• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

XII. oficiální sraz DK - Sezimovo Ústí

DeletedUser40852

Guest
Jen malý dovětek k těm vašim fotkám. To byl oficiální sraz hráčů DK, takže fotky z tohoto srazu můžete v klidu zveřejnit na všech oficiálních stránkách DK. Stejně tak, pokud by někdo napsal do nějakých novin, že proběhl oficiální sraz hráčů DK, může k tomu článku přidat fotky z tohoto srazu bez souhlasu těch, co na fotkách jsou.
Pokud by ale někdo napsal do novin článek např. O internetových hrách a chtěl k tomu dát fotku z tohoto srazu, tak už by ten souhlas musel mít.
Takže přestaňte někteří plácat nesmysly o nějakém souhlasu a nesouhlasu pokud o této problematice víte jen z doslechu. :-D
 

DragonLady

Pokročilý uživatel
Správce Wiki
Počet poděkování
308
NE, tak to není, že někde jo a někde ne.
Bylo velmi hlasitě a nepřehlédnutelně řečeno těsně před focením poučení, že fotky budou zveřejněny na internetu a sociálních sítích, a kdo s tím nesouhlasí, at se nefotí a prostor opustí (tzn. kdo se nechal fotit, tak souhlas dal), jiná možnost nebyla uvedena, ani vyjimky. Dále s fotkami nakládá autor dle svého uvážení.
Prostě ANO nebo NE (zůstanu a budu se fotit a souhlasim, nebo jdu někam mimo a nebudu se fotit, protože se zveřejněním nesouhlasím). Ještě to někdo nechápe?
 

DeletedUser40852

Guest
Tady nebyl souhlas ani potřeba. Když jdu na hokej nebo na fotbal tak taky u vstupu nedávám žádný souhlas že až bude záběr na diváky a budu na něm já, tak že to můžou pustit do televize.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Ano, to víme, ale pro jistotu upozorňujeme. Jiné je to s nakládáním fotek, jichž je autor někdo jiný - k tomu je potřeba souhlas autora fotek - proto je to na rajčeti na skrytém, aby s fotkami nemohl nakládat někdo, kdo nedostal přístup. A že je ten odkaz zde? No a kde jinde asi, že? Na rajčeti divák uvidí jen znak skrytého alba, kam má jít hledat odkaz tam neuvidí. Ale Shedd to příští rok, pokud bude sraz a fotky, stejně zase napadne, to už tak nějak patří k místnímu koloritu. :Yes
 

DeletedUser33829

Guest
Myslel jsem, že jsem se ozval za svobodu lidí, aby se mohli pochlubit fotkami před rodinou, přáteli a s velkou pravděpodobností stejně něktěří nějakou či nějaké fotky někomu pošlou i vzdálenějším lidem. Nemáš šanci to ohlídáš, nemáš šanci to zjistit. Jestli jsou tím porušena Tvoje práva, tak se obrať na policii, právníka, soud. Napsal jsi jen zbytečný a arogantní text… a stejně jste se neshodli. Možná byste si měli založit advokátní kancelář Biblos & spol. Motto: Když Vás z toho nevysekáme teď, tak v příštím životě určitě.:GoodPS: U odvolacího soudu Vás bude zastupovat náš špičkový expert Lamač.:cool:

Sranda musí být.;)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser33829

Guest
Cenzura je to jediné čím se tu držíte.

Krátký epilog, myslím že se to částečně týká zdejšího tématu.

Tak už i sama hlásná trouba liberalismu jakou je The New York Times to píše zcela otevřeně. Viz https://www.nytimes.com/2019/03/23/sunday-review/human-contact-luxury-screens.html

Už jsem to tu tvrdil, že FB je jen pro chudé a hle NYT to sám píše. A platí to pochopitelně i pro Twitter nebo Instagram, jediné co má aspoň trochu váhu je linkedin. To jen na okraj vy hrdí Fejsbukáři. Už i NYT se vám směje.

To co se týká tohoto tématu:

The wealthy can afford to opt out of having their data and their attention sold as a product. The poor and middle class don’t have the same kind of resources to make that happen.

Bohatí lidé si mohou dovolit zapomenout na svoji image a důležitost prodávané jako zboží. Chudá a střední třída na tenhle "luxus" (zdroje) už paradoxně nemá.
There is also the reality that in our culture of increasing isolation, in which so many of the traditional gathering places and social structures have disappeared, screens are filling a crucial void.

Many enrolled in the avatar program at Element Care were failed by the humans around them or never had a community in the first place, and they became isolated, said Cely Rosario, the occupational therapist who frequently checks in on participants. Poor communities have seen their social fabric fray the most, she said.

Existuje také realita, že v naší kultuře rostoucí izolace, ve které zmizelo tolik tradičních shromažďovacích míst a společenských struktur, vyplňují obrazovky zásadní prázdnotu.

Mnoho lidí zapsaných do lékařského programu v základní péči bylo zklamáno lidmi kolem nich nebo nikdy neměli komunitu na prvním místě a stali se izolovanými, řekla Cely Rosario, pracovní terapeut, který často kontroluje účastníky. Chudé komunity viděly, že jejich společenská struktura se nejvíce třese, řekla.

To nebudou muset v budoucnosti rušit právo na shromáždění jedno z nejzákladnějších občanských práv (neplést s lidskými právy). Jsou to dva roky, co jsem jednomu člověku odsud řekl, že rozvody a rozpady rodin jsou znakem chudých lidí, že v bohatých rodinách se to děje výjimečně. Bylo mi odporováno, že to není pravda, nebo že se nerozvádí kvůli majetku. A co píše NYT?


Rozhodně stojí si ten článek přečíst celý, píše se tam toho více…

Nebo se podívat na videa od BBC co nás čeká za 20 let. https://www.bbc.com/ideas/videos/wh...-in-the-future/p071p72t?playlist=life-in-2039

Krásná budoucnost bez nočních klubů, se spoustou virtuální zábavy, čipy, pojídání brouků, úpravou DNA…

Biblosi, aby nedošlo k mýlce. Já Tvoje právo respektuji a Tvoje fotky nikomu ukazovat nebudu, což mimochodem platilo vždy pro všechny Tvoje fotky za ty roky. Jestli si chceš hrát na detektiva, pak si tipni, že tohle Tvoje právo bude nejspíše porušeno a nedivil bych se, kdyby těmi, co Ti tady přitakávají, už to stejně v minulosti dělali. Nějak moc zdůrazňujete svá práva, ale na práva druhých kálíte a jakmile jde o korporace, tak to naopak, to jste sdílní až až... a ani ses, Biblosi, tím netajil. Tak šup vytáhnout platební kartu a nakupovat…

Pokrytectví, arogance a mazání hýbe tímto fórem.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Letos? Tenhle sraz už byl loni.
 
Nahoru