• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru
Kozmicz

Profilové příspěvky Poslední aktivita Příspěvky Informace

  • EgOnY.Bll:možná ti to nedošlo ale kozmicz už není asi 14 dní ve funkci
    Porč mi vůbec neodepisuješ,strašně mě to štve já chci účet zpět.
    Odpeiš mi na skype,právě jsem si tě přidal a psal jsem ti.
    Prosímtě někdo mi ukradl účet,hraji na s16 jako jjoska,můj registrační email byl Josef.strevicek a ukradl mi ho hráč z kmene.Prosímtě dělej s tím něco.
    Jsi jednička Kozmicz, dotáhl jsi to daleko a hlavně jsi byl v této pozici ten nejlepší. Díky za všechno, aď se máš ve svém osobním životě co nejlépe.
    Tato zpráva mě velice rozhodila, ale když už důvody byli překážkou v cestě dál, tak se nedá nic dělat... Měj se hezky.
    Je škoda že odcházíš snad to tady bez tebe ostatní členové DK-teamu zvládnou. Byl si přínosem pro celé fórum, myslím že tady na tebe nikdo nezapomene. Přeji hodně štěstí a doufám že se potkáme na sk fórum. Ať se daří!
    Jestli sraz bude na Moravě , určitě se přijedu kouknout :) .
    Kozmíku , všichni ti děkujeme , že jsi tu s námi tak dlouho vydržet a jak jsi se o nás tak hezky staral. Já ti rozumím a chápu , času už není tolik. Ale i přes to si tě cením a snad se někdy uvidíme zde , nebo osobně . Hodně štěstí do osobního života :) . Byl jsi jednička ! :great
  • Načítání…
  • Načítání…
  • Načítání…
Nahoru