• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Jarmark u dubu

DragonLady

Pokročilý uživatel
Správce Wiki
Počet poděkování
308
Pro mě je ten mělník taky z ruky :) obzvláště ted .. ale hned jak ten čas bude, tak je to v plánu :)
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Ju a jinak jste lumpíci, páč za celou sezónu jsem měla na lodičce jen pár návštěv. A to Džondýrka :) a pak Pavoučka a pak Pavoučka a opět Pavoučka :) A bylo to příjemné překvapení :)
A jestli mě zas delší dobu neuvidíte a neuslyšíte, tak se plavím někde na ňákých neckách v zahraničí.... Tak papapa :)
No, na závěr sezóny jsem to napravil ...
 

DeletedUser33829

Guest
Předchozí příspěvek od (no jasně - Šedíka) je na mne příliš dlouhý tak mě rychločtení postřehlo jen slova“ Junkers, ráno, koňak, cigareta"...
Ale u mne je to naprosto naopak ;)
Začínám vstávat odpoledne s cigaretou, pak ořechovicí v jakém kolik stylu servírování (i s colou i s horkou vodou) a pak se zajímám teprve na tom serveru o seznamování o současné dění v Německu, USA, potažmo Afghánistánu, a ba i dokonce v New Zaelandu.
Ví třeba takovej Junkers, že v Austrálii někdo sází do ovoce injekční jehly?

Heh... No dnešek sem tou ořechofkou končila... Asi proto jsem zas tak ukecana :)
Tak se mějte krásně a papapa PAP :)
Ahoj, ahoj, hoj:cool:
máš u mě už od dubna stále vizitku.:D Tak by sis ji měla co nejdříve vyzvednout, páč propiska ČSA nejenže velice nepsala, ale hlavně se mi v pouzdře rozbila.:CrayZa to ta propiska DIvoké kmeny mi vydržela dlouho, ani už nevím odkud ji mám, ale psal jsem s ní hodně a dopsala minulý týden.:D A dřeváky od Biblos také stále mám.:King:D
 

DeletedUser33829

Guest
Ten konec je brutální, to mi přesně někoho připomnělo, co se tak chová.:D
 

DeletedUser33829

Guest
Heh, rád Tě tu opět vidím. No a aspoň jednou za rok se tu ukaž. :) Ať Ti nesmáznou účet.
Tak je škoda, že mně nikdo nenapsal, jestliže podmínkou je mít herní účet a já jej nemám, tak jestli mi ten účet smažete, nebo ne. Na to neodpověděl mi nikdo za 3 měsíce, ale vidím, že někteří by potřebovali jiný zákon ohledně internetových fór, ten co navrhuje Václav Klaus ml.
Je to absurdní místní švejkovina, jak tady bylo odmítnuto mazat účty a naráz to tak bude. Škoda pajclina, Alexe, Tondy, pavlísek, bleskosvodka (to jsou správné ženské! Takové už tu nejsou), se zavřenýma očima i Fénix a dalších, kteří se na účty nedostanou, i kdyby jednou se rozhodli sem zavítat.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser33829

Guest
Moc díky za odkaz.

Jde o to, že máš mít herní účet propojený s účtem na fóru, ale k tomuto účtu neexistuje účet ve hře, protože ten jsem dal smazat už před několika lety. Jediné co jsem se k tomu tedy dočetl bylo toto:
Pokud máte účet na fóru, ale není k němu účet ve hře, vytvořte si nový účet se stejným jménem jako je účet na fóru. V případě, že to není možné, kontaktujte support.

Což jsem dodnes neudělal a dělat se mi nechce.:D Takže si mě třeba smažete, pokud si někdo založí účet ve hře s mým nickem... přeci jenom nejsem tu každý týden a reakce proti smazání je 7 dnů.
 
Nahoru