• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Jarmark u dubu

DeletedUser33829

Guest
Od 30. ledna tu nebyla ani čárka, přijdu, vložím sem vtip, který s touto hrou nemá nic společného, tak jako řada témat a příspěvků v této sekci, místo toho, aby místní „svazáci“ byli rádi, že v jejich kompetentním řízení fóra, které (především) svou kompetencí dopracovali do skoro mrtvého fóra byli rádi za aktivitu, tak místo toho „svazáci“, rozjeli další ze svých oblíbených speciálů. To jsou takové ty nekonečné příspěvky, v nichž přesvědčení přesvědčují sami sebe. Rozebírají, „analyzují“ a interpretují ze všech možných i (převážně) nemožných stran, že to, co se stalo, má hluboké příčiny, které oni odhalují. Přátelům totality tím vlévají do žil naději, že fórum ne-li celý svět se přece jen i nadále točí podle jejich plánů. Jde v tom výhradně o budování psychiatrické sebeiluze, že stále ještě mají pevně v rukou manipulaci. Velmi ilustrativní jsou v tom případy, kdy „svazáci“ musejí zkousnout, že jasná příležitost k „oslavě“ se zvrhne v tryznu. Frustrace těchto orwellovských (j)elit nového báječného světa fóra je v takových chvílích až dojemná. Zbytky předstírání objektivity či dokonce plurality takzvaně se zhroutí ve lkaní a naříkání propagandistů, jimž jejich špinavá práce nevyšla. Teď stejně nepokrytě jásají. Je to komické, ale oni opravdu jednají, píší a chovají, jako by mohli ještě někoho ovlivnit, poté co po jejich přesvědčování skoro každý odešel. A tak zatímco se hrdě plácají, že mají fórum plně pod kontrolou, tak už skoro nemají, komu by předali cinknutou verzi minulosti a příspěvků. Armádu oveček nebyli ne a ne schopni si vybudovat za ty dlouhé roky. Toliko nadšení, toliko práce a nic z toho. Až se objeví další dotaz hráče, tak zase dříve či později rozjedou svůj speciál. Je mi jich líto.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
Nebyl jsem tu celou věčnost ale když jsem si prošel poslední stránky příspěvků dozvěděl jsem se že tady se zastavil čas a moje věčnost se nepočítá :) chodí sem vlastně ještě někdo? A pokud ano, hrajete ještě vůbec kmeny? Či případně něco jiného? Něco nového zajímavého ze života? :)
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Nakoukni do soutěžního koutku, ten je pořád aktivní. Ohledně konverzací využívají hráči spíš jiné komunikační kanály.
 

DragonLady

Pokročilý uživatel
Správce Wiki
Počet poděkování
308
normálně paříme světy :D
zde hráče odrazuje nějaký úchyl dlouhými slohovkami o ničem :D
 

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
Já nevím, Shedd věci hrotí ale častokrát jeho pohled není vyloženě od věci či nerelevantní, občas tu ale vyplodí nebo nakopíruje něco nad čím i můj rozum zůstává stát, ale možná to bude tím že mi chybí přeci jen nějaká průprava minulostí konfliktů mezi Biblosem a Sheddem :)
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
No, dostal tu pár poukázek na banánový ostrov, občas i na trvalo, ale občas udělujeme i milosti. :) A také, nějak neumí pobrat, že je možné na svět nahlížet i jinak.
 

DeletedUser33829

Guest
Chyba v systému! Chyba v systému! Chyba v systému! Chyba v systému! Chyba v systému!


Pohyboval jsem se pohyboval/pohybuji i na řadě jiných herních i politických fórech a nikdy nikde jinde mi nebyla dána blokace. Před lety jsem vás žádal o smazání tohoto účtu, majitel nemá ani právo si jej smazat. Nechtěli jste a teď dle zákona musíte. Jestli si myslíš, že dnes, mě blokace roztrhá žíly, tak je mi to jedno, úplně lhostejné, poté co tu zbylo a o žádnou milost neprosím a nebudu prosit, konec konců už řadu let, tu chodím jak kdy a objevím se tu po nějakou dobu, kdy mě sem někdo odkáže.



Chyba v systému! Chyba v systému! Chyba v systému! Chyba v systému! Chyba v systému!
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Nahoru