodně lepšího paladina.
Stačilo by kdybyste sem tam nějaký svět dali s normálním paladinem.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Starý paladin měl jednu nevýhodu a to tu, že v pozdější fázi hry byl nevyužíván a jediné jeho využití bylo právě s ohni. Ostatní předměty už byly spíše jen sběratelské. Současný systém přináší mnohem šiřší využití paladinů. Zda se někdy vrátíme ke starému systému? Osobně bychom se v týmu tomu asi nebránili, ale konečné rozhodnutí ohledně nastavení světa má vlastník hry, firma InnoGames, která chce maximálně podpořit nový systém paladinů a ke starému systému se u nás zatím nechce vracet.
 

DeletedUser43871

Guest
A co takhle zkusit kombinaci obou systému, zůstaly by předměty, ale bylo by možno postupně získat více Paladinů, takže by se využily i další předměty, ne jenom ohně :)
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Bohužel to by znamenalo vytvořit zcela nový systém paladinů, protože tyto dva systémy spolu nefungují. V současné době se už bohužel nebudeme ke starému systému vracet, i když bychom si to osobně přáli, vývojáři z firmy InnoGames chtějí světy spouštět již pouze s aktuálním novým systémem více paladinů.
 
Nahoru