• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuse k soutěži

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Vážené hráčky, vážení hráči a příznivci DK fóra

zde můžete diskutovat k
soutěži
Veršovanie1.png


 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Co takhle že by soutěže měly jednoduché zadání a přímou souvislost s DK?
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Verše se nutně rýmovat nemusí, však poezie má mnoho variant. A souvislost s DK - tak hra se jmenuje Divoké kmeny, z kmenů, když jsou zdravé, vyrůstají větve i větvičky a ty obvykle na jaře kvetou. No a láska ke kmenům také patří - však jsou i kmenová manželství už. Kdo nevěří, ať zalistuje v archivu soutěží. ;)
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Však já vím, že to může být o lásce a poezii a na DK lásky vznikají... sám jsem to někde psal a dokonce je to i v jedné básni, která byla buď jen vyřazená, nebo i smazaná, "protože poškozovala dobré jméno DK".
Ale tak prostě můžete dát témata "1. máj, DK, poezie" a nebo "láska, DK, obázek s textem" (to už je složitější na vytvoření, ale budiž), nikoli "láska, obrázek o 1. máji s 4veršovou básní o lásce" - autorům by měl být dán prostor k tomu, jak téma pojednat a souvislost s DK by měla být jasná. Mj. za současných okolností reálně hrozí obšlehnutí veršů z již vydaných básní, ale ne že by šlo primárně o to.
Co se týče nějakých kmenů a větví, to je absurdní... je to stejné jako kdyby byla soutěž "Jak má vypadat...", kde by cílem bylo graficky vytvořit návrh změny nějaké věci ve hře (fóra, budovy, rozmístění budov atd.) a někdo tam dal svítící krávu, jaka, který se na týden zatoulal k Černobylu.
 

DeletedUser33829

Guest
To už tu bylo jako jednotka pojízdný Černobyl.:D
Kmenová manželství... a hrají DK? Co kmenové rozvody? Ty už také byly. Vždycky když to někdo vzpomene, tak si vzpomenu na ten pár ze světa 2, ti sem dali i svatební fotku. Ale nevím, ta žena by bez DK se asi nevdala, to už bych si raději vzal Biblos.
Co znamená keltský a germánský svátek?
Co slovanský?
Co Karel Hynek Mácha?
 

DeletedUser44362

Guest
Kdy můžeme očekávat příchod PB? Díky za odpověď! :)
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Body rozesílá hlavní administrátor hry. Vzhledem k tomu, že současně běží i tipovací soutěž v hokeji, je možné, že budou rozeslány za obě soutěže současně.
 
Nahoru