• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Classic

DeletedUser44631

Guest
FCéčko - porovnáváš nesmyslný počty vesnic na mapě :) český classic tím, že byl unikátní a česká komunita ho dlouho vyžadovala, tak přilákal obrovskou spoustu hráčů a bylo tam okolo 30k vesnic. Srovnáváš to s našimi bratry slováky, kteří jsou malá jazyková verze a součet těch vesnic v tom náhledu vidím cca 11k (+-), to přece nemůžeš vůbec srovnávat :D to samé některé další světy, které tu sdílíš - tu má vítězný kmen 4k vesnic, tu 6k. V Itálii dokonce vede žebříček kmen s 500 vesnicema a ve Španělsku s 1400. To i poražené aliance na českém měly mnohanásobně víc. Rozhodně se tam nikdo neflákal a svět (který byl btw. rozhodnutý už tak po půl roce někdy na přelomu září/října) se táhnul z úplně jiných důvodů.
Kdybys tam byl, tak to moc dobře víš. Byl to masakr, kterýmu spousta lidí i z těch poražených kmenů obětovala kus reálu a všechny top kmeny (bez rozdílu, jestli vítězný nebo poražený) pořádaly celokmenovky pravidelně 2-3x týdně s tím, co se dorekrutovalo. Škoda, že jste se nechali vybanovat a teď můžete psát ty fantasmagorie o tom, jak nebyl nikdo lepší. Scripti to vyhráli právem a nestačil na ně nikdo, dokonce ani my. Škoda, že nemají v profilu ocenění z unikátního světa. Kdyby se to stalo naopak a mně uteklo v profilu ocenění za vítězný classic, tak si nedokážu představit svoji bezmoc. Asi by následoval perma ban za urážky supportu :D
(Že je tu trošku jinej systém pravidel než v zahraničí a prostě jsme na těch účtech neseděli ve třech je pravda... a co jako? O to bylo těžší udržet armády při tý rychlosti v pohybu.)

Edit: Každopádně respektuju, že jako jeden z mála deluxáků jsi tu kritiku napsal aspoň slušně a s nějakými argumenty.

Já to respektuji, ale názor že do jisté míry se to protahovalo a ta hra trvala hrozně dlouho nezmění, jestli je to nastavením či hráči těžko říct.
Ve finále se shodneme na tom, že je velká škoda, že další server nebude pokračovat a že to je fajn zpestření hry.
 

IamShaman

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
65
PS: na jednom casualu, kde nebylo dosáhnuto systémové podmínky vítězství, se ocenění neudělovalo a v případě, že by nějaký kmen znovu nedosáhl dominance, ocenění zase nebude.

Jen bych rád dodal, že i tehdy došlo k pochybení velmi podobnému tomuto. Podmínkou pro vítězství byla dominance, případně 1. místo v žebříčku (což jsme splnili). To, že nedostaneme úspěch jsme se taky dozvěděli a po skončení světa. :)

Gratuluji vítězům světa! :) Z těch otrapů si nic nedělejte, všechny jazykové verze jsou podle nich lepší, ale plakat chodějí stále sem. ;)
 

Praetorian-from-hell

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
50
Nikdo tady nepláče, všechny příspěvky od pana Fcecka a Miami jsou příspěvky od hráčů, kteří už dávno aktivně nehrají a jejich cílem je zvednout váš krevní tlak právě těmito příspěvky. Příspěvky vytvořené při konzumaci dobrého jídla s nadsázkou, humorem a s očekáváním, že jim budete věřit a reagovat na ně, to je pak pro ně ta pravá bašta. Jen tak dál hoši :)
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Určitě zaslouží, ale bohužel Classic svět má specifické nastavení (podobně jako speed server) a úspěchy se nepřidávají. Stejně jako se automaticky neodeslali odměny za vítězství světa. Bohužel to nijak neovlivníme.
 

DK Terapeut

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
28
Můžu pořád někde o ten diplom požádat ,abych měl nakou památku na svět který již tu nikdy asi nebude?:)
 

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
755
Ano, pokud jsi byl ve vítězném kmenu, tak napiš ticket
 

DK Terapeut

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
28
Pokud by začal teda někdy v historii nový Clasik...Byl by restart... takže všechny stats by zmizeli...nebo ne z toho minulého Clasiku?
 
Nahoru