• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 57

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Hru hodně zkazila i některá vedení kmenů - zneužívají toho, že vidí víc než hráči, vyžadují preventivní zástupy a jakmile vidí žlutý zámeček, začnou hráče rozebírat. Pak není divu, že hráči, kteří se dostali pod takové vedení, pak ve hře podvádí také. Je to jen o lidech a vzájemných vztazích. A bohužel kmeny už nejsou ta sdružení hráčů hrdých na své barvy, ale po hříchu společenství nájemních žoldáků - a žoldák, jakmile je příležitost, jde za lepším povětšinou.
 

DeletedUser4673

Guest
Já jsem teď naopak spokojen, hraju se super partou lidí. Je to jak na jakém světě no :D

Btw. Biblo, všimni si našeho data registrace. Jsme sourozenci :D
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
No jo, máš pravdu. Přihlásili jsme se na fórum ve stejný den.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Pche, žabaři! To já už tady dávno řádil! :D
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
To máš pravdu a teď si představ, že s Promem jsme stále přátelé. V září jsme se dokonce potkali v Barceloně :) Pod jakým jménem jsi na S1 válčila? Pod stejným?
 

Antiika

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
8
Nene...na S1 Barbie :)
Tak to je super , že jste v kontaktu...předtím to byl takový přidrzlý klučina :)
Pamatuji jak jsem ho přemluvila ke spojenectví s malinkatým kmenem...:D psala jsem mu každý den aspoň 14dní...ocenil vytrvalost a měli jsme spojko...po nějaké době jsem přešla k němu do kmene...pak mě vyklepla Neninka a byl ze mě Plantážník... :D
 

DeletedUser30368

Guest
Podle mě není na plantážnících nic špatného :D

Jinak hru zkazilo dost věcí :)

Prémiový trh nejvíce, je to sice pořád možné získat zadarmo (PB na světech a pak to rozjet na jednom tímto způsobem, ale přijde se o nové hráče, kdo bude chtít hrát první rok tak aby PB získal a teprve 4. nebo 5. svět má možnost na začátku stačit těm co to do toho cpou...nebude mít zkušenosti s větším účtem, ale bude vynikat proti sebelepším (pak se sejde kombinace, že dobrý hráč do toho dá PB a to už nedožene nikdo - krom stejné taktiky) - nebylo by to nic hrozného, kdyby se na svět pořád hlásilo dost lidí, ale je to znát čím dál více.
Pro příklad uvedu naše nedávné tažení na Švédský server, kde jsme si říkali, že je to super jak je malý a hráli jsme celkem schopně, ovšem PB Švédů rozhodlo o naší naprosté porážce, kdy prostě jeden hráč ovládne svět o 600 lidech jak nic. Tohle hru zkazilo nejvíce.

K tomu chování, ne vždy je to vedením, prostě lidé jsou takový. WOTW například vyhrálo svět 44, kde jsem kmen vedl já, jediný kmen s větší historií tam byl základ ToP a pak ORDER, kteří na to ale celkem dlabali, svět vyhrán celkem v pohodě, ačkoliv najdou se hlasy jak jsme byli svině atd., teď mám zkušenosti ze světa 60, kde WOTW bylo. Od začátku s nějakými kmeny a jedny kmeny jsme varovali jak jsou tihle a tihle křivý a nevěřili nám, nakonec válka proti celému světu (2 aliancím, co byli vzájemně ve válce) -naše porážka, ale to co si z toho světa odnáším je až zarážející...kmen WOTW byl nejčestnější, což je smutné, když vedu kmen já a Ant, kteří máme informace z celého světa, nebojíme se dočasných spojenectví, které jsou samozřejmě dočasné tak jak my potřebujeme, nebo předvídáme a jen využíváme většinu kmenů, ale bez podrazů a nám se povedlo být nejčestnějším kmenem :D...tím pádem vím, že pořádné kmeny už zde nebudou, věrnost barvám ale pořád existuje. Žádný MONGOL by pokud to není taktika neopustil WOTW! :Dwarf
 

Antiika

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
8
Amen :Yes

Máš pravdu...nejhorší na tom všem je že zde človek neuplatní ani zkušenosti z předchozích světů ..jak nejede naplno PB tak je brzy s hrou u konce...:( aspoň bych udělala to, že se PB nesmi mezi světy převádět...to by bylo super...prostě tam kde je viděláš , tam je uplatni...:)
 

DeletedUser30368

Guest
Uplatní je, ale nemá moc šancí. Na 60 jsem měl první start vedle hráče, co do toho PB dal a já ačkoliv jsem byl s pomocí kmene 24h na účtě, tak jsem nestíhal. Nakonec se mu povedlo mi offku nachytat doma (nesehnal se ZvD na mou cestu do práce, kdy jsem bez netu), tak mi to sundal a pak chtěl farmit (nedostal krom tohoto útoku ani surovinu)...3 dny jsem stavěl deff a uhýbal a pak mu sejmul celou armádu při jeho farmení v NB...jenže ačkoliv jsem dokázal porazit tohoto hráče, tak okolí mi již uteklo, nemělo to význam a začal jsem znovu. Takže je pravda, že se nedá držet hráče, co sype PB :), DK už se prostě rozeběhli tímto směrem a tím jak jsou světy menší a menší je více znát, kdo má tyto výhody. (Zahrál bych si rád svět bez prémiového trhu, zajímalo by mě kolik to INNU sype, protože bych řekl že moc ne, z toho co znám hráči 2-3 světy PB vydělávají a pak ho utrácí :)
 
Nahoru