• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Novinka Pevnosti

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Vážení hráči,

dnes bychom vám chtěli představit další novou funkci hry Divoké kmeny. Pevnosti! Vy a váš kmen budete moci vložit suroviny do společného fondu a postavit tuto mocnou pevnost na pomoc s proražením obrany nepřátel!

V tomto oznámení uvádíme rychlý přehled a nejdůležitější aspekty této nové funkce. Pro více informací prosím navštivte náš článek na wiki.

Pevnosti budou mít premiéru společně se spuštěním nového světa 64, který se spustí 6. března. Přijďte tuto novinku vyzkoušet na svět 64 a zapojte se do boje.


Co to jsou pevnosti?
stronghold_2_2_100pxh.jpg


Pevnosti jsou předsunuté vesnice, které každý kmen může vybudovat na mapě. Pevnosti pomohou kmenům expandovat a prorážet obranu nepřátel. I přesto, že jsou drahé na stavbu, poskytnou vašemu kmenu několik výhod. Pevnosti mohou být vylepšeny k získání dalších mocných benefitů.

Ačkoliv pevnost nemůže být zabrána, může být zničena s pomocí obléhacích zbraní a pokud není rekonstruována ve vyměřeném čase, je trvale odstraněna z mapy. Pevnosti mají veškeré potřebné budovy, avšak oproti klasické vesnici jsou vylepšené, stejně jako celá pevnost. Jednotky rekrutované v pevnosti se příliš neliší od jednotek z klasické vesnice, ale pevnost má systém, podobný klasické morálce, zvaný "Udatnost". Pokud pevnost útočí na pevnost značně většího kmene, jednotky budou silnější, zatímco, když budou útočit na pevnost slabšího kmene, budou jednotky útočit s menší silou.


Jak pevnost postavit?

stronghold_2_3_100pxh.jpg


Každý zakladatel a vůdce kmene najde možnost postavit pevnost na kartě Pevnost. Jakmile vybere místo pro pevnost na mapě, je nutné na staveniště zaslat požadované suroviny a spustit výstavbu včas, v opačném případě bude stavba zrušena a suroviny ztraceny. Po dokončení stavby bude pevnost připravena k používání. Pevnost patří celému kmenu, ale pouze vůdce a zakladatel může stavět pevnost a rekrutovat jednotky.

Jaké zvýhodnění přinášejí?

stronghold_3_100pxh.jpg


Mimo možnost mít více jednotek a rekrutovat je dvakrát rychleji, pevnost také poskytuje několik různých bonusů. Každý stupeň úrovně pevnosti zvyšuje kmenové schopnosti o 10 %. Také, pokud se rozhodnete zaútočit na cizí pevnost a zbouráte jí jeden (nebo více) stupeň, každý člen kmene obdrží mince a pevnost získá časový bonus rychlosti rekrutace.

Pro více detailních informací navštivte náš wiki článek!

Těšíme se, že vás uvidíme na světě 64 a také na vaši zpětnou vazbu, kterou můžete napsat do této diskuse.


Váš DK Tým
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Vážení hráči,

v úterý (16.4.) v rámci drobné aktualizace hry jsme přinesli také dvě drobná vylepšení pevností. Konkrétně se můžete těšit na následující vylepšení:

  • Je-li pevnost napadena, členové kmene o tom dostanou upozornění
  • Hráči z kmene dostanou upozornění, pokud úspěšně zničí úroveň nepřátelské pevnosti, ale nezískají za to žádné zlaté mince


S pozdravem
DK Tým
 
Nahoru