• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Událost Rytířské slavnosti

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
spectaculum_melee_200px.png


Rytíři z blízkých i dalekých krajů, slyšte zprávy! Rytířské slavnosti jsou zpět. Přijďte a bojujte pro slávu a čest!


Vážené hráčky, vážení hráči,

rytířské slavnosti se vracejí! Díky vaší zpětné vazbě autoři událost výrazně změnili a je lepší než kdy jindy! Rytířský turnaj začne 23. srpna ve 12:00 a bude trvat čtrnáct dní. Skončí 6. září.

Níže jsou popsány změny, které autoři provedli. Podívejte se také na video k události.

Přejeme Vám hodně štěstí v turnajích rytířských slavností!


Váš DK Tým​




Vstupte do arény!

Rytířské slavnosti jsou celosvětový turnaj, ve kterém má každý hráč na starost jednoho rytíře, možného budoucího šampióna. Jeho úkolem je soutěžit v duelech a zdokonalovat se v rytířském umění tak, aby porazil soupeře. Souboj zahájíte výběrem jednoho z možných protivníků, kteří jsou v aréně připraveni. V každém duelu bude váš rytíř bojovat s protivníkem ve třech disciplínách. Ten, který vyhraje dvě z nich, zvítězí v duelu.

Vítězství v soubojích přinese trofeje, které můžete v obchodě události vyměnit za předměty, a dovednostní body. Body použijte ke zlepšení dovedností rytíře, tím zvýšíte šanci na vítězství v nadcházejícím duelu. Za každý vyhraný duel ještě dostanete body do žebříčku bojovníků. Ty určí pořadí vašeho šampióna v turnaji. Pro udržení férových soubojů, budou soupeři vybíráni ze stejné kategorie. Tak bude zajištěn podobně silný soupeř. Vítězství v duelech budou mít vliv na postup do vyšších kategorií, se silnějšími protivníky, ale i na vyšší odměnu, protože další trofeje budou uděleny jednou denně v závislosti na úrovni dosažené vaším rytířem.

ds_spectaculum2_leagues.png



Duely jsou těžké a váš šampión bude unaven. K doplnění energie a ošetření utržených šrámů budete potřebovat speciální lektvary. Rytíř pro každou bitvu potřebuje jednu lahvičku. Jakmile všechny vyčerpáte, budete muset počkat, než vaši panoši získají nové. To zabere nějaký čas.


ds_spectaculum2_vitality.png



Získejte odměny!

Za pozici v žebříčku a za každý vyhraný duel získá rytíř trofeje. V průběhu události budete také moci plnit dva druhy úkolů, které vám přinesou další dodatečné trofeje. Jedny budou vyžadovat trénink vašeho šampióna, zatímco ty druhé se zaměří na vaše celkové umístění v denních žebříčcích. Trofeje, získané vaším šampiónem, můžete následně vyměnit v obchodě události za cenné odměny. Tak do toho! A neotálejte moc dlouho! Jakmile událost skončí, obchod události bude otevřen ještě dalších 48 hodin. Poté událost zcela zmizí a s ní i všechny nevyužité trofeje.

spectaculum_main_200px.png



Doufáme, že se Vám vylepšená událost bude líbit a vašim rytířům přejeme hodně štěstí v turnaji!

Těšíme se zároveň na vaši zpětnou vazbu, kterou můžete připojit do diskusní sekce.


Váš DK Tým

 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru