• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

československá verze fora

monoera

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Dobrý den,

hledám československou verzi fora DK. Zřejmě mám zapnutý překladač na cizím foru, je tu cizí státní vlajka. Jsem čechoslovák.

Moc děkuji za objasnění, nevím co se děje.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Československá verze fóra neexistuje. Česká i slovenská verze mají vlastní fórum, které můžete navštívit a kde si můžete poklábosit s ostatními hráči v češtině, slovenštině, ale klidně také v angličtině nebo jakémkoliv jiném jazyku, pokud jím mluvit umíte a najdete zde někoho, kdo vám bude rozumět.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Ahoj, přišla jsi se po letech podívat? A neděs se tou vlajkou, to jen asi Inno tak chce odčinit, že to byl německý národ, který v Evropě vyvolal dvě světové války.
 

monoera

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Jeejdaa, Ty si mě pamatuješ, to mě moc těší!!

Po deseti letech jsem se tu tak trochu protočila, koukla na nějaký ten svět, zabředla do PB tržní mechaniky, pozlobila nepřítele, něco nového jsem se naučila, a pak vlezu na forum a tady cizí vlajka.... S těma světovýma válkama je to složité. Němci možná vyvolali v Evropě dvě války, nějaké předtím Bonaparte a další krvežíznivci.... Ale máme i jiné válečné štváče, dlouhodobě a pravidelně válčící nejen v evropě, kterým tihle nesahají ani po kotníky a to jak počtem obětí, tak nechutnými praktikami.

Jsem ráda, že vidím starou sestavu, ikdyž ten pocit cizího fora nezmizí, dokud nezmizí ta cizí vlajka. Ale tak nemusím tady chodit, počkám až zmizí, pak se vrátím

Děkuji i Kozmics za vysvětlení, mě šlo asi o tu cizí vlajku. Není ani česká, ani slovenská, ani československá, tak proto jsem měla pocit, že jsem někde, kde nepatřím. Počkám, až ji sundáte a pak se zase vrátím.

Pěkný den přeji všem !!
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
V pohodě, na českém fóru budeš vítána kdykoliv, bez ohledu nad tím, která vlajka tady bude vlát. Ostatně si stejně myslím, že fórum netvoří vlajka, ale samotní lidé, kteří na něj chodí a přispívají.
 

Ezio Auditore

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
67
Důchodci řeší, jak vypadá internetový mrtvý fórum, kde píše 10 lidí, občas 20
Za 2. Světové války také nosili Davidovu hvězdu i nežidé, například v Dánsku (včetně tehdejšího krále) na vyjádření podpory židům :) Jedinej kdo s tím měl problém byl Hitler a jeho stoupenci :D
 
Nahoru