• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Speed pokec

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Kozmicz slíbí všechno všem :D Snad šachliku nemůžeš čekat, že tu bude něco fungovat :D
To jsem si třeba taky vzpomněl ohledně těch titulů, že bývalo na mnoha fórech běžné, že exčleni DK týmů měli VIP titul - já nevím, jestli je má někdo i tady po předělání fóra, nicméně i za starého fóra mi zcela záměrně tento titul nebyl dán, ačkoli teoreticky jsem na něj měl nárok, ale je to asi podobné, jako že teoreticky by se za vymyšlená obvinění z pochybení v DK týmu nemělo banovat herní účty, nebo teoreticky by mělo být normální, že hra nebude mazat samovolně účty s prémiovými body atd. Stejně mi to už teď může být celkem jedno :)
 

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
Rád bych ti to připomněl, nicméně nevidím zde na fóru staré topiky s turnaji... Jsem přesvědčen, že jsi to psal v ohlášení nějakého turnaje, ale je možné, že se mýlím a bylo to jinde.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
VIP titul se nedává všem bývalým členům DK Týmu, ale je udělován vedením hry za nadstandardní, dlouhodobou práci pro DK Tým či herní komunitu. Nikde není uvedeno, kdy musí být titul udělen, takže se nejedná o nárokovaný titul.

Šachliku, určitě to nebyl titul za jeden turnaj, ale možná titul za vítězství v celoročních turnajích. Bohužel systém turnajů, jak jsme ho znali, nám InnoGames zrušilo a proto se od systému turnajů, jak byly v minulosti dost upustilo. Rádi bychom turnaje trochu oprášili, ale asi se nám to nepodaří v takové míře, jak tomu bylo v minulosti.
 

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
Rozhodně to nebyl titul za jeden turnaj, tuším, že jsi dal podmínku vyhrát minimálně 5 turnajů... A to jsem splnil hned první rok od zavedení turnajového systému, když jsem vyhrál skoro všechny. :D No nevadí, jen jsem to zkusil... :D
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
I kdyby to s tím VIP titulem bylo tak, jak říkáš, což tak podle mě ne vždy je - podle mě bývalo pravidlem, že každý, kdo odešel z DK týmu, ho svého času dostal - a jinde je to tak asi dodnes, stejně to v praxi tak nefunguje a realita je taková, že podobně jako normální "pozice v DK týmu" je dostávají oblíbenci pár vyvolených lidí u moci. Říkám - aktuálně nevím, kdo a jestli vůbec někdo na tomhle fóru ten VIP titul má, ale zcela jistě by se našly případy, kdy by si je někdo, kdo je nemá, zasloužil svou prací pro komunitu, resp. zasloužil více než někdo, kdo je má.

Co se titulu týče, zmínka je tady:
https://forum.divokekmeny.cz/index.php?threads/speed-turnaje-základní-informace.23748/
"Kdo bude mít na turnajích nejlepší umístění, stane se Speed leaderem!"

Jak se tak dívám na ty rádoby soupisy nejlepších, je to vlastně pořád stejné - pořád ta samá jména, která jsem čas od času porážel i já :D Je vidět, že nováčci bud pořádně nejsou, nebo je, podobně jako kdysi mě (teď už stejně nehraji, ale to možná hodně z těch vypsaných taky ne), přehlíží ti, co podobné seznamy nejlepších vytváří. Pořádně objektivní takové žebříčky nemohou být skoro nikdy z prostého důvodu, že jednotlivci nebo dvojice hráčů, co je sepíší, nemají dostatečný přehled o dění na většině serverů, natož paměť, jsou-li do hodnocení zahrnuty historické úspěchy/úroveň. Dokonce si ani nikdo moc neklade otázku, co se vlastně hodnotí, kdo je z hodnocení vyškrtnut atd. Můžu pro příklad uvést třeba Buttafly, který zřejmě není nikde uveden, ale určitou dobu byl "lepší" (rostl rychleji od lvl1) než .uk pro. Obdobně třeba ten Nustiucine pokud vím nebyl proslaven nějakými starty od levelu 0-1, ale hrou od vyšších levelů a podle mě je víc takových lidí, které ale ten kdosi, kdo tu tabulku zplodil, vůbec do hodnocení ani neuvažoval, protože je jednoduše neznal. A pak je taky ještě otázka, kdo s čím hraje a jestli nebyl někdo vyškrtnut proto, že "jeho farmbot se hodnotiteli nelíbil", nehledě na možnost hodnotit lidi hrající jen s PR/ bez ničeho, max. s PÚ atd.
 

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
Samozřejmě, že to není objektivní, taky jsem to tam napsal, že to je kravina...

Nicméně k Buttaflymu... Sice měl raketový start, ale to jen proto, protože na .uk jsou povoleny krácení doby výstavby, zlevnění a podobné kraviny... To se to pak hraje, když máte na účtu 200.000 PB, jak o Buttovi známo. :D :D :D Co se hry bez toho, tedy na jiném serveru, a war skillu týče, to už tak slavné není... Ano, je to sice vysoce nadprůměrný hráč, ale těm opravdu nejlepším se může rovnat jen opravdu těžko. ;)

A co se Nustiucineho týče, tak ti musím oponovat... Na všech MS, které jsem hrál (hráli se od lvlu 1) byl právě on, z mého pohledu, nejlepším hráčem ze všech zúčastněných, a když k tomu přidáme i jeho bláznivou hru z vyšších levelů, tak to z něj opravdu dělá jednoho z nejlepších hráčů všech dob. Třeba já osobně zastávám názoru, že právě tento rumunský hráč byl mnohem lepší než tolik vyzdvihovaný ukrajinec fanat2011. :D
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Ani za starého vedení nebylo pravidlem, že každý bývalý člen DK Týmu dostal rank VIP, vždy záleželo na subjektivním posouzení vedení hry, které samozřejmě má nejlepší přehled o tom, jak daný člověk vykonával svoji práci, byl aktivní, zapojoval se do chodu týmu atd.

Co se týče toho oznámení, na které odkazuje tantalena, tak tam o ranku na fóru není ani slovo, je tam pouze informace o tom, že nejlepší hráč se stane Speed ledearem, což má být ekvivalent nejlepší hráče speedů v naší komunitě.
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Říkám zmínka, ne popsán podrobný princip dosažení ranku na fóru :) Proč by to tam někdo psal, kdyby šlo jen o to, že je někdo nejúspěšnější - to přece každý ví, že je někdo nejúspěšnější v turnajích. Taky "leader" je někdo ve vedení něčeho, zde konkrétně hodnocení turnajů. Neznamená to automaticky "nejlepší hráč v komunitě".

Co se VIP titulu týče, je to přesně tak, jak říkáš - subjektivní posouzení vedení hry - což je vlastně to, co jsem už ve svém příspěvku popsal.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Přesně tak, já jen poukazuji na to, že ta zmíňka o speed leaderovi neměla v tomto příspěvku s rankem nic společného.
 
Nahoru