• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 65

JAFAII

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Nyní dostáváš položku přemístit do inventáře. Položka má omezenou platnost, použij ji tedy co nejdříve.

Mám dotaz možná hloupej ale já to nikdy nepoužil proto bych se rád informoval ,můj soukmenovec propásl přesun je na druhé straně mapy a chtěl by se přesunout ,je možné zadat nový start na světě a tím získat možnost přesunu?
 

DeletedUser42748

Guest
To se tak člověk těší, že si rozehraje s kámošema na prázdniny novej svět a ono je zrovna takový nastavení...
3 stupňový výzkum... neaktivní strážní věž... a ten čas nočáku... achjo :/
nočnák je ideální kdyby to bylo na mě dám ho ještě dříveji klidně v 6:00 čím dřív skončí tim se líp překvapují nepřátelé :p:D
 

Pavel84

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Ahoj všichni, je běžné, že support ohledně protestu reaguje jednou denně? Mě to totiž přijde divné. Protože kdykoliv sem s nima něco řešil tak odpovídali docela rychle. Díky za vaše názory a zkušenosti.:)
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Ahoj Pavle, v rychlosti odpovědích patří náš support mezi nejlepší na celém světě napříč ostatními jazykovými verzemi Divokých kmenů. Ovšem je potřeba brát v potaz, že vždy záleží na typu ticketu. Jednoduché otázky jsou zodpovězeny zpravidla ihned, ale složitější tickety s problémy s prémiovými účty či protesty proti blokacím mohou trvat déle.
 
Nahoru