• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nové verze hry - Diskuze

DeletedUser42398

Guest
Dobrý den, chci se zeptat, v jaké verzi bude upravena Pevnost tím, že budou všichni vidět, kdo kolik daroval surovin do pevnosti? Předem děkuji
 

DeletedUser44377

Guest
Dobrý den, nelze mi na mobilní aplikaci hry nabízet vlajky na výměnu. Je problém u mě nebo to nelze po té poslední aktualizaci více lidem?
Děkuji za odpověď. :)
 

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
746
Ahoj, kterou verzi máš nainstalovanou?
Můžeš přiložit screen chyby? (Například do ticketu)
 

aRGG

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
anonce verze 8.96... dlouho jsem nehrál, tak až teď...

Historie hry
Nedávno jsme s vámi sdíleli časovou osu Divokých kmenů, od počátku hry až po současnost. Nyní se k ní kdykoliv dostanete a to kliknutím na "Historie" na hlavní stránce hry.

teda nevím jestli jste to řešili třeba i jinde, tady to nevidím, nicméně...
poslední info úplně dole...
"Věděli jste? Více než 10 triliónů jednotek bylo rekrutováno za posledních 14 let na Divokých kmenech. To je 1000x víc než je současná světová populace."

? světová populace čeho?
mravenců?, to by možná odpovídalo
lidí? takže je nás na Světě Zemi 7 biliard, Svět Země má 510 mil. km2, takže na 1 m2 tady žije 13 lidí, včetně oceánů (to je tolik lidí, že by to už nebyl problém, udrželi bychom se na hladině spojeni jako klenba v baráku) včetně pólů, pouští a velehor :D

je nás samozřejmě 7 miliard a nějaké drobné, ono se to každým okamžikem mění... toto asi vzniklo chybou v překladu, na druhou stranu inno jsou Němci (nebo Angličané, či Amíci?, sakra teď se vyjevili, my posíláme peníze za naše PB do Ameriky...:D), a ti by měli používat náš systém počítání - milion, miliarda, atd...
20000 vesnic na svět, 100 světů, 10.000 jednotek v seláku, týdenní frekvence obnovy, 700 týdnů (14 let) to dělá cca 14 biliónů jednotek (neřešte jestli je něčeho o 10% víc nebo míň, milion to prostě neudělá...)

btw. Kozmicz či Biblos mě přetrhnou - (můj ticket na suportu :))
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Postnul bych sem báseň o letech asi 2007-2016 na CZDK, ale někdo chytrý ji patrně smazal nebo dal do neviditelné části archivu. Ona i z té původní soutěže, kterou taky nemůžu najít, protože je to asi v archivu celé, byla vyloučena, protože "poškozovala dobré jméno DK" (jinými slovy pravdivě popisovala vývoj hry) :D

No co... tohle jsou klasické chyby neznalosti lidí překládajících matematické údaje; je to jako když jsem se od jednoho člověka "dozvěděl", že "někdo z Číny skokově zainvestuje do esportu několik bilionů dolarů" nebo je někde na internetu rozhovor s Hynkem Kmoníčkem (jenom nevím, který z těch stovek to je), který tvrdí, že - shodou okolností taky Čína "má na investice v zahraničí určeno 3 triliony dolarů". Holt nul je hodně a matematikou se nikdo moc nezabývá :D
 

WorldWideWay

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
Takže jakmile lehce prohráváte, můžete rovnou smazat účet, neb nepříteli stačí mít pár aktivních a pokrytý zástupy a není možné to přes slabší hráče otočit.

Při vyrovnaném světu - dobraný barky, cca. 50/50 nebude bez přestupu možné vyhrát dřív jak za pět let, protože jste eliminovali možnost překvapit slabý stránky hranice.

A není to o žádný nový taktice, jak někdo píše. Na kmenech jsou jenom dvě "čestný" taktiky 1)mít více bodů a nebýt špatnej 2)být lepší a otočit to přes vesnice od slabých a neaktivních.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Nemusíš hned mazat účet, když lehce prohráváš. Výhody vedení kmene má každé vedení, takže i pro slabší kmen je to výhoda, protože se dokáže lépe koordinovaně ubránit. Všechny kmeny mají stejné podmínky, které usnadní práci vedení kmene.
 

Angouleme

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
10
Bohužel tato nová grafika vycházející ze staré je pro mě naprosto nepřijatelná. Roky jsem zvyklý na určitý vzhled a je to v podstatě jiná hra najednou. Příjde mi to naprosto nepřehledné a uvítal bych alespoň možnost vrátit se na předchozí grafiku hry, stejně jako byla možnost předtim. V opačném případě budu muset bohužel ukončit svoje působení na dk
 

ThePerffect

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
4
Tak děláte si opravdu z těch hráčů srandu?? Který šašek toto sakra vymyslel?? Jako blbec kupuji PB vrážím do hry prachy a vy hlupáci uděláte toto??
Co takhle brát ohled na druhé hráče a ne si vymyslet jak grafika má základ v první verzi grafiky??
A proč se zrušila možnost si jí změnit? ... tady na tuto vám každý z vysoka tak akorát víte co !!

Bylo by fajn kdyby jste buď aktualizaci zrušili případně zavedli možnost si grafiku nastavit jako hráč chce jak to bylo doposud a ne udělat něco a nazdar!

Případně že skončím tak prachy co jsem do hry vrazil a za nevyužité PB mi vrátíte?? ... nevrátíte tak nevím proč děláte něco co se hodí jen některým.

Opět jste tu hru toptálně zkur...
 
Nahoru